Zarada na netu - GRAFICKI DIZAJN

jos 200$, to je 400$ za dva dana :)

SShot005.jpg

http://99designs.com/logo-design/contests/player-choice-needs-logo-206555/entries

evo odgovora na bizare love triangle:
Thank you for your report

Hi Xitm4n

We've reviewed the design you reported (#78) in the contest Help Bizarre Love Triangle (BLT) with a new logo and, after consideration of the designers comments and yours, we've found the design to be problematic.

Here's why:
This design is uncomfortably similar to the other design. Our team will determine whether the CH needs to be informed.

We are currently working with the contest holder and the designer to resolve the issue.

Thanks for helping make 99designs a better community.

Regards
99designs Community Team

#40 mi se najvise svidja, samo moras da vodis racuna o bojama -imas ih previse: zuta, bela, crna, crvena i tri nijanse bordo... 2 boje - dovoljno; 3 boje - mogu da prodju i to pod uslovom da su komplementarne, ali sve preko toga za logo ozboljnog karaktera (da nije "playful") je previse.

Ljudi imam problem. Ovaj konkurs: https://99designs.com/logo-design/contests/logo-ios-resort-hotel-209082
prijavljena su mi sva tri dizajana. Svaki je modifikovan font sa dozvolom za komercijalnu upotrebu. Na svaki sam to napisao. Za ovog seahorse mi je poslat link ka google images, a u pretrazi seahorse. Debili, jel sam dobro uradio?

Kontam da si mislio nešto drugo, ali ovako konstruisana rečenica može biti razlog što se niko ne javlja. :mrgreen:
S obzirom šta sve prolazi, mislim da nemaš ni najmanje razloga za brigu.
S druge strane, sve manje razumem kriterijume prema kojim se primenjuju pravila, tako da moje mišljenje uopšte nije merodavno.

Super su ti ovi tutorijali, i dalje ne shvatam odakle ti toliko zivaca da pravis ove tutorijale, svaka cast stvarno.
Kako su se vama pokazali ti mockup-ovi u logo dizajnu? Ja nesto ne praktikujem da stavljam, ali nesto sad razmisljam, mozda se lepse primi ako se vidi kako bi izgledalo. Jel ima neko neki dobar neutralan, tipa na papiru utisnut pod uglom?

Back