Žao mi je što...

Za jednog studenta filozofije si mnogo glup.
Bas me zanima koja je tvoja perspektiva sa gimnazijom i filozofskim fakultetom. Ako ne nadjes neku vezu da e ubace u politiku ili pak da predajes u skoli ti si ga ugasio.
Jos ne razmisljas o tome jer jos imas fore,ali vec sledece godine ces se zapitati.

E ovo je već tupavo. Misliš da svi nakon završenog faksa idu da rade u struci? Stvarno, onda bi svi jeli kuvane cipele za ručak, jer dobar deo se snalazi da radi van struke ako ne može da nađe posao u struci.

filosofija = mudroljublje
šta filozofu znači plata i dobar posao?
da li je uopšte bitno je li sokrat spavao u nekim vilama ili u štalama?
da li to menja nešto, da li je bitno, kome? ebo te dobar posao i džip i ***** koje karraš, ako ti je to život ugasi profil i idi karraj, za to nikad nije kasno.

krepto nije dobar primer, on studira književnost jer mu treba diploma (tako kaže, koliko se sećam).

Pa zato sto si rob zato i ne kapiras.
Pitaj ti tog sa dzipom hoce li on da zivi kao ti,a onda zapitaj nekog sirotana da li hoce da zivi kao ovaj sa dzipom i javi nam odgovre.
To je samo tvoj mehanizam odbrane,grozdje je kiselo,aaaa.

Ja nikada nisam video zenu ubedacenu zbog nekih problema koji se ne ticu njene kilaze,sto je neko **** pa ostavio ili sto neko nece da je ****.
Navedi mi jednu zenu filozofa ili jednu zenu velikog naucnika? Ona Kiri se ne racuna.

A sto se ne racuna? :lol: Nije ni moglo da bude zena filozofa i naucnika kad su samo rintale i bile sredstva za oplodnju, a muskarci su ti koji jure karijere...Zena naucnika ce tek da bude...Uostalom, kakve veze to ima sa temom sad? Aj' mi sad jos reci da su sve zene glupe, pa da ukompletiramo ovu nebulozu...

Poslednja izmena:
krepto nije dobar primer, on studira književnost jer mu treba diploma (tako kaže, koliko se sećam).

Kakva diploma :lol: ? Književnost ti je tek prazna slama ako gledamo diplomu jer sa njom ni profesor ne možeš biti :mrgreen: diplomirani filozof barem može da predaje u školama, ako ništa drugo :D

- - - - - - - - - -

bile sredstva za oplodnju

Pa na kraju se sve svodi na to, jer žena može da bude astrofizičar ali čim je oplode, ona je majka i domaćica, i sa znanjem ni dupe detetu ne mož' d' obriše :D

filosofija = mudroljublje
šta filozofu znači plata i dobar posao?
da li je uopšte bitno je li sokrat spavao u nekim vilama ili u štalama?
da li to menja nešto, da li je bitno, kome? ebo te dobar posao i džip i ***** koje karraš, ako ti je to život ugasi profil i idi karraj, za to nikad nije kasno.

Pa sto ti ne izadjes lepo iz kuce i odes u stalu da zivis? Ti si jedan licemer,da ti neko ponudi dzip i sve sto mrzis odmah bi uskocio u njega.

A sto se ne racuna? :lol: Nije ni moglo da bude zena filozofa i naucnika kad su samo rintale i bile sredstva za oplodnju, a muskarci su ti koji jure karijere...Zena naucnika ce tek da bude...Uostalom, kakve veze to ima sa temom sad? Aj' mi sad jos reci da su sve zene glupe, pa da ukompletiramo ovu nebulozu...

Pa i jeste,taj vas nesalomivi optimizam me izludjuje. Taman da jedete iz kontenjera bile bi optimisticne,dobro je,mogao je da bude kontenjer prazan.
Uvek moze gore,to nije nikakav argument.

Za jednog studenta filozofije si mnogo glup.
Bas me zanima koja je tvoja perspektiva sa gimnazijom i filozofskim fakultetom. Ako ne nadjes neku vezu da e ubace u politiku ili pak da predajes u skoli ti si ga ugasio.
Jos ne razmisljas o tome jer jos imas fore,ali vec sledece godine ces se zapitati.

književnost braćori, ja u školu ne mogu ni da oću :mrgreen:
nema šta da se zapitavam, ja već sad osećam da ću se baviti nečim bitnim i dobro plaćenim, imam to u sebi, takav potencijal, a ti si mrcina i samo kukaš nad svojom sudbinom, bolje kreni nešto da menjaš

- - - - - - - - - -

i za ovo oko papira, to je 90% tačno, studiram čisto da ne bi neko sutra mogao da mi kennja da nemam faks a mrzi me da studiram nešto što me smara pa sam napravio kompromis :lol:

Kakva diploma :lol: ? Književnost ti je tek prazna slama ako gledamo diplomu jer sa njom ni profesor ne možeš biti :mrgreen: diplomirani filozof barem može da predaje u školama, ako ništa drugo :D

jes, al kad se radi o državnoj službi, može značiti svaka diploma.
sad će krepto, pa neka sudi.

