Zaštita potrošača

Jesu jeftiniji idea i maxi kačio sam na temi o lidlu idi pogledaj malo u lidlu za vernost možeš 3 kg da kupiš a u idei ista cena neograničeno!
Čips je povoljniji u Lidlu, sladoledi em jeftiniji em bolji, sokovi, toalet papir, pivo, vino... sve je jeftinije.

Jesu jeftiniji idea i maxi kačio sam na temi o lidlu idi pogledaj malo u lidlu za vernost možeš 3 kg da kupiš a u idei ista cena neograničeno!

Stavi naočare, stavljaju srebrno plastično dno koje liči na prohrom.
Ne, to zavisi od cene koju platiš, skuplje mašine su prohromske unutrašnjosti, naravno to ne znači da će duže i bolje da rade.

Ma kakvi toalet papir aro pakovanje u metrou 24 komada 850 din traje nam pola godine. Izgubio si kompas kupuješ džank fud nisi merodavan.

Sladoledi su jedino odlični u lidlu i imaju super cenu za sada. Ja kafu u zrnu koju sam kupovao za 850 din kg sada je 1300 din kg. Meni to sve govori. Ne čips i grickalice to deca kupuju.

Ma kakvi toalet papir aro pakovanje u metrou 24 komada 850 din traje nam pola godine. Izgubio si kompas kupuješ džank fud nisi merodavan.

Sladoledi su jedino odlični u lidlu i imaju super cenu za sada. Ja kafu u zrnu koju sam kupovao za 850 din kg sada je 1300 din kg. Meni to sve govori. Ne čips i grickalice to deca kupuju.
Ne kupujem džank fud. Do Metroa mi treba iha ha, Lidl mi je u blizini zgrade, nemerljivo. Inače papir u Lidlu, troslojni 10 rolni je 350 din (kad nije na akciji, regularna cena dok je na akciji oko 250 din). To je ista cena papira.
Kafu kupujem ili nes (i ona i Lidlu je odlična) ili Dolce Gusto, a domaću samo u Factory-ju. Čips i kupujem za decu (osim kad im malo ukradem :mrgreen: ) Mleko i jogurt su povoljniji u Lidlu.

Znaju trgovci da je "Zaječarsko crno" najbolje i u rangu sa belosvetskim...
89 din zidarsko... Pa strašno, al vredi...

P.S. do srednjeg veka, ono još od Egipta, piva su bila isključivo crna. Svetla piva mnogo kasnije upadaju u igru a pošto imaju mnogo manje sastojaka predstavljaju brzu zaradu pa ih je zato najviše. A onda im i ta zarada pistala tesna pa su počeli da stavljaju kukuruzni sirup kao prevaru. 80% svetlih piva na rafovima (domaća/strana) nisu piva jer kukuruz ne ide.

Ajd pa živeli uz 'ladno crno
:pivce:

p.s. "Zaječarac" svetlo ne može da bude kvalitetan u sezoni, to samo umoče u vodu... ali bar pošteno napišu da ima kukuruz...

Kao što rekoh tri guzice pola godine, prouči materiju malo bolje ?
Tebi 8 rolni briše zadnjicu pola godine? To trošiš jedan lisitić nedeljno? Jedino ako ste adidasovci. :mrgreen:

al si ti kir janja z:mrgreen:
Bolje da kupi kesicu konfeta. :mrgreen:

Nisam nego kupim i zaboravim, blamiraj se ti po ulici svakih nedelju dana sa paketom u ruci ?
Zašto ulici? Parkiram na parking prodavnice, otovrim gepek i ubacim šta sam kupio. I zašto je blamiranje da nosiš paket toalet papira?

Kao što rekoh paket aro 24 rolne tri guzice pola godine. Zaboravim da sam kupio. Pa ti pomnoži podeli računaj. Ja našaosveti gral za guzicu :super:

Vi demokrate
Zezno si se, nisam demokrata, pu, pu... :rotf:

Svrati do metroa i opipaj rolnu zato sam i rekao da je tvrdo motana. Paket je težak ko avionska bomba z:mrgreen:
Neka hvala, ne treba mi ništa tvrdo za zadnjicu. :eek: :mrgreen:

Back