Chernobill nije mi jasno ? Ti mene gotiviš il ne gotiviš? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

VANJA 011:Zašto tebe zanima koliko sam ja puta i da li sam volela? Ti pričaj o svojim iskustvima . Što te toliko zanima analiza mog života?
Smor

E, svaka ti cast, generacijo! Mudro zboris.S_K_V_O:VANJA 011:Helena Lena:Kako da znamo gde je granica izmedju zaljubljenosti i prave ljubavi i da li smo u oblacima ili stvarno volimo nekoga onakav kakav je?![]()
Ako voliš nekoga iskreno onda ćeš mu oprostiti i neoprostivo.
Puzaćeš po blatu da dobiješ njegovu ljubav . Bićeš spremna na sve samo zbog njega. Ako ti uzvrati i dodirom blagim kao pero pauna letećeš do neslućenih visina.
Ako te popreko pogleda padaćeš do najdubljih dubina.
To je ljubav. :shock:
E svasta.
A zasto bi puzala po blatu da dobijes ista od njega?
Moje pitanje nema veze sa ponosom i dostojanstvom, nego prosto ne razumem kako to zamisljas da radis nesto cime izdajes sebe da bi te neko voleo?
I da li mislis da je takvo sto uopste moguce?
Budi ono sto jesi, takvu neko treba da te voli, treba da voli tebe a ne ono sto cinis zbog njega.
Nece te niko voleti zato sto puzis po blatu zbog njega...ako te ne voli mozes da uradis bilo sta, nece imati efekta-najbolje sto mozes da dobijes je zahvalnost i sazaljenje, u goroj varijanti gubis postovanje i samopostovanje.
I zar ljubav nije bezuslovna? Prosto volis, bez ocekivanja da dobijes nesto zauzvrat...a ti bi da puzis po blatu...
Dalje, kazes da si toliko puta volela.
Meni se cini da je to scenario koji se ponavlja a koji bas i nema veze sa ljubavlju...
Na koncu, ja licno, i ne verujem u neuzvracenu ljubav...
Ljubav je za mene odnos izmedju dvoje ljudi...tako da mi cela ova prica deluje malo besmisleno...
P.S.Ne razumem cemu ovi toliko izlizani fazoni iz spomenara koje pojedinci izlazu na temi kao svoj doprinos istoj. Mozete valjda da napisete i nesto drugo, nesto vise od 100 puta ponovljene fraze?
VANJA 011:Zašto tebe zanima koliko sam ja puta i da li sam volela? Ti pričaj o svojim iskustvima . Što te toliko zanima analiza mog života?
Smor
Tako je!!!S_K_V_O:VANJA 011:Helena Lena:Kako da znamo gde je granica izmedju zaljubljenosti i prave ljubavi i da li smo u oblacima ili stvarno volimo nekoga onakav kakav je?![]()
Puzaćeš po blatu da dobiješ njegovu ljubav . Bićeš spremna na sve samo zbog njega. Ako ti uzvrati i dodirom blagim kao pero pauna letećeš do neslućenih visina.
E svasta.
Moje pitanje nema veze sa ponosom i dostojanstvom, nego prosto ne razumem kako to zamisljas da radis nesto cime izdajes sebe da bi te neko voleo?
Budi ono sto jesi, takvu neko treba da te voli, treba da voli tebe a ne ono sto cinis zbog njega.
Nece te niko voleti zato sto puzis po blatu zbog njega...ako te ne voli mozes da uradis bilo sta, nece imati efekta-najbolje sto mozes da dobijes je zahvalnost i sazaljenje, u goroj varijanti gubis postovanje i samopostovanje.
I zar ljubav nije bezuslovna? Prosto volis, bez ocekivanja da dobijes nesto zauzvrat...a ti bi da puzis po blatu...
Meni se cini da je to scenario koji se ponavlja a koji bas i nema veze sa ljubavlju...
Ljubav je za mene odnos izmedju dvoje ljudi...tako da mi cela ova prica deluje malo besmisleno...
P.S.Ne razumem cemu ovi toliko izlizani fazoni iz spomenara koje pojedinci izlazu na temi kao svoj doprinos istoj. Mozete valjda da napisete i nesto drugo, nesto vise od 100 puta ponovljene fraze?

