aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.232
ne valja ti logikaNešo što nekoga čini savršenim ne može da ga čini i nesavršenim u isto vreme.To logički nema smisla.
Pogledajte prilog 639001
ja sam ti lepo objasnila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne valja ti logikaNešo što nekoga čini savršenim ne može da ga čini i nesavršenim u isto vreme.To logički nema smisla.
Pogledajte prilog 639001
Kad bolje razmisliš nemaš slobodnu volju jer za boga kažu da je sveznajući,sveprisutni i svemogući i gde je tu onda tvoja slobodna volja? Ako je sveznajući on zna sve šta je bilo i zna sve šta će biti i gde je tu onda tvoja slobodna volja kad on zna sve unapred šta će biti? Tu dolazimo na temu molitve kao jednog besmislenog čina jer šta ako se tvoja molitva ne uklapa u božije planove za treba da promeni svoje planove da bi tebi uslišio molitvu,onda nije sveznajući.Ako ne može da promeni planove i usliši ti molitvu onda nije svemogući,kontaš.Ako neko nekome stavi pištolj na glavu i kaže mu veruj u ovo moje ili bum,ali opušteno dajem ti slobodnu volju možeš da biraš ili veruj ili bum,eto to radi taj bog i još gore od toga,veruj ili večiti oganj. Niđe slobodne voljeRazmisli malo. Ako covek nema slobodnu volju onda je robot niej covek.
Tako da to sto coveka cini savrsenim je slobodna volja, jer je i Bog ima.
Tako da savrsenstvo zivih bica mora da poseduje slobodnu volju.
Jer to je ljubav ciniti dobro slobodnom voljom.
Gle,moja logika ne može da ne valja baš zato što pomalo gazim u aspergerov.Zapravo suva logika je nešto što najbolje razumem...Ako si nekad gledala ili čula za seriju Zvezdane Staze e tu imaš jednu vrstu vanzemasljaca,Vulkance koji su ti čist primer toga kako neko na spektru aspergerovog sindruma razmišlja-logika iznad svega.Vidiš meni je ustvari zato i teško da poverujem u nadrprirodne stvari jer nisu logične.ne valja ti logika
ja sam ti lepo objasnila
.
Bog kao savrsenstvo ima slobodnu volju
i on stvara savrsena bioca ljude i andjela sa slobodnom voljom
Da tata nije kresnuo mamu ja ne bih bio stvoren.
Sta je tu bog stvorio ?
Kako, zašto ne vodu i prostor?Sve osim vode i prostora. Dakle svaki dio tebe i mame i tate koji nije cista voda.
Ne pisu u Postanju da je stvorio prostor i vodu. To je postojalo. Bog je razdjelio postojecu vodu i napravio nebo i zemlju, i svjetlost, i ostalo. Ali ne vodu i prostor.Kako, zašto ne vodu i prostor?
Ne bi bilo ni tate ni mame ni tebe ni zemlje da nije to Bog stvorio, niti bi bilo pravila da tata kresne mamu da to Bog nije stvorio.Neeee......tata je morao da kresne mamu realnim putem inace me nebi bilo
Kakva crna dusa i duhovi, ne zasmejavaj me![]()
Ja sam stvorio vodu i prostor, imas li dokaza da nisam ?Ne pisu u Postanju da je stvorio prostor i vodu. To je postojalo. Bog je razdjelio postojecu vodu i napravio nebo i zemlju, i svjetlost, i ostalo. Ali ne vodu i prostor.
Da. Nisi ti zivio u vrijeme postanja.Ja sam stvorio vodu i prostor, imas li dokaza da nisam ?
To su ti rekli u mesnoj zajedniciNe bi bilo ni tate ni mame ni tebe ni zemlje da nije to Bog stvorio, niti bi bilo pravila da tata kresne mamu da to Bog nije stvorio.
Dje je postojalo, odakle to tu? Nije njegovo, našao je?Ne pisu u Postanju da je stvorio prostor i vodu. To je postojalo. Bog je razdjelio postojecu vodu i napravio nebo i zemlju, i svjetlost, i ostalo. Ali ne vodu i prostor.
Jesam, imas lii dokaza da nisam ?Da. Nisi ti zivio u vrijeme postanja.
Prvo ti kazi, prvi sam pitaoImaš li ti dokaza da jesi?
Bog u Postanju nije stvorio Vodu i prostor, i nije stvorio suvu materiju. Bog je stvorio Nebo tako sto je razdjelio vodu, tako pise u Postanju. I nije stvorio suvu materiju, nego je stvorio zemlju tako sto je "reko" da se sve suvo skupi na jedno mjesto. Dakle nije Bog u Postanju stvorio generalno prostor, vodu, ni suvu materiju, nego nebo (svod) i zemlju kao skup suve materije na jednom mjestu. I skupio je vodu na jedno mjesto. To pise u Postanju.Dje je postojalo, odakle to tu? Nije njegovo, našao je?
Pa vidis da strucnjaci nisu dobro proucili biblijuBog u Postanju nije stvorio Vodu i prostor, i nije stvorio suvu materiju. Bog je stvorio Nebo tako sto je razdjelio vodu, tako pise u Postanju. I nije stvorio suvu materiju, nego je stvorio zmelju tako sto je "reko" da sue suvo skupo na jedno mjesto. Dakle nije Bog u Postanju stvorio generalno prostor, vodu, ni suvu materiju, nego nebo (svod) i zemlju kao skup suve materije na jednom mjesto. To pise u Postanju.
Pa vidis da strucnjaci nisu dobro proucili bibliju![]()