- Poruka
- 77.429
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Film sam po sebi nije loš, radi se o ekranizaciji slučaja Anneliese Michels, ali u filmu su debelo dosolili.
čak i u filmu advokat je osporavao dokazima. latinski i aramejski je učila u školi, za promenu glasa postoji neki medicinski naziv, za rupe na dlanovima - uhvatila se za bodljikavu žicu. pop je proglašen krivim ali porota je predložila kaznu koliko je bio u pritvoru a sud prihvatio. to je suština istinite priče a film uvak preuveličava zbog efekta, to je svima jasno.Film sam po sebi nije loš, radi se o ekranizaciji slučaja Anneliese Michels, ali u filmu su debelo dosolili.
Ruku u vatru bi stavio da se tu zapravo radilo o mentalno oboljeloj osobi okruženoj vjerskim fanatizmom, te da nikakvog opsjednuća nije bilo.
Takvim filmovima prodaju svoje transhumanističke ideje.i o tome su smislili film , šta bi bilo da koristimo 100% mozak, zove se lusi.
Kad se komentira tab trlja rukice...Ima jedna tehnika kojom se za 2-3 minuta izleće iz tela... samo - ne smem da kažem...
Pa da... ne treba meditirati...
Izgleda da smo baš skrenuli sa teme...
Nadam se da se tab neće ljutiti...
https://youtu.be/pl8gQdYTWkQ?si=206puDgbUClDPVajSinoc sam na HBO-u gledao ovaj film.
film je zanimljiv i inspirisan je osobom koja je postojala i imala tu funkciju.
Da li verujete u zaposednutost djavolom ili demonima?
Pravi su strašniji od bilo kog horora, ali nisu ružni ni krvavi, niti skaču tako... Bar ono što sam videla. Taj može da bude i pop.
E da, topla preporuka za ovoslobodno zanemariti IMDB ocjenu zato što je film dobar, samo vas molim da me ne prijavite policiji zbog reklamiranja incesta i pedofilije
.
Znači, film je u prvom redu komedija i kroz tu prizmu ga treba promatrati, plus uzeti u obzir činjenicu da su Meksikanci kulturološki nešto sasvim deseto.
Film je smeće obično, krajnje neozbiljno obzirom na glumce, budžet i jedva sam ga odgledao do kraja.Jedan od najgore snimljenih horora.
Čak je Krou bio loš.
Malo je off topic, ali meni je najružniji film koji sam gledao Kids iz 1995.Pravi su strašniji od bilo kog horora, ali nisu ružni ni krvavi, niti skaču tako... Bar ono što sam videla. Taj može da bude i pop.
Ja sam se od ovog usrao:Film je smeće obično, krajnje neozbiljno obzirom na glumce, budžet i jedva sam ga odgledao do kraja.
Recimo Conjuring je tu temu bolje obradio ali opet ne osećam neku jezu kad ga gledam.
"Sveto mesto" je za sve ovo pravi horor![]()
Nisam gledao, pogledaću ga. Jedini film u poslednjih 20 godina gde sam osetio pravi osećaj je Soba 1408. I ništa više.Ja sam se od ovog usrao:
Odličan je film, pogledaj ga sam navečer, nećeš se pokajati (ili hoćeš, kako uzmešNisam gledao, pogledaću ga. Jedini film u poslednjih 20 godina gde sam osetio pravi osećaj je Soba 1408. I ništa više.
Ne razumem ovo sa trokutom, ali nema veze...Kad se komentira tab trlja rukice...
A ta tehnika za 2-3 min, jedino ako ti netko izvuče trokut :-)...
gledao davno.tab sto si opet @Admin Sredoje
Dakle ako hoces realan film na tu temu je Devil's Advocate
Vrlo realisticno prikazano kako Djavo utice na ljude
ovo i nije horor, vise je neka vrsta drameJedan od najgore snimljenih horora.
Čak je Krou bio loš.
Hoću obavezno nego mene ne može ništa da uplašiOdličan je film, pogledaj ga sam navečer, nećeš se pokajati (ili hoćeš, kako uzmeš, da ne bude te večeri pred spavanje - jebeni Čvarak, čuti će me sutra...
).
Po meni evergreen.
večita čežnja čoveka da postane bog, besmrtan. film je sky fy ali poenta je ovo što rekoh. ljudski mozgovi rade na različitim frekvencijama, oči prenose istu sliku a daje različite informacije. ne treba da budeš neurolog a da to shvatiš. mozak može biti i lek i otrov.Takvim filmovima prodaju svoje transhumanističke ideje.
Nidam pricao o tome.Ne mešaj opsednutost sa crack-om XD
reci tetki da ti više ne pravi kolačeI ja sam se jednom toliko preparirao od brownija. Gledam sa plafona sebe, tj. svoje telo kako se grčim u krevetu. I u momentu skapiram da gledam sebe i sjurim se u telo. Jbt, kakav trip![]()
Pa će to postati tako što se spoji sa kompjuterom?večita čežnja čoveka da postane bog, besmrtan. film je sky fy ali poenta je ovo što rekoh. ljudski mozgovi rade na različitim frekvencijama, oči prenose istu sliku a daje različite informacije. ne treba da budeš neurolog a da to shvatiš. mozak može biti i lek i otrov.
Ne verujem u to..mada pod drogom ili alkoholom sve je moguceDa li verujete u zaposednutost djavolom ili demonima?