Useru, ja ne znam u cemu je tvoj problem? Ajde nemoj vise kukati jer me takvi ljudi najvise nerviraju na svetu. Postoje mnoge stvari zbog kojih treba da budes srecan: prvo zdrav si i prav, a to je najvaznije u zivotu, drugo imas samo 20 godina i zivot je pred tobom, imas sanse da neke stvari promenis, trece imas mozak koji mozes da iskoristis, cetvrto imas ono osnovno za zivot...a tvoje je dalje da se snalazis, nikom nije palo s neba, ni tom kriminalcu, ako budes tako kukao neces uraditi nista...tvoj najveci problem je sto se miris s tim da si prosek, umesto da das sve od sebe i da se izboris da budes iznad proseka...Jbg, nekim burzujima je to dato od rodjenja, neki moraju da se pomuce, ali ti sto se pomuce na kraju znaju i da cene to sto imaju za razliku od ovih i osecaju da su postigli nesto u zivotu i da nisu dzabe ziveli... I na kraju krajeva, mnogo sve gledas materijalno... Mozda taj radnik ima 20 000 platu, ali je srecniji jer ima kuci zenu koju voli i cetvoro dece koja ce prevazici svog oca i bez obzira sto ce im neke stvari biti uskracene, opet ce imati jedni druge, za razliku od nekog ko ima para, ali ima bolesno dete, npr... Ne kazem da je nemoguce imati i jare i pare, ali ni to ne traje vecno... Ne moze zivot da ti bude bajka i da od pocetka do kraja zivis kao car, to nema ni na filmu...I uostalom, ti i da si princ Vilijam opet bi kakio da ti se ne svidja Kejt, da zivis kod babe koja te zajebava i da te jos svi proganjaju i prate svaki tvoj korak i da bi se menjao sa nekim ko je anonimam i tako u krug, jer si takav...I nemoj da vredjas i da pljujes druge, pusti stoku da zivi, nije to tvoj problem, niko ti nije kriv, sam sebi si najveci neprijatelj...