Žalbe, kritike, predlozi, molbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

i ja bih se pridruzio kritici tih i takvih

mozda je forumska politika takva da treba imati nekoga ko zakuva pa stane sa strane i smeje se, ali prostaci i prostakluk nije zabavan

ranije sam ih stavljao na ignore, a sad...mozda sam oguglao, na teme im ne idem, na postove im skoro i ne repliciram, a nema ni sta da se konkertno procita

Ma mozda iza doticnih i stoje moderatori odredjeni to je 99%

Sto je zakljucana tema o Mladicu uz glup komentar moderatora??

Registra.
Moderator

Tema se pretvorila u pesmaricu, uz obavezno vređanje na relaciji Srbi-Hrvati. Nema svrhe da postoji.

Pa kazni Hrvate posto su oni uleteli tu da spamuju temu.I umesto da se oni kazne tema se zakljucava .

i ja sam razmisljao sta tu nije u redu

pa predlazem da se lepo ustanovi ko je dosao na temu sa antiprotivnim stavovima i izazvao
vređanje na relaciji Srbi-Hrvati. nije tesko.

znam da nije za rezim oportuno da se pise afirmativno o generalu, ali treba pogledati ko ga napada

i ja sam razmisljao sta tu nije u redu

pa predlazem da se lepo ustanovi ko je dosao na temu sa antiprotivnim stavovima i izazvao
vređanje na relaciji Srbi-Hrvati. nije tesko.

znam da nije za rezim oportuno da se pise afirmativno o generalu, ali treba pogledati ko ga napada

..da zashto ste slepi za tu chinjenicu da oni ispamuju i istroluju svaku temu o hrvatskoj?

Ако Бога знате, смањите могућност за отварање по 10 тема дневно (по форумашу), на једну тему дневно,
када већ сами немају ни мере, ни укуса, ни васпитања!
Ово како појединци засипају форум гомилом бесмислених тема просто гуши форум и ствара тотални хаос!

Само да допуним ово, осим текста и линка ка тексту, када су у питању преузете теме - текстови, коментар
постављача теме готово по правилу изостаје.

Молим модераторе, да се теме без коментара постављача бришу, или закључавају, док се поједини
форумаши не науче да поштују нека елементарна правила форума.

postavljanje tekstova sa drugih sajtova od preko 2.000 karaktera (obavezno je navođenje izvora, autora, linka
ka originalnom tekstu i ličnog komentara na tekst)

Само да допуним ово, осим текста и линка ка тексту, када су у питању преузете теме - текстови, коментар постављача теме готово по правилу изостаје.

Молим модераторе, да се теме без коментара постављача бришу, или закључавају, док се поједини форумаши не науче да поштују нека елементарна правила форума.
podrzavam :ok: mada bi se trebalo uvesti neki limit nevezan za dan , mislim nekome se desi da otvori dve teme dnevno a onda nista narednih mesec dana ili dve nedelje , a neko spamuje sa milion tema dnevno ,pogotovo o susednim stranim drzavama BiH,HR i CG ,a i inace .
Naravno da ne treba ogranicavati ljudima bilo kakva prava ali otvaranje najvise dve teme dnevno po korisniiku je vise nego dovoljno ,osim ako je bas neki vazan dogadjaj u pitanju koji nije vezan za vec postojece teme .

Sto je zakljucana tema o Mladicu uz glup komentar moderatora??

Registra.
Moderator

Tema se pretvorila u pesmaricu, uz obavezno vređanje na relaciji Srbi-Hrvati. Nema svrhe da postoji.

Pa kazni Hrvate posto su oni uleteli tu da spamuju temu.I umesto da se oni kazne tema se zakljucava .

Niko od Hrvata nije vređao u završnici one teme. Ako pitanje "Je li Ratko Mladić u periodu od augusta do novembra 1995., kada su padali Glamoć, Drvar, Šipovo, Jajce i Mrkonjić Grad bio na bolovanju ili nije?" smatraš spamovanjem onda neka ti bude. Ja mislim da nije. A onaj drugi je samo komentarisao kilometarske nerazumljive pjesme.
Moderator je jednostavno trebao obrisati spamove i temu nastaviti.

