Za slučaj da nekog zanima epilog... Ja nisam prošao dalje - on jeste
Dobro, ionako sam ga nacrtao na brzinu, ostala je gomila stvari koja je mogla/trebala da se popravi - možda sam ga trebao doraditi na vreme, (realno, jeste izgledao nedovršeno), eli eto... Nešto baš i nisam bio u elementu za crtanje poslednja dva-tri dana
Sve u svemu, prihvatiću to kao ne baš prijatno, ali korisno iskustvo (samo još da uspem i da izvučem pouku i biće super

).
Da ne bude da samo kukam i širim defetizam na temi, moram reći da i nije baš sve toliko crno i beznadežno, npr:
Većina radova jeste bila zapažena od CH, uspevao sam da ubodem otprilike ono što su tražili i dobijao neke veoma ohrabrujuće feedbackove (možda sam se baš zbog toga i zapalio toliko da odmah osvojim neki contest), ostalo bi moglo da se podvede kao stvar pogrešne procene / loše sreće, u neku ruku i neiskustva ...
Ako mogu da dam sebi pravo na deljenje saveta u vezi učestvovanja na contestima, onda bi to bilo:
Ništa nije gotovo dok se pobednik i formalno ne izabere, iliti : ništa nas ne sme iznenaditi.
Crtati radi crtanja a ne radi pobede - i ništa ne verovati CH-u, jer su pola njih budaletine koje ni same ne znaju šta hoće (kad moram tako da kažem

), a druga polovina se predomisli dok si rekao "tatanka manantial".
Na kraju krajeva, i da se ne osvoji baš nijedan contest, sigurno će se usput kroz rad naučiti nešto novo , naći poneki reprezentativan primerak dizajna za portfolio - koji itekako može biti od koristi, pogotovo na raznim freelance sajtovima, ili uz malo sreće prodati taj dizajn na drugom mestu... pa čak i bez ičega od nabrojanog, to jeste fin hobi koji definitivno razvija kreativnost.
I najvažnije od svega: samo opušteno i hladne glave.
Eto, to bi ukratko bio obrazac koji ću i sam pokušati da usvojim čim malo ohladim glavu i napunim baterije

.
Da ne gnjavim više, sledeći put ću se javiti tek kad budem imao nešto pametno/pozitivno da kažem (ali ću u medjuvremenu svratiti da vidim kako vama ide

).
U zdravlje i srećno!