Zarada na netu - GRAFICKI DIZAJN

Ja samo da vam kazem da sam napravio novi kanal na
YT sa tutorijalima na srpskom za razliku od dosadasnjeg koji je bio na engleskom. Krecem od pocetka, od upoznavanja sa programom pa ka slozenijim stvarima. Ko ima neku nedoumicu nek kaze, da napravim tutorijal. Evo vam link:
https://www.youtube.com/user/BalkanDezign?feature=guide

Bacio sam sub.
Ne koristim CD, ali ko zna... možda i počnem jednog dana :)

Btw, kako ide to povezivanje kanala - i jel stvara neke implikacije za yt partnership?
Možeš mi odgovoriti i u inbox da ne idemo u off.
Zainteresovan sam za ideju :)

Poslednja izmena:
Čestitam

Nego, jel jos neko ovde crta ili ste svi batalili, sta se radi ljudi???

Ništa od onog finala što sam okačio prošli put.
Btw, još nije izabran pobednik, cenim da će i on na lock :) .

Nije da sam batalio, ali nikako da nadjem dovoljno vremena da se ozbiljnije posvetim crtanju, i taman kad pomislim: "super, sad imam vremena! ", nešto iskrsne, i tako u krug...

Ma ja sam hteo da se javim kad budem bio sto posto siguran da sam dobio. Ovo je moj rad, i proglasen je za pobednicki http://99designs.com/designs/23765499~7fa6a91b0d2f84c1ea28e6252d6de5f7e1fc10ad-original
E sad se koljem sa njima, jer me je neki kreten od indonezanina prijavio da je kopija ovog dizajna: http://3.***************/-PFyXklLMOYw/UbqEL22XsYI/AAAAAAAAADg/mKLxBbUguJU/s1600/logo+fi.png
Ispizdeo sam i ispisao im dobar pasus o tome kako sam napravi svoj dizajn i kako nikada pre nisam video ovaj logo, takodje kako je vrteska jednostavno vrteska i ne moze se na neki drugi nacin prikazati. Uglavnom, njihov odgovor je bio da zahteva dodatnu istragu i kako oni razumeju da ja nisam kopirao, ali kao da ce klijent biti obavesten o tome. Evo vec dva dana cekam odgovor i mnogo se nerviram jer ne mogu da verujem da toliko prave problem oko gluposti, a dopustaju one ranije napravljene logoe. I tako, sta vi kazete na to?

Inace, evo zanimljivog finala http://99designs.com/logo-design/contests/create-next-logo-monster-loans-223178
sta kazete na to?

- - - - - - - - - -

I jos, kako da im se obratim da vidim sta je sa dizajnom? slali su mi sa no-replay

da lici na drugi rad - lici (vrteska, note, pozicija vrteske, nota i logotipa), ne znam sta da ti kazem... Valjda ce ispasti sve ok, najvaznije od svega sad je da CH ne pravi frku, jer ako se njemu to ne svidi, moze svasta da bude.
Sto se tice finala, nova pobeda u najavi :) Odakle si radio monstruma?

Pa brate lici, ali sta da radim kada je vrteska prosto vrteska. Jos sam im napisao kako se sastoji od 8 trouglova, 4 mala i 4 velika. Sto se nota tice, ja ih nisam ni stavljao na pocetku jer nije bilo u briefu napisano, ja sam prvobitno samo stavio kao vetar. Dosta drugacije izgleda sada novi dizajn po klijentovoj slici, ali me nervira jer ne znam kome da se obratim. Videcemo, nadam se dobrom.
Ma i za monstruma sam se iznervirao, prva runda odlicni feedbackovi, ode ne hold, on ga povrati mene nema u finalu. Ja gledam ne verujem i napisem mu poruku kao mislio sam da su vam se svidele moje ideje, ali nisam u finalu, i on meni kao jao izvini, greska, i doda me, tako da se pazite toga, mozda stvarno pogrese. To je kao dinosaurus, nasao sam neki tutorijao za glavu, polazaj njuske i to, a onda sam doradjivao i stavljao detalje. Bas mi je zanimljivo da radim nesto tako, jel imas neku ideju kako jos da ga upotpunim? Nervira me kad ne daju feedback po 2 dana. Nerviralo me je sto nemam net na telefonu pa ne mogu da proveravam stalno mail. Nadjoh nacin da mi stize mail na telefon kao sms, tako da ako nekome treba, samo neka pita, moze da bude korisno. I jos nisam napisao da idem u nove radne pobede i na 99designs i ovde kod nas, planiram da volontiram u par nekih firmi, da vidim kako to ide i tako. Udavih vas sve :(

ma ja samo zamisljam njih kako rade po nekim pecinama ili dok je bombardovanje. Osecam da on misli da sam ja iz sibira :D znas sta mi nije jasno, odakle je iskopao taj logo, ono je neki bzvz blog skroz

Ima fora na google-u, možeš da uploaduješ sliku i izbaci ti slične - bio sam ubedjen da tako hvataju kopije i stock, medjutim, sad sam probao to isto sa tvojim logoom i izbacio je gomilu šarenih sličica, ali nijednu sličnu.
Ili ima razlike u rezultatima za regionalnu pretragu, ili je lik psajho.

refresh:

SShot001.jpg

Worth: 300$ ;)

Back