Žao mi je što...

Propustih online zabavuuu

Ali se zatoo u rl super provedooh
:super:
Да знаш да ти завидим ;)

ја се не сећам када сам задњи пут негде добро загино,
ова моја гулија од дружине и чамотиња немож`д скупи довољно сиће да купи неку најобичнију брљу
како би изблејали и провели се поштено ко људи (како доликује цивилизованом свету).

Зато смо се сви понабијали и позатварали у јазбине,
а ја сам посто нолајфер који нема паметнија посла
него се виртуелно дружи са буранијом.

:lol: :mrgreen:

Hvala vam na pohvalama na prethodnoj strani, divnoće moje bubim vas sve da pukne! :heart: Kad je Vandal bio tehnokrata i formalista uopšte? :mrgreen:

Pa da, al to je za Božić i Uskrs i svetog Jovana, znaš, krucijalni momenti, otkud znaš možda i jeste. :mrgreen:

Triput godišnje a dvaput u januaru :lol: Mora da vlada prava zimska idila, bar znam kako kod mene, jer je ista situacija :mrgreen: Samo što imam burazerov rođ i godišnjicu mojih pride :lol:

E pa ne znam šta bih ti rekla :D

Uvijek imaš opciju kućne varijante, popiješ 2l piva i odvrneš narodnjake, i eto ti, "kafana je moooja sudbinaaa" na tvom terenu :lol:

Ma kakav Toma i kompanija, izlizale su se uši na to, ja imam u poslednje vreme epizode sa onim lokal patriotskim pesmama, 'ercegovačkim, krajišničkim i sa śevera Crne Gore, da vidiš tek tog veselja :mrgreen:

Ma kakav Toma i kompanija, izlizale su se uši na to, ja imam u poslednje vreme epizode sa onim lokal patriotskim pesmama, 'ercegovačkim, krajišničkim i sa śevera Crne Gore, da vidiš tek tog veselja :mrgreen:

Ja znam skoro svaku kafansku, ali ne znam reći ko koju pjeva, jer ih nikad kući ne tražim, niti kucam na yt-u :D

Da li mislimo na iste krajišnike :eek:
Uskoro imam svadbu u Bg-u, mladoženja je krajišnik, muzika će biti 'vaka, ja ne znam kako ću to preživjeti :eek: nit' znam pjesme ove, nit' ću se uz to moći opustiti..

...većina klinaca mladih majki trpi spartansku torturu.Živ horor!
...mos' u Višegradu ne izgleda ni približno opisu i mojoj mašti.
...Ljajić više ne igra za reprezentaciju.
...nema rejvova kao nekad,retko.
...bus do BG-a više nije 400 kinti.

E pa ne znam šta bih ti rekla :D

Uvijek imaš opciju kućne varijante, popiješ 2l piva i odvrneš narodnjake, i eto ti, "kafana je moooja sudbinaaa" na tvom terenu :lol:
Не волим камерну атмосферу (као што не волим да слушам Тому Здравковића), паркови и којекакве кафанчине (ал под тим мислим
на оне праве рупчаге које зими имају кварцну пећ :lol: ) долазе у обзир.

Тозовца преферирам од те старе гарде, а од новокомпонованих уметника готивим Амира Решића (коуднејм - Нино):

:mrgreen:

1DaL:
Ma kakav Toma i kompanija, izlizale su se uši na to, ja imam u poslednje vreme epizode sa onim lokal patriotskim pesmama, 'ercegovačkim, krajišničkim i sa śevera Crne Gore, da vidiš tek tog veselja
То и ја велим колега, него баци де који линак од тих песама, да ову тему лепо претворимо у кутак за жеље, честитке, и поздраве. :lol:

Poslednja izmena:
Od stare garde volim naaajviše Ilića :heart: čak ima i pjesmu s mojim imenom :lol:

A ovo novokompovano slabo pratim. I domaću u globalu, ali šta ću, ne mogu pobjeći od kafane i njene muzike :D

Jedino ovaj novi Gile me je o-du-še-vi-o. Kakvu glaščinu lik ima :eek:

Не волим камерну атмосферу (као што не волим да слушам Тому Здравковића), паркови и којекакве кафанчине (ал под тим мислим
на оне праве рупчаге које зими имају кварцну пећ :lol: ) долазе у обзир.

Тозовца преферирам од те старе гарде, а од новокомпонованих уметника готивим Амира Решића (коуднејм - Нино):
Uskoro imam svadbu u Bg-u, mladoženja je krajišnik, muzika će biti 'vaka, ja ne znam kako ću to preživjeti :eek: nit' znam pjesme ove, nit' ću se uz to moći opustiti..

Dobro, oni mu dođu malo radikalnija varijanta, nema potrebe za mržnjom, zaista :lol:

Poslednja izmena:
Kada pređem most ispod kojeg Tamiš teče, idući ka Beogradu, sa leve strane jedan puteljak vodi u šumu crnih topola. Tamo nisam bio godinama, možda čak i čitavu deceniju kada sam na pecanje išao sa ćaletom. Juče se pijan vraćam iz sela do gajbe da bih otišao danas do biblioteke, i gledajući taj put osetim želju da odem tamo. Skontam kako ovog leta retko gde sam bajsem išao, samo po starim, poznatim putevima, ebeš ga. Ode leto.

Žao mi je što pre 3-4 godine nisam vodio dnevnik, koliko detalja bi onda ostalo zapamćeno, demn :confused: A i ovog leta sam baš redovno zapisivao, kako u običan, tako i u dnevnik snova. Barem sam zadovoljan što se toga tiče.

Tako sam i ja zapalio svesku pesama, jednu od prvih :lol: male blokčiće na kojima sam prve rime napisao još verovatno mogu naći negde xD
Al najjače je što, iako sam zapalio, sećam se jednog stiha pesme - "Ruže su lepe al' su oči slepe" :hahaha: Ko iz nekog ebenog narodnjaka :D Al mi je drago što sam to zapalio. I ovako nije ni za šta drugo osim za vatru.

Ja nikada nisam vodio dnevnik i fala bogu na tome :lol: Ali zato su tu stari postovi na krstarici i genijalci koji oživljavaju teme, što mu dođe na isto

Inače, žao mi je što mi nikako ne dolazi iz dupeta u glavu da se ne isplati trolovati kevu, đavo je to, i samim tim uvek najebem... Sad moram sutra ujutru kod zubara na silovanje... Još ako bude radila ona sadistička baba, biće veselo, ali nadam se da tolko nisam zaslužio :lol:

Tako sam i ja zapalio svesku pesama, jednu od prvih :lol: male blokčiće na kojima sam prve rime napisao još verovatno mogu naći negde xD
Al najjače je što, iako sam zapalio, sećam se jednog stiha pesme - "Ruže su lepe al' su oči slepe" :hahaha: Ko iz nekog ebenog narodnjaka :D Al mi je drago što sam to zapalio. I ovako nije ni za šta drugo osim za vatru.

tako i ja gledam na svoj život:lol:
ali stih...stvarno se ni od čega kreće:lol:

Back