DENNY CRANE
Aktivan član
- Poruka
- 1.070
Dobio sam poruku licne prirode od nekog Don Kihota
kaze:
Poštovani,
Dobili ste upozorenje.
Razlog: Neprikladno izražavanje / vređanje drugih članova
-------
Još jednom ovako nešto napiši za ljude koji su izginuli u odbrani Srbije, i sledi ti ban!
-------
Tekst originala:
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=9805853
***************************************************************************************************
NIsam napisao nista protivzakonito niti protivustavno.
Nisam vredjao kolege na forumu.
Nisam pozivao na nasilje i rusenje ustavnog poredka
Imam pravo na svoje misljenje, i ne dozvoljavam nikome da mi ovde glumi generalnog inspektora, ili komesara moralno - politicke misli.
Neko ti je dao carobno dugmence i ti ga upotrebi da me obrises sa ovog foruma, ako ti se ne svidja sta pisem. A nemoj da mi pretis banom, jer me za to, pretpostavices, zabole uvo.
A te pateticne fraze o :"ljudima koji su izginuli u odbrani Srbije, " ostavi za kuci i uze drustvo, jer niti si istoricar, niti si politikolog, pa kao takav nemas ni relevantan sud.
Ali, zato imas svoje dugmence

kaze:
Poštovani,
Dobili ste upozorenje.
Razlog: Neprikladno izražavanje / vređanje drugih članova
-------
Još jednom ovako nešto napiši za ljude koji su izginuli u odbrani Srbije, i sledi ti ban!
-------
Tekst originala:
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=9805853
***************************************************************************************************
NIsam napisao nista protivzakonito niti protivustavno.
Nisam vredjao kolege na forumu.
Nisam pozivao na nasilje i rusenje ustavnog poredka
Imam pravo na svoje misljenje, i ne dozvoljavam nikome da mi ovde glumi generalnog inspektora, ili komesara moralno - politicke misli.
Neko ti je dao carobno dugmence i ti ga upotrebi da me obrises sa ovog foruma, ako ti se ne svidja sta pisem. A nemoj da mi pretis banom, jer me za to, pretpostavices, zabole uvo.
A te pateticne fraze o :"ljudima koji su izginuli u odbrani Srbije, " ostavi za kuci i uze drustvo, jer niti si istoricar, niti si politikolog, pa kao takav nemas ni relevantan sud.
Ali, zato imas svoje dugmence