A onda dođe SEX i sve pokvari... :?kučka:Zaljubljenost je uvek pre ljubavi i ne traje dugo.To su oni leptirici u stomaku,nemiri,osmesi i sl.Po osecanjima je jednaka ljubavi koja traje mnogo duze kada sve dobija drugu dimenziju i smirenost, osecaj zadovoljstva i pripadanja.Samim tim je zaljubljenost i opasnija. Jer kada volis ti razmisljas glavom a kada si zaljubljen razmisljas samo srcem i prepustas da te vode osecanja.Prava ljubav je mudrija i razboritija i potpunija.Mnogi ce reci da vise vole zaljubljenost od ljubavi. Ok, samo tu preti opasnost da se sagori, previse.![]()

Kad te tip proždire očima, da li mu je u njima ljubav ili ona stvar?kučka:Ne govorimo o Flertu. Zasto bi sex sve pokvario.Naprotiv on moze biti samo stimulans za sto bolji odnos i kod zaljubljenosti a o ljubavi i da ne govorimo![]()
Ju, pa što tako :shock:The Edge:A onda dođe SEX i sve pokvari... :?

Posle tih radnji neko se obično oseća ka yebena strana... pogube se neke iluzije koje imaš o onoj drugojmackica ns:Ju, pa što tako :shock: Bio loš sex, pa pokvario?The Edge:A onda dođe SEX i sve pokvari... :?
Ako tako stvarno misliš za tebe postoji jednostavno rešenje - nemoj se sexati 8)
Kad i ako negde pred kraj zivota i dalje budesh sa istom osobom, onda mozes da kazes sa sigurnoscu da je izmedju vas bilo ljubaviHelena Lena:Kako da znamo gde je granica izmedju zaljubljenosti i prave ljubavi i da li smo u oblacima ili stvarno volimo nekoga onakav kakav je?![]()
Kad_LupimLupim:Kad i ako negde pred kraj zivota i dalje budesh sa istom osobom, onda mozes da kazes sa sigurnoscu da je izmedju vas bilo ljubaviHelena Lena:Kako da znamo gde je granica izmedju zaljubljenosti i prave ljubavi i da li smo u oblacima ili stvarno volimo nekoga onakav kakav je?![]()
![]()

S_K_V_O:VANJA 011:Helena Lena:Kako da znamo gde je granica izmedju zaljubljenosti i prave ljubavi i da li smo u oblacima ili stvarno volimo nekoga onakav kakav je?![]()
E svasta.
Ma, daaajVANJA 011:Kad_LupimLupim:Kad i ako negde pred kraj zivota i dalje budesh sa istom osobom, onda mozes da kazes sa sigurnoscu da je izmedju vas bilo ljubaviHelena Lena:Kako da znamo gde je granica izmedju zaljubljenosti i prave ljubavi i da li smo u oblacima ili stvarno volimo nekoga onakav kakav je?![]()
![]()
E ovo je fantastično rečeno!!!![]()
mackica ns:Ma, daaajVANJA 011:Kad_LupimLupim:Kad i ako negde pred kraj zivota i dalje budesh sa istom osobom, onda mozes da kazes sa sigurnoscu da je izmedju vas bilo ljubaviHelena Lena:Kako da znamo gde je granica izmedju zaljubljenosti i prave ljubavi i da li smo u oblacima ili stvarno volimo nekoga onakav kakav je?![]()
![]()
E ovo je fantastično rečeno!!!![]()
![]()
Znači, treba da čekamo kraj života da bismo znali da li smo nekoga voleli?
I znači da ako sa nekim ne dočekamo kraj života znači da ga nismo voleli?
skywalker11:S_K_V_O:VANJA 011:Helena Lena:Kako da znamo gde je granica izmedju zaljubljenosti i prave ljubavi i da li smo u oblacima ili stvarno volimo nekoga onakav kakav je?![]()
E svasta.
Nece te niko voleti zato sto puzis po blatu zbog njega...ako te ne voli mozes da uradis bilo sta, nece imati efekta-najbolje sto mozes da dobijes je zahvalnost i sazaljenje, u goroj varijanti gubis postovanje i samopostovanje.(vazi samo za one koji znaju sta je ti i imaju ga)I zar ljubav nije bezuslovna? Prosto volis, bez ocekivanja da dobijes nesto zauzvrat...a ti bi da puzis po blatu...
Jeeee!!! Tako je.