Може ли неко од модератора (најбоље онај који је то и урадио) да ми образложи ЗАШТО ЈЕ ЗАТВОРЕНА ТЕМА "BIDEN, YOU NAZI SCUM GO HOME!"???

Заиста ме интересује који део теме је "инспирисао" дотичног/у на овакав потез?

Сад видим да је Регистра накнадно на теми поставила објашњење затварања исте.

Ја ипак мислим да ова тема заслужује посебан третман јер показује реакцију дела Народне Скупштине на посету фашисте Бајдена нашој земљи.

Осим тога, не може баш свака тема о Бајдену да се сврста под једну тему, настаје хаос, као што је већ рекао Неша негде раније.

Стога захтевам да ми се поново отвори тема.

Poslednja izmena:
"Imate otvorenu temu i pišite sve o tom događaju na toj temi."

Регистра,

да је твој разлог заиста био тај - да већ постоји тема, (а не постоји тема као ова коју сам ја отворила), ти би пребацила моју нову тему тамо, па ипак, НИСИ. ЗАШТО?

Да ли те је иритирао наслов теме, који није моја креација? Мислим, испада да на ПДФ Политика не сме да се стави оно што стоји у Скупштини Србије и што преноси јавни сервис Србије?
Мислим да једноставно ниси ни прочитала садржај моје теме већ си је обрисала по аутоматизму а вероватно и упутствима оних који се плаше да слободна мисао случајно не угрози односе Србије и Америке... :roll:

Регистра,

само настављаш да ми дајеш материјал да те прозивам док ми не одговориш.

Да ли стварно мислиш да смо сисали весла, па "допушташ" овом Ратку Поцести да отвори тему:

Srbi praštaju,ali ne zaboravljaju...So...Welcome Biden!

а која је узгред буди речено - ОЧИГЛЕДНО СКЛЕПАНА НА БРЗИНУ КАО АНТИТЕМА МОЈОЈ (јер је тотално неразумљиво шта је писац хтео да каже), пушташ је отворену два минута и потом затвараш да би "доказала" како "истим аршином", ето, затвараш "још једну тему о Бајдену"?

Немој Регистра, није у реду да нам вређаш интелигенцију, довољно је што то доживљавамо са свих медија а овде смо да би критиковали баш такве појаве.

Регистра,

само настављаш да ми дајеш материјал да те прозивам док ми не одговориш.

Да ли стварно мислиш да смо сисали весла, па "допушташ" овом Ратку Поцести да отвори тему:

Srbi praštaju,ali ne zaboravljaju...So...Welcome Biden!

а која је узгред буди речено - ОЧИГЛЕДНО СКЛЕПАНА НА БРЗИНУ КАО АНТИТЕМА МОЈОЈ (јер је тотално неразумљиво шта је писац хтео да каже), пушташ је отворену два минута и потом затвараш да би "доказала" како "истим аршином", ето, затвараш "још једну тему о Бајдену"?

Немој Регистра, није у реду да нам вређаш интелигенцију, довољно је што то доживљавамо са свих медија а овде смо да би критиковали баш такве појаве.

Danas su, koliko znam, otvorene 4 teme o poseti Bajdena Srbiji. Svako od vas misli da njegova tema zaslužuje posebnu pažnju, s čim se ne slažem. Bajden sleteo, zbog Bajdena zatvorene ulice, Bajden u Skupštini, kasnije večerać biće: Bajden kod Tadića na večeri.... nećemo komentarisati svaki Bajdenov korak na posebnoj temi. Imate jednu na kojoj možete sve da kažete, a ako je potrebno, zalepićemo je do sutra.

Danas su, koliko znam, otvorene 4 teme o poseti Bajdena Srbiji. Svako od vas misli da njegova tema zaslužuje posebnu pažnju, s čim se ne slažem. Bajden sleteo, zbog Bajdena zatvorene ulice, Bajden u Skupštini, kasnije večerać biće: Bajden kod Tadića na večeri.... nećemo komentarisati svaki Bajdenov korak na posebnoj temi. Imate jednu na kojoj možete sve da kažete, a ako je potrebno, zalepićemo je do sutra.

