Žao mi je što...

Reprodukcija se i podrazumeva upravo zato sto si debil. Svedoci smo svaki dan da se najveci idioti najlakse razmnozavaju. Oni malo pametniji ipak stanu na jedno-dvoje dece.

Ne. Podrazumeva se jer nas ona odrzava na ovoj planeti.
Problem je sto je u 21. veku,dosta toga iopaceno,i dosta se toga odjendanput ne podrazumeva. ;)

To da mnogi loši ljudi imaju priliku da budu roditelji je druga priča. Sve to ima dosluha i sa religijom,i logikom,a filizofija je tu da otvori milion novih pitanja i podpitanja...a sve bi to otislo u duboki spam. :)

Kastriraj ih sve sleepy i aj u q***... :lol:
Brate Abel, pa ja sve vreme pričam o tome. :mrgreen:

Nije vrat,nego sija? !!!
A sta ces im raditi,prinudnu vazektomiju(muski),i prinudnu histerektomiju(zene)? Ne razumem?

Tu je Bog da to odradi. A ako si ateista,agnostik itd.,dovoljno je da kazem da je dovoljno da brines o sebi i svojim bliznjima,ostali ti nisu bitni. ;)
Nije, razlika je što čim pričaš o oduzimanju prava tu se umeša pun ***** politike i boraca za ljudska prava i svega. xD
Pa da, to bi bio plan. :mrgreen:

Šta oćeš od mene, da zabijem glavu u pesak i sledeći put kad se neko sranje desi kažem "ah, ali Bog će sve da sredi"? Vidiš, ja mislim da Boga u najmanju ruku potpuno boli uvo za nas, osim ako nas gleda da bi nam se smejao. :mrgreen: I ne krivim ga uopšte. :mrgreen:

Slipi,da ti Hitler nije neki rodjak? :mrgreen:
E ne znam, al sa tatine strane imam Nemaca u porodici. :mrgreen:

Brate Abel, pa ja sve vreme pričam o tome. :mrgreen:

Nije, razlika je što čim pričaš o oduzimanju prava tu se umeša pun ***** politike i boraca za ljudska prava i svega. xD
Pa da, to bi bio plan. :mrgreen:

Šta oćeš od mene, da zabijem glavu u pesak i sledeći put kad se neko sranje desi kažem "ah, ali Bog će sve da sredi"? Vidiš, ja mislim da Boga u najmanju ruku potpuno boli uvo za nas, osim ako nas gleda da bi nam se smejao. :mrgreen: I ne krivim ga uopšte. :mrgreen:

E ne znam, al sa tatine strane imam Nemaca u porodici. :mrgreen:

slušaj,očigledno je da nisi vernik,stoga ne zelim da zalazim u sitnice. :)
Medjutim,trebalo bi da se ne osvrces,ni ti,niti bilo ko drugi.
Svako treba moralno da se uzdigne,individualno. Samo čovečanstvo ce postati bolje i manje izopačeno,ako polako krenemo da se povracamo u svakom smislu.

ddada da da.. vazno je da se okrenemo sebi.. i ako pogledamo dovoljno duboko u sebe, videcemo da vec imamo sve sto nam je potrebeno.. a bog neka odradi svoje, uostalom on nekako uvek namesta prema svom morbidnom humoru
malo sta se tu moze

slušaj,očigledno je da nisi vernik,stoga ne zelim da zalazim u sitnice. :)
Medjutim,trebalo bi da se ne osvrces,ni ti,niti bilo ko drugi.
Svako treba moralno da se uzdigne,individualno. Samo čovečanstvo ce postati bolje i manje izopačeno,ako polako krenemo da se povracamo u svakom smislu.

Pa jesam manje više, jednom je ker hteo da mi rikne i veterinar je reko da mu nema pomoći i onda sam plakala i molila boga da mi spase kera a ja ću za uzvrat da idem u crkvu triput godišnje, i zamisli eno Bonija živog i zdravog već iha haj godina. :mrgreen: I ja sad ne znam da l je bog imao ikakve veze s tim, al idem u crkvu za svaki slučaj. :mrgreen:

Ne bi trebalo da se ne osvrćemo, jer je to isto kao da podržavamo boleštine koje se dešavaju.

Pa jesam manje više, jednom je ker hteo da mi rikne i veterinar je reko da mu nema pomoći i onda sam plakala i molila boga da mi spase kera a ja ću za uzvrat da idem u crkvu triput godišnje, i zamisli eno Bonija živog i zdravog već iha haj godina. :mrgreen: I ja sad ne znam da l je bog imao ikakve veze s tim, al idem u crkvu za svaki slučaj. :mrgreen:

Ne bi trebalo da se ne osvrćemo, jer je to isto kao da podržavamo boleštine koje se dešavaju.

Nije isto. Ti si mlada,samim tim,moras da radis na sebi,i svekada postisnes pokvarene misli...šta ti ja znam..mozes druge da sumeravas i da pricas o nedeima drugih.

dzaba se trudis da nas izvedes na pravi put.. boziji covece :mrgreen:

Ne vredi. :D

- - - - - - - - - -

Mogli bi ovu temu da stabimo kao lepljivu umesto puba,o svemu smo pricali na njoj osim o samoj temi.

Mogao bi Vandal da poobriše svo ovo baljezganje,i da nas pobanuje na po dva dana. :D

imamo do sada najbolje moderatore na ovom pdf-u,tu su,ali kao da nisu tu. :mrgreen: Jos se zezaju i kuckaju sa nama,molicu lepo da mi pokazete koji jos to moderatori rade i na kojim pdf-ovima osim ovde?
Па ево наш Мат који је модератор на Природним наукама.
Малопре објавио човек тамо пост о сирћетној киселини. :mrgreen:

Back