gost 424003
Iskusan
- Poruka
- 5.015
A odakle to, ko je stvorio to, ko je stvorio boga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A odakle to, ko je stvorio to, ko je stvorio boga?
Ne znam šta je postanje?
Dodao sam da nije bitno. Pitam još jednom imaš li teoriju odakle voda, odakle materija, prostor...odakle bog?
Aha ti si znači ograničen, tvoja religija ti brani da ti razmišljaš malo dublje, dalje, jače. Ok.
Koji cirkus,i reče bog neka bude svetlost i bi svetlost.Pa šta je pre toga sedeo u mraku?
u pocetku kaze zemlju je napravio i ta u pocetku bese u tami..i ne zezaj i vreme i.prostor i materiju sve je napravio iz nicega..nije valjda ziveo.pored crne rupe paimao strah da ne upadne u nju hahaDa, ovde na zemlji je bila tama. Prije nego sto je sunce napravljeno. Tako pise u Starom Zavjetu.
Koji cirkus,i reče bog neka bude svetlost i bi svetlost.Pa šta je pre toga sedeo u mraku?
on je van ove svetlosti.i.mraka..van ovog svetaKoji cirkus,i reče bog neka bude svetlost i bi svetlost.Pa šta je pre toga sedeo u mraku?
u pocetku kaze zemlju je napravio i ta u pocetku bese u tami..i ne zezaj i vreme i.prostor i materiju sve je napravio iz nicega..nije valjda ziveo.pored crne rupe paimao strah da ne upadne u nju haha
I kad je Tesla umesao prste.....Koji cirkus,i reče bog neka bude svetlost i bi svetlost.Pa šta je pre toga sedeo u mraku?
Šta si zapeo za postanje? Misliš postaJAnje? Odakle znaš da to što piše nije lažirano, da je istina? Zašto tu ne piše još nego samo djelić? Zašto toliko slijepo vjeruješ u mnogo različitih stvari bez nekih dokaza? Ma bez logičkog objašnjenja...bez ikakvog objašnjenja?Nije kako ti mislis, nego kako pise u Postanju. Fino pise da je Bog stvorio "nebo i zemlju," a ne suvo i vodu i svemir. I pise da je "zemlja bila bezoblicna i prazna, (dakle nije bilo nista osim prostora za zemlju) i da je bila tama nad tim bezdanom, (dakle prostor za zemlju je bio bezdan) i da se duh bozji uzdizao nad povrsinom vode."
Dakle bila je tama. Prostor je postojao. Voda je postojala.
I kad procitas Postanje, Voda, suva materija, prostor i zivot su vec postojali. U Postanju se radi samo o stvaranju planete i Sunca, od postojeceg zivota i materijala.
Šta si zapeo za postanje? Misliš postaJAnje? Odakle znaš da to što piše nije lažirano, da je istina? Zašto tu ne piše još nego samo djelić? Zašto toliko slijepo vjeruješ u mnogo različitih stvari bez nekih dokaza? Ma bez logičkog objašnjenja...bez ikakvog objašnjenja?
Kako je bog stvorio čovjeka? Ima li toga u religiji?
Neću da čitam to, postoji mogućnost da je kompromitovano, kopiraj ako hoćeš. Ustvari želio sam da ti svojim riječima ukratko opišeš.
Ali kako? Kako je to stvorio mozak? Nos, usta? Pluća? Tvoja priča djeluje da mislim na vanzemaljce. One ljigave iz recimo Predator filma.