Žao mi je što...

Useru, ja ne znam u cemu je tvoj problem? Ajde nemoj vise kukati jer me takvi ljudi najvise nerviraju na svetu. Postoje mnoge stvari zbog kojih treba da budes srecan: prvo zdrav si i prav, a to je najvaznije u zivotu, drugo imas samo 20 godina i zivot je pred tobom, imas sanse da neke stvari promenis, trece imas mozak koji mozes da iskoristis, cetvrto imas ono osnovno za zivot...a tvoje je dalje da se snalazis, nikom nije palo s neba, ni tom kriminalcu, ako budes tako kukao neces uraditi nista...tvoj najveci problem je sto se miris s tim da si prosek, umesto da das sve od sebe i da se izboris da budes iznad proseka...Jbg, nekim burzujima je to dato od rodjenja, neki moraju da se pomuce, ali ti sto se pomuce na kraju znaju i da cene to sto imaju za razliku od ovih i osecaju da su postigli nesto u zivotu i da nisu dzabe ziveli... I na kraju krajeva, mnogo sve gledas materijalno... Mozda taj radnik ima 20 000 platu, ali je srecniji jer ima kuci zenu koju voli i cetvoro dece koja ce prevazici svog oca i bez obzira sto ce im neke stvari biti uskracene, opet ce imati jedni druge, za razliku od nekog ko ima para, ali ima bolesno dete, npr... Ne kazem da je nemoguce imati i jare i pare, ali ni to ne traje vecno... Ne moze zivot da ti bude bajka i da od pocetka do kraja zivis kao car, to nema ni na filmu...I uostalom, ti i da si princ Vilijam opet bi kakio da ti se ne svidja Kejt, da zivis kod babe koja te zajebava i da te jos svi proganjaju i prate svaki tvoj korak i da bi se menjao sa nekim ko je anonimam i tako u krug, jer si takav...I nemoj da vredjas i da pljujes druge, pusti stoku da zivi, nije to tvoj problem, niko ti nije kriv, sam sebi si najveci neprijatelj...
Neam dvajes,imam vise.
Sa 20k nikako ne moze da ti zivot bude dobar,nikako.
dva hleba za cetvoroclanu porodicu su nista,a 110x30 = 3300 samo za to. Ostaje ti 16700. Prut cajne je 1100 dinara ako hoces kvalitet,a ako hoces nesto sto ni keru ne bi dala onda platis 800.
Gde su sad tu rezije tipa telefon,struja,voda,nosenje djubreta... to minimum izadje oko 5-6k. Znaci sa cajnom i ovim rezijama ode ti na 11700. Treba detetu dati danas minimum 200 kinti za uzinu,200*2 deteta * 25 = 10000,tebi onda ostaje 1700 dinara da zivis mesec dana. Verovatno te vise izadje i trosak da platis kartu za bus do posla,a gde ti je tu jos i ti moras nesto jesti na poslu?
Bez 40-50k ti ne mozes da zivis sam,a kamo li sa 4voroclanom porodicom.

Mogu i zamisliti tu "srecu" u porodici sa 20k.
Garant bi se svajdali svaki dan,pola dana bi gladovali ili ceprkali po kontenjeru,zatim deca bi bila ismevana od strane vrsnjaka i bilo bi im krivo sto oni ne mogu da kupe sendvic,a druga deca mogu,buli bi ismevani jer imaju patike kupljene na buvljaku i sl.
Pogotovu perspektiva bi im bila sranje,jer kako neko sa 20k moze da posalje nekog da studira nesto?

- - - - - - - - - -

Mis'im da je sudžuk iz Zlatiborca jeftiniji.Kad smo kod jeftinih stvari-Merak je dobro pivo.:ok:

Dobra je gornja polovina,sto se vise blizis dnu to je sve gore. Kao da se neko ispisao u flasu i razblazio pisacu sa vodom i dodao one mehurice.

Neam dvajes,imam vise.
Sa 20k nikako ne moze da ti zivot bude dobar,nikako.
dva hleba za cetvoroclanu porodicu su nista,a 110x30 = 3300 samo za to. Ostaje ti 16700. Prut cajne je 1100 dinara ako hoces kvalitet,a ako hoces nesto sto ni keru ne bi dala onda platis 800.
Gde su sad tu rezije tipa telefon,struja,voda,nosenje djubreta... to minimum izadje oko 5-6k. Znaci sa cajnom i ovim rezijama ode ti na 11700. Treba detetu dati danas minimum 200 kinti za uzinu,200*2 deteta * 25 = 10000,tebi onda ostaje 1700 dinara da zivis mesec dana. Verovatno te vise izadje i trosak da platis kartu za bus do posla,a gde ti je tu jos i ti moras nesto jesti na poslu?
Bez 40-50k ti ne mozes da zivis sam,a kamo li sa 4voroclanom porodicom.

A gde ti je žena overu? eee...pa i ona ima 20 000...a-haa...:lol: uostalom ovde svi rade za 20 000, a kafici puni k'o oko svaki dan, pa od cega, 'ebem mu lebac? Svi se lepo oblace, tačevi na sve strane, devojke trose kilo sminke dnevno...pa ne pada to s neba...dakle, ima se, moze se...To su price za malu decu, u ovoj zemlji svako pored tih 20 000 ima neki dodatni izvor prihoda, jer smo mi takav narod, nas da posaljes u pustinju mi bi se snasli...

I deca ne bi bila ismevana...Ja licno nemam para za sendvic pa me niko ne ismeva, niti krijem kad nemam...I uopste nemam te komplekse jer sam bila u situaciji kada sam dobijala i previse novca i sad kad svaki dan jedem pogacice i apsolutno sam isto kotirana u drustvu, tako da je i to lupetanje...a na buvljaku se oblace svi zivi, jer su stvari kvalitetnije i unikatnije nego u radnjama, mi se cak okupimo iz odeljenja pa ronjamo zajedno, tako da su i to gluposti...ako te zajebavaju zbog toga onda su oko tebe mentoli...

