Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Pitanje za Jominija i Taba dakle za crvene zasto se ne dozvoljava formiranje sindikata. Mi clanovi foruma možemo da formiramo sindikat i na nekom drugom forumu slobodnom ali zasto bi to radili ako imamo nasu krstu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Питање: Зашто је обрисана тема о одржавању геј параде?
али модертор Регистра је затворила уз сугестију да поставим овдеСвако има неки синдикат или удружење па би био ред да га имају и форумаши
Шта мислита да оснујемо синдикат
или удружење потрошача услуга које нуди Крстарица?
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9612256&postcount=10Ovakvom predlogu je mesto na temi http://forum.krstarica.com/threads/281239.
Od sada će, bez sumnje, biti kažnjavanja zbog otvaranja ovakvih tema, s obzirom na to da je forumašima omogućeno da sve predloge, žalbe, mišljenja i ostalo iznesu na pomenutoj temi.
Питање за модераторе: Докле ће се трпети негирање злочиона над Србима и величање злочина над Србима? Хвала.
??Зашто морам да избришем већ постављене
фотографије на некој теми,
ако желим да посатвим нове на неку другу тему?
Pitanje za Jominija i Taba dakle za crvene zasto se ne dozvoljava formiranje sindikata. Mi clanovi foruma možemo da formiramo sindikat i na nekom drugom forumu slobodnom ali zasto bi to radili ako imamo nasu krstu?![]()
![]()
![]()
Зашто морам да избришем већ постављене фотографије на некој
теми,
ако желим да посатвим нове на неку другу тему?
.
Какве се оно дебилне теме отварају од корисника Панта радикални? Зар се то толерише? Ако да, па да отворим и ја тему "Кад ће парада некрофила?"
molim da se ne koriste epiteti "debilan" i slicno...
komunikaciju treba voditi na civilizovan nacin... vredjanjem se nista ne postize.
odgovor na pitanje ce dati moderatori.
Какве се оно дебилне теме отварају од корисника Панта радикални? Зар се то толерише? Ако да, па да отворим и ја тему "Кад ће парада некрофила?"
Tražiš devojku iz Srbije?Želiš vezu,osobu za noć,ili par? Upoznavanje sa domaćim devojkama. www.phonedate.org
@ tab503
@ jomini
@ moderatori
Зашто се на свим пдф Крстарице СТАЛНО РЕКЛАМИРА И ПРОМОВИШЕ
ПРОСТИТУЦИЈА ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Стварно нема смисла!![]()
@ tab503
@ jomini
@ moderatori
Зашто се на свим пдф Крстарице СТАЛНО РЕКЛАМИРА И ПРОМОВИШЕ
ПРОСТИТУЦИЈА ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Стварно нема смисла!![]()
Koliko videh na tom sajtu, tu postavljaju profile žene, muškarci, pogledao sam nekoliko profila, niko ne traži novac, prema tome nije prostitucija. Običan sajt za upoznavanje kao i milion drugih, samo je način stupanja u vezu s nekim drugačiji.
Nije moguće.Postavio sam ovo pitanje i na prošloj temi, ali nisam dobio odgovor.
Dakle, da li je moguće da znamo sve klonove nekog korisnika.