Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Мени та чињеница може само да импонује.
А и форумска атмосфера је учмала, треба реанимација.
Оћемо ли?
Агресијом против депресије?![]()
![]()
Propustih online zabavuuu
Ali se zatoo u rl super provedooh

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени та чињеница може само да импонује.
А и форумска атмосфера је учмала, треба реанимација.
Оћемо ли?
Агресијом против депресије?![]()
![]()
Al si se pretrgla 3x godišnje, znači nije bog sigurno![]()
Да знаш да ти завидимPropustih online zabavuuu
Ali se zatoo u rl super provedooh
![]()
Kako neko može biti solo drinker?Ne mislim samo na forumaše,i uživo srećem tu pojavu.
Kako neko može biti solo drinker?Ne mislim samo na forumaše,i uživo srećem tu pojavu.
Pa da, al to je za Božić i Uskrs i svetog Jovana, znaš, krucijalni momenti, otkud znaš možda i jeste.![]()
E pa ne znam šta bih ti rekla
Uvijek imaš opciju kućne varijante, popiješ 2l piva i odvrneš narodnjake, i eto ti, "kafana je moooja sudbinaaa" na tvom terenu![]()
Ma kakav Toma i kompanija, izlizale su se uši na to, ja imam u poslednje vreme epizode sa onim lokal patriotskim pesmama, 'ercegovačkim, krajišničkim i sa śevera Crne Gore, da vidiš tek tog veselja![]()
Не волим камерну атмосферу (као што не волим да слушам Тому Здравковића), паркови и којекакве кафанчине (ал под тим мислимE pa ne znam šta bih ti rekla
Uvijek imaš opciju kućne varijante, popiješ 2l piva i odvrneš narodnjake, i eto ti, "kafana je moooja sudbinaaa" na tvom terenu![]()
То и ја велим колега, него баци де који линак од тих песама, да ову тему лепо претворимо у кутак за жеље, честитке, и поздраве.1DaL:Ma kakav Toma i kompanija, izlizale su se uši na to, ja imam u poslednje vreme epizode sa onim lokal patriotskim pesmama, 'ercegovačkim, krajišničkim i sa śevera Crne Gore, da vidiš tek tog veselja
Не волим камерну атмосферу (као што не волим да слушам Тому Здравковића), паркови и којекакве кафанчине (ал под тим мислим
на оне праве рупчаге које зими имају кварцну пећ) долазе у обзир.
Тозовца преферирам од те старе гарде, а од новокомпонованих уметника готивим Амира Решића (коуднејм - Нино):
Uskoro imam svadbu u Bg-u, mladoženja je krajišnik, muzika će biti 'vaka, ja ne znam kako ću to preživjetinit' znam pjesme ove, nit' ću se uz to moći opustiti..
Tako sam i ja zapalio svesku pesama, jednu od prvihmale blokčiće na kojima sam prve rime napisao još verovatno mogu naći negde xD
Al najjače je što, iako sam zapalio, sećam se jednog stiha pesme - "Ruže su lepe al' su oči slepe"Ko iz nekog ebenog narodnjaka
Al mi je drago što sam to zapalio. I ovako nije ni za šta drugo osim za vatru.