Pa sto ti ne izadjes lepo iz kuce i odes u stalu da zivis? Ti si jedan licemer,da ti neko ponudi dzip i sve sto mrzis odmah bi uskocio u njega.

šta bih išao u štalu? izgleda da ništa ne kapiraš. :lol:
da mi neko ponudi džip tek tako, recimo da dobijem na bingu, uzeo bih, što da ne. ali nisam od onih koji plaču jer ga nemaju, ili koji bi bulje dali da ga imaju.
to su sve faze koje se prolaze još u osnovnoj, eventualno srednjoj. to ne priliči jednom čoveku od 20 i kusur.

ne nego je kompleksaš svi su mu krivi samo on nije, te roditelji te Beograd pokupio sve pare iz provincije, te sistem, te kriza, mislim ono, jeste, ima svega toga, al hebiga bilo je i gorih situacija pa nije se kukalo toliko ko ti, nego si mrcina i džangrizavac, mrzi te da živiš pa kukaš

književnost braćori, ja u školu ne mogu ni da oću :mrgreen:
nema šta da se zapitavam, ja već sad osećam da ću se baviti nečim bitnim i dobro plaćenim, imam to u sebi, takav potencijal, a ti si mrcina i samo kukaš nad svojom sudbinom, bolje kreni nešto da menjaš

- - - - - - - - - -

i za ovo oko papira, to je 90% tačno, studiram čisto da ne bi neko sutra mogao da mi kennja da nemam faks a mrzi me da studiram nešto što me smara pa sam napravio kompromis :lol:

Kukam,ali to ne znaci da nista ne radim. U stvari to i nije kukanje,to je realno sagledavanje svega.

jes, al kad se radi o državnoj službi, može značiti svaka diploma.

upravo i ne samo državna nego svi bitni poslovi traže visoko obrazovanje

- - - - - - - - - -

Kukam,ali to ne znaci da nista ne radim. U stvari to i nije kukanje,to je realno sagledavanje svega.

to je tvoja perspektiva, da si rođen kao miškovićev sin pričao bi drugu priču

Pa i jeste,taj vas nesalomivi optimizam me izludjuje. Taman da jedete iz kontenjera bile bi optimisticne,dobro je,mogao je da bude kontenjer prazan.
Uvek moze gore,to nije nikakav argument.

U zivotu treba biti realan...sto ti svakako nisi...ne treba biti ni prevelik optimista, ni pesimista, mada je optimista ipak bolje resenje, bar ces duze ziveti... Coveku je u prirodi da napreduje i da stvara, nisam ti ja rekla da ti treba da se zadovoljavas malim stvarima i da ne napredujes, vec suprotno da budes zadovoljan onim sto imas, sto svakako nije malo i da napredujes bez te pesimisticne crte jer nikad neces moci stvarno da budes zadovoljan ako se tako budes postavljao...Uostalom, nisi ti toliko glup, pa da ne mozes da shvatis sta ti ja pricam, vec sam ovde napisala roman, nego namerno vrtis svoje samo da bi svi rekli, bravo, overe, u pravu si, jer si navikao da sve bude kako ti kazes, ali ne shvatas da ti koji te tapsu po ramenu ti potpomazu da odete zajedno u picku materinu...

U zivotu treba biti realan...sto ti svakako nisi...ne treba biti ni prevelik optimista, ni pesimista, mada je optimista ipak bolje resenje, bar ces duze ziveti... Coveku je u prirodi da napreduje i da stvara, nisam ti ja rekla da ti treba da se zadovoljavas malim stvarima i da ne napredujes, vec suprotno da budes zadovoljan onim sto imas, sto svakako nije malo i da napredujes bez te pesimisticne crte jer nikad neces moci stvarno da budes zadovoljan ako se tako budes postavljao...Uostalom, nisi ti toliko glup, pa da ne mozes da shvatis sta ti ja pricam, vec sam ovde napisala roman, nego namerno vrtis svoje samo da bi svi rekli, bravo, overe, u pravu si, jer si navikao da sve bude kako ti kazes, ali ne shvatas da ti koji te tapsu po ramenu ti potpomazu da odete zajedno u picku materinu...

E pa to sam ja,ja to ne mogu da promenim. Moje iskustvo je takvo i ja se drzim svog jedinog znanja i vi komotno ovde mozete da ispisete 50000 stranica ja se svog misljenja necu odreci.

E pa to sam ja,ja to ne mogu da promenim. Moje iskustvo je takvo i ja se drzim svog jedinog znanja i vi komotno ovde mozete da ispisete 50000 stranica ja se svog misljenja necu odreci.

Mozes, ali neces, to je poenta...A znas u cemu je fora? Niko ti ni ne tera da se ti menjas, ali onda nemas pravo da se zalis...Ako ti nesto ne godi, to znaci da nesto ne valja, ne stima i da nesto treba da se menja, koliko je u tvojoj moci...A ako TI mislis da to valja i da tako treba, super, i ne treba da slusas sta ti drugi pricaju i treba da se drzis svog misljenja, ali onda nema zalopojke, jer sam ti hoces tako...niko nije kriv onda...

