Žalbe, kritike, predlozi, molbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iz istog razloga zbog kojeg i ti nisi u "obaveštenjima". Ako insistiraš, smestiću vas tamo obojicu.

Insistiram, bas me zanima da vidim kakav standard ce biti primenjen u kaznjavanju.
Inace, secam se mojih predjasnjih malo agresivnijih odgovora na provokacije, koji nisu bili ni blizu ovoga sto je al bundy izgovorio, a pitanje kaznjavanja uopste nije ni bilo postavljeno jer sam ekspresno dobijao banove.

Ovo je treća tema sa nasiljem među decom kao sociološkim problemom društva
http://forum.krstarica.com/threads/285212
i stalno se sklanja sa pdf politika ne razumem da li moderacija neshvata da je ovo veći problem društva nego sve političke partije zajedno?
Vest je za crnu hroniku. Pošto takvog pdf nema a želja je da se slučaj prebaci na sociološku problematiku otišla je na pravo mesto, gde prvo treba razmotriti vaspitavanje maloletnika (dotični pdf već ima takvih tema) a zatim od grupe takvih slučajeva napraviti poltičko pitanje. I to u smislu šta država može učiniti da pomogne porodici da pravilno vaspita svoju decu i da ih nauče da se uklope u društvo.

MOLIM MODERACIJU DA PROVERI ŠTA SE DEŠAVA SA GRUPOM
http://forum.krstarica.com/group.php?groupid=35
JER FOTOGRAFIJE KOJE SU POSTAVLJENE NEMAJU SIGURNO VEZE SA
SRPSKIM PATRIOTAMA
MOGUĆE JE DA UREDNIK OSNIVAČ GRUPE NIJE VIŠE AKTIVAN
PA JE POTREBNO ODREDITI DRUGOG
HVALA
Obrisao sam slike koje očigledno odstupaju od ideje grupe. Za ostalo mi se obrati na pp.

Torente, sad je samo obrisan tvoj post, povedi računa.

banovan je moj brat, torquemada zbog ovog "najpoznatiji vlaski vladar bio je aleksandar makedonski,najveci srbin" poruka je napisana pre mesec dana, pa se pitam zasto doticni moderator daje sebi za pravo da odlucuje ko je aleksandar makedonski? cisto izivljavanje nad forumasima

banovan je moj brat, torquemada zbog ovog "najpoznatiji vlaski vladar bio je aleksandar makedonski,najveci srbin" poruka je napisana pre mesec dana, pa se pitam zasto doticni moderator daje sebi za pravo da odlucuje ko je aleksandar makedonski? cisto izivljavanje nad forumasima
torquemada - nije dobio poen (akumulacijom i ban) za post na nekoj temi na politici već u PP komunikaciji sa supermoderatorom Nešom T. Šta se tačno događalo znaju oni međusobno, ali svakako taj poen ne zaslužuje da bude objavljen na Politici jer ga nije zaslužio postovanjem na istoj. Ili bar ne neposredno.

torquemada - nije dobio poen (akumulacijom i ban) za post na nekoj temi na politici već u PP komunikaciji sa supermoderatorom Nešom T. Šta se tačno događalo znaju oni međusobno, ali svakako taj poen ne zaslužuje da bude objavljen na Politici jer ga nije zaslužio postovanjem na istoj. Ili bar ne neposredno.
Torquemada je dobio 3. poen na Istoriji i zato ga ovde nema u obaveštenjima. Pošto je ta poruka tamo obrisana kolega Laci nije mogao da objasni razlog.

Vladimir Putin: Rusija se sprema da prizna nezavisnost Kosovo, ali pod uslovom (
multipage.gif
1 2)
Slaven777

Молим да се ова очигледна провокација од теме закључа !

Ruzno ophodjenje prema forumasima ne sluzi na cast nekome ko treba da bude upravo primer.
filatelista, pa šta?
neki tamo
Moderator

filatelista

Podrazumevano Re: СОФА СПОРАЗУМ
e uvek je dobro ostaviti 15-tak minuta da vidim šta kažu forumske emeninecije
pa se onda uvek primi još po koji šaran

ZAHTEVAM
od moderacije da svim koji postuju ovde stavi do znanja da je
SRPSKI ČETNIČKI POKRET POD KOMANDOM DRAGOLJUBA MIHAJLOVIĆA PRIZNAT KAO ANTIFAŠISTIČKI POKRET KOJI SE BORIO PROTIV OKUPATORA
Nećemo se više na Politici baviti četnicima i partizanima. Oni su deo istorije i sve o njima izložite ovde:

http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=26

Ukoliko i dalje budete postavljali teme iz 2. svetskog rata ovde možete računati da će biti uklanjane ili premeštane na Istoriju ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back