Зашто да стављамо све у једну тему и још да је лепимо?
Као што рекох, Неша је већ ставио одређени број тема о Бајдену заједно и мислим да је бесмислено да 20 тема о Бајдену буде збуџено у једну тему.

Зашто не бисмо коментарисали сваки Бајденов корак када ето после 30 година први пут долази неко из Америке на овако високом нивоу, па ако је то нашој власти важно - зашто да не буде и нама?
Новине и ТВ су пуне тог догађаја, улице и продавнице се затварају, народ не сме да мрдне из својих кућа у одређеним деловима града, и све то треба да ставимо У ЈЕДНУ ТЕМУ???

Не слажем се, и још увек захтевам да ми отвориш тему, као и сваку другу која се бави тим питањем са новог аспекта (као што је моја али не и Расткова, што сам већ образложила).

Улажем и јавно жалбу на рад модератора Регистра, поводом претходне преписке са њом на теми "Жалбе, критике, предлози и молбе", а услед затварања моје теме, што је већ описано у претходним постовима.

У међувремену сам добила С1 од ње са образложњем да сам спамовала (постом # 471):

"SURbel, C1, spam na temi Žalbe" (са "Обавештења")

тако да улажем жалбу и на ту њену одлуку јер тај одређени пост сам написала у духу критике ("Новине и ТВ су пуне тог догађаја, улице и продавнице се затварају, народ не сме да мрдне из својих кућа у одређеним деловима града, и све то треба да ставимо У ЈЕДНУ ТЕМУ???"),
и предлога (" ...и још увек захтевам да ми отвориш тему, као и сваку другу која се бави тим питањем са новог аспекта""), тако да сматрам да нисам спамовала на овој теми - "Жалбе, критике, предлози, молбе", као што сматрам да ни овом ЖАЛБОМ не спамујем исту.

Очекујем одговор неког на компетентнијем нивоу од нивоа модератора. Хвала.

ako sam dobro shvatio svrhu teme, dozvoljena je zalba, ali je zato rasprava strogo zabranjena. i mislim da tako treba ostati, ostali forumasi mogu citati na sta se ko zali, ako imaju siti problem, ali je to tesko izvodljivo ako se rasplamsa rasprava i na ovoj temi.

Зашто да стављамо све у једну тему и још да је лепимо?
Као што рекох, Неша је већ ставио одређени број тема о Бајдену заједно и мислим да је бесмислено да 20 тема о Бајдену буде збуџено у једну тему.

Зашто не бисмо коментарисали сваки Бајденов корак када ето после 30 година први пут долази неко из Америке на овако високом нивоу, па ако је то нашој власти важно - зашто да не буде и нама?
Komentarišite što god vam drago o Bajdenu, ali samo na jednoj temi. I nema više priča tipa ''e baš ovakva o Bajdenu nije otvorena''.

Улажем и јавно жалбу на рад модератора Регистра, поводом претходне преписке са њом на теми "Жалбе, критике, предлози и молбе", а услед затварања моје теме, што је већ описано у претходним постовима.

У међувремену сам добила С1 од ње са образложњем да сам спамовала (постом # 471):

"SURbel, C1, spam na temi Žalbe" (са "Обавештења")

тако да улажем жалбу и на ту њену одлуку јер тај одређени пост сам написала у духу критике ("

Очекујем одговор неког на компетентнијем нивоу од нивоа модератора. Хвала.

Žalba se odbija. Pažljivo pročitaj uvodni post ove teme pa ćeš znati da si odlično prošla.

Evo podsetiću:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9600868&postcount=1

I ova rečenica će ubuduće kao i sve što tamo piše biti doslovno poštovana:

''Svako ko bude replicirao na odgovor, svako sa strane ko se ubaci u raspravu ce biti momentalno trodnevno banovan.
Ovo nije tema za raspravu, svadju i ubedjivanje jesi u pravu nisi u pravu.
''

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back