2061201272_1370105469.jpg

go to hell you damn hippies.

Типично феминистичко просеравање и балављење.

Mozes, ali neces, to je poenta...A znas u cemu je fora? Niko ti ni ne tera da se ti menjas, ali onda nemas pravo da se zalis...Ako ti nesto ne godi, to znaci da nesto ne valja, ne stima i da nesto treba da se menja, koliko je u tvojoj moci...A ako TI mislis da to valja i da tako treba, super, i ne treba da slusas sta ti drugi pricaju i treba da se drzis svog misljenja, ali onda nema zalopojke, jer sam ti hoces tako...niko nije kriv onda...
Kako ce to sto cu da sebe zavaram da je sve idalno bilo sta resiti?
Valjda se stvari resavaju kad krene da se radi sa njima,a ne izvrtanjem precepcije? Nije casa poluprazna,vec je do pola puna. :roll:

Типично феминистичко просеравање и балављење.

Ma bre sta hoces i ti sad? :lol: Hoces da kazes da su sve zene glupe? I ja iskreno nikad nisam cula da zena prica kako su muskarci glupi, dok vi na svakom mestu pokusavate da popljujete zene i da dokazete da je njima mesto u kuhinji ili sta? Pa ako su toliko glupe, zasto pricas sa mnom uospte? I ja sam zensko valjda jbt... Vas problem je sto su se zene sad previse emancipovale, pa vam kradu i ono malo uloga sto ste imali...Osecate se ugrozeno i sad kakite non stop kako ste mnogo pametniji od zena...Pa kad smo kod toga, koji se naucnik pojavio u Srbiji u zadnjih 30 godina? Je l' to znaci da smo onda mi kao narod glupi? :dash:

Ma bre sta hoces i ti sad? :lol: Hoces da kazes da su sve zene glupe? I ja iskreno nikad nisam cula da zena prica kako su muskarci glupi, dok vi na svakom mestu pokusavate da popljujete zene i da dokazete da je njima mesto u kuhinji ili sta? Pa ako su toliko glupe, zasto pricas sa mnom uospte? I ja sam zensko valjda jbt... Vas problem je sto su se zene sad previse emancipovale, pa vam kradu i ono malo uloga sto ste imali...Osecate se ugrozeno i sad kakite non stop kako ste mnogo pametniji od zena...Pa kad smo kod toga, koji se naucnik pojavio u Srbiji u zadnjih 30 godina? Je l' to znaci da smo onda mi kao narod glupi? :dash:

Doktor Vojislav Seselj,najbolji pravnik kojeg je pravni fakultet ikad video. :aha:

Sada u nedelju drugara i mene zvao neki nas drugar sto je godinu,dve stari od nas. Covek poceo da radi u jednoj firmi,i to radi posao koji mu nije u struci za nekih 35k i radi covek skoro svaki dan,nismo ga videli jedno 3-4 meseca,nema ga nigde,nigde ne izlazi,sjebali coveka nacisto.
Drugo razmisljanje,druge price,drugacije se ponasa i sad sedimo i pijemo pice i lik je mozda bio sa nama jedno sat i po i mora d ide u 5 uvece kuci da se naspava da bi radio uvece trecu smenu. :dash:
Aj to sve,ali covek se setio nekog tamo pica od pre godinu dana i rekao mom drugaru: " Mogao si da vices turu da se revansiras",a ovaj mucenik student. Nista,vikne mu ovaj jedno pice,ovaj popi drugo i sad jedno pivo je 100 kinti i on tom liku da dvesta i kaze,aj mi daj kusur 100. :dash: ***** ti majku,nisi nas video 4 meseca,trazis pice da ti platimo i jos se ciganises za 100 kinti.
Nije bio covek takav dok nije poceo da radi. Upropastili su nam coveka,isprali mu mozak,on nema kad te pare da potrosi,a stiska se ko najgori Jevrejin. Toga se ja najvise bojim,da cu da odem i da mi tamo isperu mozak i da postanem jebeni zombi. Nema grada,nema slobodnog vremena,nema kad da popijes pice,samo rad i stekanje.
Covek samo mnogo vise ceni dinar,nego pre,i to je sasvim u redu. ;)
Juzeru, a što jednostavno ne počneš da pljačkaš ili nešto sl. ? Eto, moj ortak uvek kuka kako nema kinte, nema posla, i lepo planira da čukne neku menjačnicu. Od toga ništa, naravno, jer nema ni mozga ni muda da to isplanira i uradi :mrgreen: Ali tvoj grad je mali, snađi se :D

Petre, jesi li probao ono Premia pivo ? :D Na okupljanju baš videli u Maksiju, 135 ebenih dinara košta dvolitra :hahaha: ? Ko zna na šta to liči xD

Nisam,nemam hrabrosti. :) A i izbegavam da pijem iz tzv. krmaca. Ne volim pivo iz plastike. :lol:

Back