Sada u nedelju drugara i mene zvao neki nas drugar sto je godinu,dve stari od nas. Covek poceo da radi u jednoj firmi,i to radi posao koji mu nije u struci za nekih 35k i radi covek skoro svaki dan,nismo ga videli jedno 3-4 meseca,nema ga nigde,nigde ne izlazi,sjebali coveka nacisto.
Drugo razmisljanje,druge price,drugacije se ponasa i sad sedimo i pijemo pice i lik je mozda bio sa nama jedno sat i po i mora d ide u 5 uvece kuci da se naspava da bi radio uvece trecu smenu.

Aj to sve,ali covek se setio nekog tamo pica od pre godinu dana i rekao mom drugaru: " Mogao si da vices turu da se revansiras",a ovaj mucenik student. Nista,vikne mu ovaj jedno pice,ovaj popi drugo i sad jedno pivo je 100 kinti i on tom liku da dvesta i kaze,aj mi daj kusur 100.

***** ti majku,nisi nas video 4 meseca,trazis pice da ti platimo i jos se ciganises za 100 kinti.
Nije bio covek takav dok nije poceo da radi. Upropastili su nam coveka,isprali mu mozak,on nema kad te pare da potrosi,a stiska se ko najgori Jevrejin. Toga se ja najvise bojim,da cu da odem i da mi tamo isperu mozak i da postanem jebeni zombi. Nema grada,nema slobodnog vremena,nema kad da popijes pice,samo rad i stekanje.