Zaštita potrošača

moj paket inace ima neogranicene pozive prema svim mrezama (znaci, ne ono potrosis ka svim mrezama pa imas u svojoj, nego uvek prema svim mrezama) , neograniceni sms (ok to mi uglavnom ne treba), 3 gb neta, plus neke fraj aplikacije tipa fej, wa, viber i jos imam svake nedelje plavi petak gde dobijem jos neta. ja trenutno na stanju imam skoro 10 gb...meni to dosta, pa ne gledam filmove na fonu.
Ne postoje takvi paketu na sajtu, najjeftiniji je Total 5 i košta 2.349 din, na nekom (kao?) popustu je 1899 din, dok je to isto u A1 (Neo 5) 1599 din.

Bolja usluga je i skuplja usluga šta se dobija za 3000 dinara koji sve gedžeti su uključeni? Češkanje mooda? :lol:

Sećam se pre ihaj godina kada sam imo blekberi storm u hrvatskoj internet radi bez problema a u smrdljivom vipu ovde moram da plaćam i bb servise da bi mi radio internet iz paketa :lol:

Cena telefona je vezana za akciju (probaj da razumeš ono što si pročitala) dok je cena tarife takva kakva je. :fdlan:
Koliko puta treba da lupiš glavom u zid da bi shvatila da grešiš?

ali meni na svaki tarifni paket daju 50 posto popusta kao starom korisniku...tako da bi mene paket od 3 hiljade kostao 1500 dinara. to je ono sto ti ne razumes.
i kupim npr. saomija 11 pro za 35 hiljada u slobodnoj prodaji za 2 godine je to 71 hiljada, a preko operater a1 je 82 hiljade.

najprostija matematika.

Ne postoje takvi paketu na sajtu, najjeftiniji je Total 5 i košta 2.349 din, na nekom (kao?) popustu je 1899 din, dok je to isto u A1 (Neo 5) 1599 din.

to je stari paketi i da taj paket vise ne postoji. meni za mesec, dva istice ugovor i loguce je da ce mi traziti promenu paketa, ali npr. taj total 5 mene nece kostati 2349 nego pola od toga.
telenor nema javno objavljeno da starim korisnicima daju 50 posto popusta na pakete ako im zapretis da ces da odes u vip tjah sad a1. :lol:

ja sam 2020 u leto sms porukom obnovila ugovor. posto mi je isticao ugovor ja otisla u telenor i ocu da predjem kod drugog operatwra konkretno u vip i oni odmah u poslovnici rekose zvace vas kolege imamo tajne ponude za stare korisnike. i zvao kolega ja pristala, poslali mi sms i obnivila ugovor, pod istim uslovima kao pre.

a i pre.toga sam 2018 demonstrativno htela da ih napustim pa sma dobila taj ugovor za stare korisnike.. :lol:

ali meni na svaki tarifni paket daju 50 posto popusta kao starom korisniku...tako da bi mene paket od 3 hiljade kostao 1500 dinara. to je ono sto ti ne razumes.
i kupim npr. saomija 11 pro za 35 hiljada u slobodnoj prodaji za 2 godine je to 71 hiljada, a preko operater a1 je 82 hiljade.

najprostija matematika.
Sad gledam koliko dere taj Yettel, ovo je bezobrazno. Taj isti RedMi 11 Pro je tamo 61,680 din u paketu Total 12. Strašno koje dranje.
Dok ti u slobodnoj prodaji kupiš taj telefon za 35.000 ja ga kod operatera platim 13.000. Da, opet si pobedila, priznajem. :(

to je stari paketi i da taj paket vise ne postoji. meni za mesec, dva istice ugovor i loguce je da ce mi traziti promenu paketa, ali npr. taj total 5 mene nece kostati 2349 nego pola od toga.
telenor nema javno objavljeno da starim korisnicima daju 50 posto popusta na pakete ako im zapretis da ces da odes u vip tjah sad a1. :lol:
Znači moraš da pretiš, a?

sad da se naostrim kad krenem u yettel da im kazem da idem u a1 i da im izdeklamujem cene u a1. :rotf:

Sad gledam koliko dere taj Yettel, ovo je bezobrazno. Taj isti RedMi 11 Pro je tamo 61,680 din u paketu Total 12. Strašno koje dranje.
Dok ti u slobodnoj prodaji kupiš taj telefon za 35.000 ja ga kod operatera platim 13.000. Da, opet si pobedila, priznajem. :(

q noc...tebi je i onako i kad sunce sija mrak pred ocima :rotf:

ja sam 2020 u leto sms porukom obnovila ugovor. posto mi je isticao ugovor ja otisla u telenor i ocu da predjem kod drugog operatwra konkretno u vip i oni odmah u poslovnici rekose zvace vas kolege imamo tajne ponude za stare korisnike. i zvao kolega ja pristala, poslali mi sms i obnivila ugovor, pod istim uslovima kao pre.

