gost 11071
Veoma poznat
- Poruka
- 12.234
Tako i ja.Meni je bitno, moram da znam. Recimo, ja kad napišem ljudi, mislim na sve osim sebe. Inače bih napisao svi mi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako i ja.Meni je bitno, moram da znam. Recimo, ja kad napišem ljudi, mislim na sve osim sebe. Inače bih napisao svi mi.
Mogla si to napisati na prvom mestu.
Znači ti nisi zla osoba i svi bi se trebali ugledati na tebe, oki doki, good to know.
Žao mi je što su ljudi toliko zavidni, sitni, zli.. ne sumnjam da su oduvek bili takvi, od kad je sveta i veka, ali danas, tj. pogotovu danas, sa internetom gde postoji anonimnost i masovnost, te njihove osobine se tako vide.. tužno.
Bili bi svi toliko srećniji da su osvešćeniji i saosećajniji, život bi svima bio lakši.
loša je energija, pun krug sranja se pravi, ne može da ne utiče na tebe.
lično izbegavam koliko god mogu takve, ali ima, ima ih previše..
Da,toliko ih ima da je nemoguće izbjeći ih...jedino da odeš na vrh planine i usamiš se...![]()
a da vi jednostavno odete u šumu i živite tamo gde vas niko neće dirati ogovarati zlostavljati pljuvati i smarati?
a?
teško.. teško da je sve isključivo do nas, mislim to je lepo reći i sve, ali to je iluzija, bajka.. imaš npr. usrane roditelje, nadrkanog šefa, prijatelja koji te zajebao, jutros si kupio novine, a tamo samo licemernost, mrak i lažna moralnost, i sad je sve kao do tebe, zažmuri, stavi osmeh na lice.
...nisam jedinac kad sam već sirotinja.Znam,mnogi su u goroj poziciji al' to ne zvuči utešno niti bi trebalo.
E to jeste zajebano, ipak je najbolje kad si jedinac. Ništa ne deliš, sve pripadne tebi, imaš svoj mir. Svoj komp, svoj izbor muzike, sopstveno društvo po sopstvenom ukusu... sam organizuješ život. Još je bolje kad si bogat, a jedinac, em samo ti uživaš, em si jedini naslednik. A ja kad bih imao brata ili sestru uvek bih se radije opredelio za brata, ali ne starijeg ili mladjeg nego baš tu negde mojih godina. Sestre uglavnom ne gotivim, em je žensko, em moraš da trpiš sranja kad to udje u pubertet i krene da se tripuje. Da ne pričam o budućim momcima, pa ti de fakto moraš da trpiš lika koji ti yebe sestru i još da budeš dobar sa njim.