Zarada na netu - GRAFICKI DIZAJN

Ja ne znam sta vise moze da mi se desi oko prebacivanja ove zarade. Poslao sam sa skrilla i stiglo je u banku. Sada mi traze neki ugovor, otkud meni te pare, a tacno se secam kako mi je taj isti lik rekao da kad stignu pare, samo se potpise izjava da je honorar. To je bilo u societe generale, u kojoj ste vi prebacili? Moram jos da proverim da li mogu ad povucem transfer, ili cu morati da cekam 21 dan vise.

stizu novi dolari :)

512.jpg

Ne vidim tvoje radove, link je samo za tvoj nalog. Reci nick;
Sto se tice posla, pa ne moram ja iz Srbije da bi radio za strance. Evo vec sam sa 99designs pokupio 2 redovne "musterije" sa kojima i dalje saradjujem, lik iz Bostona na primer radio sam mu 2 logotipa, 2 vizitke i neke web elemente.
A za web baner, ne znam sta da ti kazem, ne znam za sta pravis, ljudi kad porucuju dizajn ti kazu velicinu i ti se prema tome upravljas. Mozes baner u corelu a mozes i u PS da radis.

ma na stranu sam i mislio, ko ce ovde da ti da dinara za logo :D

Ja sam poceo pre dva meseca da radim na 99designs. Fora je da citas i shvatis sta neko trazi, moze dizajn da ti bude savrsen, a da se klijentu ne svidi i nista. Isto tako, ne moras da imas toliko dobar dizajn da bi pobedio na konkursu. Ja bih ti toplo preporucio, ako si radio u Photoshop-u da pocnes da radis u Illustratoru jer logo mora biti odradjen u vektorskom formatu (koliko god uvelicao, slika ostaje dobrog kvaliteta). Ne znam sta bih ti jos napisao, ako te nesto zanima samo kucaj :)

isto kao i na ostale konkurse.
Imas stocklogos.com gde mozes da ostavis gotov logo na prodaju, pa ako se nekome svidi dobijas procenat od prodaje (za prva 3 rada 55%, posle 70%)
Evo kako se tu dodaje logotip:

Naravno skines template i radis u ilustratoru posto corel nesto ne prepoznaje template...

Ako ti zatreba nesto a da bas ne mozes da provalis, reci ja cu da odradim video tutorijal. Imas na mom kanalu ponesto korisno o crtanju da vidis

Back