Žalbe, kritike, predlozi, molbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
мислио сам да поставим као тему са анкетом,извињавам се нисам желео да провоцирам
Свако има неки синдикат или удружење па би био ред да га имају и форумаши
Шта мислита да оснујемо синдикат
или удружење потрошача услуга које нуди Крстарица?
али модертор Регистра је затворила уз сугестију да поставим овде
Ovakvom predlogu je mesto na temi http://forum.krstarica.com/threads/281239.

Od sada će, bez sumnje, biti kažnjavanja zbog otvaranja ovakvih tema, s obzirom na to da je forumašima omogućeno da sve predloge, žalbe, mišljenja i ostalo iznesu na pomenutoj temi.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9612256&postcount=10

Какве се оно дебилне теме отварају од корисника Панта радикални? Зар се то толерише? Ако да, па да отворим и ја тему "Кад ће парада некрофила?"

molim da se ne koriste epiteti "debilan" i slicno...
komunikaciju treba voditi na civilizovan nacin... vredjanjem se nista ne postize.

odgovor na pitanje ce dati moderatori.

molim da se ne koriste epiteti "debilan" i slicno...
komunikaciju treba voditi na civilizovan nacin... vredjanjem se nista ne postize.

odgovor na pitanje ce dati moderatori.

Pozdrav.

Odredjeni korisnik pod nickom banacanin jer pored 100-tina "ovakvih" tema i poruka,napisao sledece za sta je kaznjen

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9605422&postcount=35

Sada je otvorio novi nick-panta radikal- i nastavlja da spamuje forum slicnim glupostima.

Da li se ovaj covek jednostavno moze udaljiti sa foruma.

Procitaj gornju temu i shvatices.

Hvala.

Postavio sam ovo pitanje i na prošloj temi, ali nisam dobio odgovor.

Dakle, da li je moguće da znamo sve klonove nekog korisnika.
Vremenom se može prepoznati ko je ko, ali nekada i ne.
Takođe, čini mi se da bi to odgovaralo novim korisnikcima, koji se često susreću sa pitanjem ''a čiji si ti klon?''

I ja sam se pitala o "klonovima". Zašto se ljudima to uopšte dozvoljava? Ali stvarno, zašto?
Kakva je poenta da ja sad imam 10 naloga?

I zašto je svinjski grip politička tema?

Nedavno je bila tema recimo o zakonu o bezbednosti u saobraćaju, pa ste rekli da to nije politika, i tako. Po meni je nešto što se tiče zakonodavstva, procesa u vladi, skupštini, mnogo bliže politici nego putešestvije jednog virusa. Kad bi bilo nešto kao: prosto najnoviji podaci, zaključana tema možda, možda bi imalo smisla, ili bi imalo smisla ako se bolest pojavi u Srbiji. Kao neki način da se ljudi obaveštavaju, bog te pita :)

@ tab503
@ jomini
@ moderatori

Зашто се на свим пдф Крстарице СТАЛНО РЕКЛАМИРА И ПРОМОВИШЕ
ПРОСТИТУЦИЈА ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Стварно нема смисла! :rtfm:

Tražiš devojku iz Srbije?
Želiš vezu,osobu za noć,ili par? Upoznavanje sa domaćim devojkama. www.phonedate.org

Poslednja izmena:
@ tab503
@ jomini
@ moderatori

Зашто се на свим пдф Крстарице СТАЛНО РЕКЛАМИРА И ПРОМОВИШЕ
ПРОСТИТУЦИЈА ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Стварно нема смисла! :rtfm:

Koliko videh na tom sajtu, tu postavljaju profile žene, muškarci, pogledao sam nekoliko profila, niko ne traži novac, prema tome nije prostitucija. Običan sajt za upoznavanje kao i milion drugih, samo je način stupanja u vezu s nekim drugačiji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back