Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DeMikelis 'fala!
Extraaa
Po slikama sudeci veci je onaj kod Soluna. Ima veci izbor za odrasle hehhe. Mada sam se ja u tom kod Soluna 2x davila, tako da ce mi ovaj za decu bas odgovarati. Hahahaha.

Poslednja izmena:
Opet ja...jos malo pa stizem na Z. Jeee...
Jel se na Navagio plazi mozes slikati sa kornjacamoa ili je tu atrakcija samo tirkizna boja i nasukani brod?!
Gledala sam od poznanika slike i imaju pod vodom slike sa kornjacama, extra su.
Za plaze cu manje vise saznati koje su u pitanju, a konkretno me zanima, za one koji su mozda pravili koju fotku pod vodom...Jel ima da se kupe jednoktratni aparati koji mogu slikati u vodi i koliko kostaju?

Кинези данас праве 90% техничке робе... Јел можеш да будеш сигурна да и тај Кодак није изашао из неке њихове фабрике?

Znam, znam, nego smo pominjali kineze, ali ove sa china budikom i dzidza bidzama, pa je bilo pitanje dal bi taj uopste i radio.
A gde imaju da se kupe? Kod njih, grckih kineza? :(

Kao sto DeMikelis rece...vecina dolazi iz Kine ali po odredjenim ISO standardima...dakle ako na njemu stoji logo jednog KODAKA onda mora da odgovara kvalitetu produkcije KODAK.

Nesto drugo je to sto se svugdje nadje FELERICAN komad...pa i kod MARKIRANIH stvari.

Taj fotoaparat je namjenjen toj upotrebi...ne bi trebala imati problema sa njim...
Samo da znas da je na FILM koji poslije moras razviti...a to znaci da ti je broj fotografija ogranicen (ako se ne varam) na 36...

Njega namnjeni samo za slikanje pod vodom a normalni DIGITALAC na camcu i sl. :)...

I ne, ne moras ga kupovati kod kineza...mozes ga naci i u BG-u, a i tamo u hotelu u jednoj od prodavnica turistickih rekvizita.

ma znam da kinezi prave 90 posto toga...nego sam mislila da ne kupim tamo u onim prodavnicama dzidza bidza. opet je drugacije kupiti tamo i u foto radnjama, koji se bas bave time.
Angazovala sam jednu foto radnju da mi nabave, pa se nadam da ce operacija uspeti.

Meda Brundo, samo najsrećniji uspeju da na sekundu ili dve uoče kornjaču kareta kareta. Ne zanosi se idejom da ćeš ih videti a kamoli slikati se sa njima!!! Kupi aparat ako si baš toliki optimista ali..... Ne znam šta si videla kod tvojih prijatelja na slikama ali jedno je sigurno, kareta kareta kornjače retko idu u podvodnu šetnju po danu, aktivnije su uveče, a jedini način da ih vidiš je da:

1. uplatiš turu brodićem sa staklenim dnom,
2. neko za tobom na polasku baci vodu za sreću. :super:

I da, na Navagio plaži ih sigurno nećeš naći. Uglavnom se muvaju oko Marathonisi ostrvceta. Pozz! :bye:

Ovako ti izgleda taj "glass bottom" brodić

Prilozi

• DSCN1564.jpg
    DSCN1564.jpg
    70,5 KB · Pregleda: 32
Meda Brundo, samo najsrećniji uspeju da na sekundu ili dve uoče kornjaču kareta kareta. Ne zanosi se idejom da ćeš ih videti a kamoli slikati se sa njima!!! Kupi aparat ako si baš toliki optimista ali..... Ne znam šta si videla kod tvojih prijatelja na slikama ali jedno je sigurno, kareta kareta kornjače retko idu u podvodnu šetnju po danu, aktivnije su uveče, a jedini način da ih vidiš je da:

1. uplatiš turu brodićem sa staklenim dnom,
2. neko za tobom na polasku baci vodu za sreću. :super:

I da, na Navagio plaži ih sigurno nećeš naći. Uglavnom se muvaju oko Marathonisi ostrvceta. Pozz! :bye:

Ovako ti izgleda taj "glass bottom" brodić

Hvala u svakom slucaju, ali ja se opet nadam :)

Cao, ljudi. Ja planiram da idem na Zakintos u septembru, mesto Laganas preko travel land-a. Moze li neko da mi kaze koje su cene tamo. Npr. koliko kosta jedno pivo u kaficu, koliko vecera u restoranu, koliko mi para treba za plazu (lezaljka, suncobran, sok)? Kazu da tamo ima Mek i KFC... Da li neko zna kakve su cene tamo? Da li su iste kao kod nas? Kakva je plaza, more? Vidim da se pominju neki problemi sa Englezima... O cemu se tu radi? Kakvo je mesto, sve ukupno? imate li neki savet za mene? Hvala!

Cao, ljudi. Ja planiram da idem na Zakintos u septembru, mesto Laganas preko travel land-a. Moze li neko da mi kaze koje su cene tamo. Npr. koliko kosta jedno pivo u kaficu, koliko vecera u restoranu, koliko mi para treba za plazu (lezaljka, suncobran, sok)? Kazu da tamo ima Mek i KFC... Da li neko zna kakve su cene tamo? Da li su iste kao kod nas? Kakva je plaza, more? Vidim da se pominju neki problemi sa Englezima... O cemu se tu radi? Kakvo je mesto, sve ukupno? imate li neki savet za mene? Hvala!

Imas 29. stranica o svemu tome, pa srecno u listanju i trazenju odgovora :D

Back