Žao mi je što...

meni je zao sto su mi otisle godine na pogresne prioritete i ljude, na lose tripove, bespotrebno dokazivanje, neosnovane strahove, na propustene prilike i pogresan stav prema sebi, samim tim i prema drugima... koliko izgubljenog vremena :rida:
ali tesim se da je tako moralo biti i da je i to posluzilo necemu... kao..
a skontala sam da sam opterecena prolaznoscu vremena u poslednjih par meseci pa mozda i dramim malo, ali ipak je neverovatno kako sve prekasno shvatim :dash:

Proleće je meni uvek najsjebaniji period. To dizanje iz mrtvih (zime) baš nije ugodno. Pritom, u dosta slučajeva i dana podseća na leto, odnosno na životno doba, ali to nije, već samo varka. Od leta me dele još dva ebena ispitna roka i puno krvi znoja i suza :lol:

Proleće je meni uvek najsjebaniji period. To dizanje iz mrtvih (zime) baš nije ugodno. Pritom, u dosta slučajeva i dana podseća na leto, odnosno na životno doba, ali to nije, već samo varka. Od leta me dele još dva ebena ispitna roka i puno krvi znoja i suza :lol:

neobicno mi je sto je nekome prolece najsjebaniji period. meni je bas suprotno. lepo sam raspolozena i puna inspiracije za svasta nesto (: a recimo, leto mi nije nista posebno. preko dana previse vruce za sve, uvece nekad prevruce, nekad ne, ali nekako je obicno u svakom slucaju. dok zima i prolece imaju vrhunsku atmosferu, to su mi najbolja godisnja doba (:

Bogomi, kako kreće lepo vreme tako i moje svakodnevno raspoloženje raste. Jedino što mrzim su one raspale vrućine...ali zato ove godine bežim ka vodi gde god je vidim, skačem u bare ako treba.

Zalim samo za tim sto se moja suluda mastanja nikada nece pretvoriti u stvarnost.

Narocito ono gdje isprebijam jednu trebu k`o sto Tigress (Kung Fu Panda) moze koga god `oce! :azdaja: :tiganj:
Ma barem da joj presisam jednu traku, sa kecom, preko glave, oborim je na zemlju i skacem po njenoj stomacini kao po trampolini. I napravim neki mali oziljak na tijelu, koji ce samo nju vjecno podsjecati na mene i to sto sam je izlemala. :batina:

Zalim samo za tim sto se moja suluda mastanja nikada nece pretvoriti u stvarnost.

Narocito ono gdje isprebijam jednu trebu k`o sto Tigress (Kung Fu Panda) moze koga god `oce! :azdaja: :tiganj:
Ma barem da joj presisam jednu traku, sa kecom, preko glave, oborim je na zemlju i skacem po njenoj stomacini kao po trampolini. I napravim neki mali oziljak na tijelu, koji ce samo nju vjecno podsjecati na mene i to sto sam je izlemala. :batina:

Jezivo

Žao mi je što su ljudi toliko zavidni, sitni, zli.. ne sumnjam da su oduvek bili takvi, od kad je sveta i veka, ali danas, tj. pogotovu danas, sa internetom gde postoji anonimnost i masovnost, te njihove osobine se tako vide.. tužno.
Bili bi svi toliko srećniji da su osvešćeniji i saosećajniji, život bi svima bio lakši.

Nisam siguran da li na ovom forumu kad neko napiše ''ljudi'' misli na sve ljude, uključujući i sebe ili misli na sve osim sebe?

da postoji meta i da si gađao nju tim pitanjem, pogodio bi sebe u oko.
drugim recima - NEBITNO. svi ljudi, većina, ja, ti. nebitno.

you dont say :lol:
e pa onda ne bi bilo zanimljivo
zato sve utopije vremenom postanu distopije

možda, ali imali bi 100 godina mira. ili 5 minuta.

Back