Poslednja izmena:
A gde ti je žena overu? eee...pa i ona ima 20 000...a-haa...:lol: uostalom ovde svi rade za 20 000, a kafici puni k'o oko svaki dan, pa od cega, 'ebem mu lebac? Svi se lepo oblace, tačevi na sve strane, devojke trose kilo sminke dnevno...pa ne pada to s neba...dakle, ima se, moze se...To su price za malu decu, u ovoj zemlji svako pored tih 20 000 ima neki dodatni izvor prihoda, jer smo mi takav narod, nas da posaljes u pustinju mi bi se snasli...

Ma cini ti se. Ne znam kako je u BG,garant je bolje,ali ovde kod mene je fora u tome da ljudi odu i nadju neku lepu stvar kod Kineza,na buvljaku,skockani su oni,nasminkani,ali na njima nema 3000 dinara ukupne vrednosti odela. Sve je to maska. A u gradu se pije jedno pice celu noc,malo je nas koji izadjemo u grad i nalijemo se ko svinje.
Ovde cesto prodju neki Beogradjani sa dzipovima besnim,meni samo nije jasno odakle nekim ljudima tolika lova?

Ma cini ti se. Ne znam kako je u BG,garant je bolje,ali ovde kod mene je fora u tome da ljudi odu i nadju neku lepu stvar kod Kineza,na buvljaku,skockani su oni,nasminkani,ali na njima nema 3000 dinara ukupne vrednosti odela. Sve je to maska. A u gradu se pije jedno pice celu noc,malo je nas koji izadjemo u grad i nalijemo se ko svinje.
Ovde cesto prodju neki Beogradjani sa dzipovima besnim,meni samo nije jasno odakle nekim ljudima tolika lova?

Nisam ja u Beogradu...;) A sta im fali? Pa kad se lepo obuces ti si lepo obucen, a ako si dao 3000 za sve to, onda si jos lepsi, ostane ti vise para za provod, nego da bacis pare na skupe stvari i kad uporedis nista to bolje nije uklopljeno... Znam ja dobro kako to ide...odes u lokalnu birtiju i nalijes se za male pare kao stoka, a onda izadjes u fensi klub, i pijes jedno pice, ako si devojka, cak ti je i to dzabe...:lol: Licno znam devojka koja ima ekstra telefon i lepe stvari, a u kuci nemaju za hranu, ona jede kod drugarica...e, vidis, to je problem...kad umesto cajne kupis cipele...:dash: Ali veruj mi, nije to nista tako katastrofalno, kad ti kazem...sve je to super i dalje, dok god mi nista ne radimo...ovde se i dalje jako malo radi u sustini...ne mislim na pojedince, nego u globalu, cela drzava...

Merak je najveća pivska bljuvotina koja postoji. Jezik opogani onaj ko ga proba. Čak je gore i od apatinskog. A onda polako, iznad njih je jelen koji su upropastili načisto, i sve više mu ebu kevu, a ni Lav nije bolji sada, kao da je pravljen od ječma sa dodacima mišjeg izmeta.
Zaječarsko nije loše, ali je slabo, i znaju da mi uvale onu false varijantu iz Novosadske pivare što je očajno, al gadan zadah ostavlja. Sada meni najviše paše Lowenbrau limenka i Nikšićko staklenac.

na njima nema 3000 dinara ukupne vrednosti odela.
Pa majku mu poljubim. :lol:

Bilo kako bilo, ima ljudi kojima je bitno da im je ukupna vrednost odela 15 iljada, a ima ljudi kojima je bitno da ima je ukupna vrednost jednog izlaska isto toliko, a ima i ljudi kojima je bitno da bez obzira na to što mogu sebi da priušte i jedno i drugo, oni oba upakuju u 3 hiljade. Da l je to stvarno bitno. xD

Merak je najveća pivska bljuvotina koja postoji. Jezik opogani onaj ko ga proba. Čak je gore i od apatinskog. A onda polako, iznad njih je jelen koji su upropastili načisto, i sve više mu ebu kevu, a ni Lav nije bolji sada, kao da je pravljen od ječma sa dodacima mišjeg izmeta.
Zaječarsko nije loše, ali je slabo, i znaju da mi uvale onu false varijantu iz Novosadske pivare što je očajno, al gadan zadah ostavlja. Sada meni najviše paše Lowenbrau limenka i Nikšićko staklenac.
Ne ne ne ,dobar je Merak. Popili smo jedno 250-300 litara Meraka ovog leta. Jeste,usralo se sad malo,ali na pocetku je bilo odlicno. Jbg kvalitet=cena,sto ne vazi za Jelen i Lav.

Najsveziji dogadjaj...
Zao mi je sto sam sa ortakom slomio drvo u parku ,i sto je odvaljen semafor sinoc i sto sam lupio (malo) jednog dzukca na ulici. Posle smo ga ubacili u necije dvoriste,mozda ga neko prihvati... ***** ti rakiju,gora je od halucinogena.

Juzeru, a što jednostavno ne počneš da pljačkaš ili nešto sl. ? Eto, moj ortak uvek kuka kako nema kinte, nema posla, i lepo planira da čukne neku menjačnicu. Od toga ništa, naravno, jer nema ni mozga ni muda da to isplanira i uradi :mrgreen: Ali tvoj grad je mali, snađi se :D

Petre, jesi li probao ono Premia pivo ? :D Na okupljanju baš videli u Maksiju, 135 ebenih dinara košta dvolitra :hahaha: ? Ko zna na šta to liči xD

Back