a i pre.toga sam 2018 demonstrativno htela da ih napustim pa sma dobila taj ugovor za stare korisnike.. :lol:
Ja sam u vipu imao sećam se bez ugovora 350 dinara mesečno i oni da mi ukinu to više ne može mora 750 din. Rekoh idem ja oni mi pobude 600 ja idem ipak terate me posle 10 godina. Na kraju su mi nudili 400 din i otišao sam iz vipa. Da me neko toliko jebbe za 50dinara pa moreee da se nose u k.

Ja sam našao da je u Yettelu oko 60.000 dok je (trenutno) u A1 na nekoj super akciji za 13.000 din.
Takve akcije se u A1 pojave povremeno i treba ih iskoristiti. Naravno d ato nisu nikad novi modeli, već prethodni, kad izađu novi i tak ose rešavaju starih zaliha što je za nas kupce odlično.

ja kad kupujem fon kupim nov model. necu fon iz zaliha.

Ja sam u vipu imao sećam se bez ugovora 350 dinara mesečno i oni da mi ukinu to više ne može mora 750 din. Rekoh idem ja oni mi pobude 600 ja idem ipak terate me. Na kraju su mi nudili 400 din i otišao sam iz vipa. Da me neko toliko jebbe za 50dinara pa moreee da se nose u k.

ovo ti je fora sa telenorom. oni ne idu na 50 dinara, nego ti kazu da imaju tajnu ponudu za stare korisnike i onda ti na tarifni paket daju 50 posto popusta. ali ja imam stari paket i moguce da ce.mi traziti da ga konacno promenim. videcemo za mesec dva :lol:

ja kad kupujem fon kupim nov model. necu fon iz zaliha.
To jeste novi telefon, iz aktuelne prodaje, oko godinu dana od pojavljivanja. Proizvođači su uhvatili foru da se ludaci lože na najnovije modele pa izbacuju na svakin 6 meseci nove serije. Evo ti u A1 primer sa tim RedMi, imaš trenutno 12-cu, aktuelna je 11-tica ali i 10-ka jeu ponudi, jer je tek oko 1-1,5 godine prošlo od njenog pojavljivanja.

Ja sam našao da je u Yettelu oko 60.000 dok je (trenutno) u A1 na nekoj super akciji za 13.000 din.
Takve akcije se u A1 pojave povremeno i treba ih iskoristiti. Naravno d ato nisu nikad novi modeli, već prethodni, kad izađu novi i tak ose rešavaju starih zaliha što je za nas kupce odlično.
To akcija kada fali memorija u telefonu tj kada tel ima lažnu memoriju :lol:

To akcija kada fali memorija u telefonu tj kada tel ima lažnu memoriju :lol:

to se desilo mojoj drugarici, ona stalno uzima fonove u paketima
ima.sigurno 6-7 godina imala je dal lg ili tesla ili koji fon i prijavljivao joj da nema memoriju. a ona je malo nemarna uvek bila pa smo je jos i napali da ko zna sta je uradila sa fonom. ali uopste ne znam sta je posle bilo sa tim fonom dal ga je reklamirala ili je njen tadasnji decko reklamirao. uglavnom znam da je imala problem

to se desilo mojoj drugarici, ona stalno uzima fonove u paketima
ima.sigurno 6-7 godina imala je dal lg ili tesla ili koji fon i prijavljivao joj da nema memoriju. a ona je malo nemarna uvek bila pa smo je jos i napali da ko zna sta je uradila sa fonom. ali uopste ne znam sta je posle bilo sa tim fonom dal ga je reklamirala ili je njen tadasnji decko reklamirao. uglavnom znam da je imala problem
LG ili Tesla, to kao da si napisala, imala je Mazdu ili Yuga, ne sećam se. :mrgreen:

Yettel dere na post paidu. Ja imam prepaid broj, i nemam potrebe za postpaidom. Svake nedelje za 325 din kupim dodatak koji mi daje 1600 din kredita i 5 giga neta, dakle mesečno 6400 kredita i 20 giga neta za 1340 din. Plus ima svaki dan akcija na aplikaciji, recimo 20% popusta za laptopove u gigatronu.

Back