Zarada na netu - GRAFICKI DIZAJN

ljudi kako vam se svidja moj dizajn cover arta na novom youtube dizajnu mog kanala?

525.jpg

https://www.youtube.com/user/xitm4n?feature=mhee

Mnogo si dobar covece !

- - - - - - - - - -

ako bude trebalo, odradicu za sve jedan tutorijal gde cu sto vise stvari da odradim, da se ljudi upoznaju sa programom. Mada je uvek bolje da skidas deo po deo, tipa "kako se crta to i to", "kako se postize efekat senke i providnosti", "kako da podesim boju za stampu" i slicno.
Znaci, kad dodjes do ot==toga da zapnes, ti postavis pitanje.
mn bi taj tvoj tutorijal mnogo pomogo. Naravno ako tb ne mrzi da ga pravis ipak je to veliki posao. Moze na engleskom ali bilo bi bolje na srpskom posto ima jako malo tutorijala na srpskom vezano za taj program .

Eo, imam i ja dva (možda pomalo glupa) pitanja za hitmena:

1.Jel imaš neki šablon pri biranju slika za trejsovanje, tj, kako si siguran da te neko neće izvaliti (neki random primer bi dobro došao).
2.Način pristupa prema CH, koliko opširno razlažeš svoj rad, da li ulaziš u priču o simbolici i sl., i koliko se držiš formalnog obraćanja (npr "looking forward to hearing from you" ili jednostavno "bye" :lol:).

Eo, imam i ja dva (možda pomalo glupa) pitanja za hitmena:

1.Jel imaš neki šablon pri biranju slika za trejsovanje, tj, kako si siguran da te neko neće izvaliti (neki random primer bi dobro došao).
2.Način pristupa prema CH, koliko opširno razlažeš svoj rad, da li ulaziš u priču o simbolici i sl., i koliko se držiš formalnog obraćanja (npr "looking forward to hearing from you" ili jednostavno "bye" :lol:).

1 - imam sablon, a to je da kad vec resim da tracujem, trazim fotografije, a ne vektore jer ko god trazi da lovi greske, trazi po stocklogo sajtovima i slicno, jer svi skidaju samo siluete, ja ih pravim od fotografija, i oku je tesko da primeti od fotogrrafije preradjeni sablon, a kad imas crno belu siluetu koju tracujes, zacas se primeti. Medjutim skorije sam imao problema sa tim, pa se redje odlucujem za to, cak i kad preradim da dizajn uopste vise ne lici na pocetnu forografiju.
2 - kad ulazim na konkurs, prvi rad koji odradim stavim bez ikakvog komentara i obracanja - ne gubim vreme na svaki konkurs, vec samo kad vidim da im se svidi dizajn.. Ako dobijem feedback ili dobru ocenu, onda razlazem simboliku, obracam se sa "You" - veliko slovo i slicno, ali zavisi i kako se meni obracaju, ako su opusteni, onda i ja stavim po strani formalnost.

Poslednja izmena:

Back