Meda Brundo
Primećen član
- Poruka
- 841
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao, ljudi. Ja planiram da idem na Zakintos u septembru, mesto Laganas preko travel land-a. Moze li neko da mi kaze koje su cene tamo. Npr. koliko kosta jedno pivo u kaficu, koliko vecera u restoranu, koliko mi para treba za plazu (lezaljka, suncobran, sok)? Kazu da tamo ima Mek i KFC... Da li neko zna kakve su cene tamo? Da li su iste kao kod nas? Kakva je plaza, more? Vidim da se pominju neki problemi sa Englezima... O cemu se tu radi? Kakvo je mesto, sve ukupno? imate li neki savet za mene? Hvala!
Zar je bitno da li ima MEK i KFC???Da se hraniš u njima uopšte nije jeftino, za te pare možeš da sednes u svaki restoran i da jedeš normalno
Mislim da ti je big mac obrok oko 6 evra, a musaka, giros svuda u restoranima je po toj ceni.
Нажалост, неко више воли да се трује генетски модификованом сојом једући биг мекове, него домаћу мусаку.Zar je bitno da li ima MEK i KFC???Da se hraniš u njima uopšte nije jeftino, za te pare možeš da sednes u svaki restoran i da jedeš normalno
Mislim da ti je big mac obrok oko 6 evra, a musaka, giros svuda u restoranima je po toj ceni.
Нажалост, неко више воли да се трује генетски модификованом сојом једући биг мекове, него домаћу мусаку.![]()
100€ дневно, пошто свуда пишеш ВЕЛИКИМ словима.KOLIKO BI KOŠTAO APARTMAN ZA PETOČLANU PORODICU(3 DECE) DA NE IDEMO PREKO AGENCIJE?DA LI NEKO ZNA?
Ako ti smeta mogu ja i malimZnači apartman 100 evrića dnevno? Jel uz plažu? Mogu muža da gurnem u more?
![]()
samo da vam javnem da sam se vratila sa Zakintosa...bice price a bice i slika...samo da prebacim fotke u lap top![]()
Sve u svemu? ludnica i super? Jeeeeeeeeee.... Uskoro cu se i ja baciti na dozivljaje![]()
Ide li neko sutra ili narednih dana na Zakintos?![]()