Meda Brundo
Primećen član
- Poruka
- 841
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao, ljudi. Ja planiram da idem na Zakintos u septembru, mesto Laganas preko travel land-a. Moze li neko da mi kaze koje su cene tamo. Npr. koliko kosta jedno pivo u kaficu, koliko vecera u restoranu, koliko mi para treba za plazu (lezaljka, suncobran, sok)? Kazu da tamo ima Mek i KFC... Da li neko zna kakve su cene tamo? Da li su iste kao kod nas? Kakva je plaza, more? Vidim da se pominju neki problemi sa Englezima... O cemu se tu radi? Kakvo je mesto, sve ukupno? imate li neki savet za mene? Hvala!
Da se hraniš u njima uopšte nije jeftino, za te pare možeš da sednes u svaki restoran i da jedeš normalno
Mislim da ti je big mac obrok oko 6 evra, a musaka, giros svuda u restoranima je po toj ceni.Zar je bitno da li ima MEK i KFC???Da se hraniš u njima uopšte nije jeftino, za te pare možeš da sednes u svaki restoran i da jedeš normalno
Mislim da ti je big mac obrok oko 6 evra, a musaka, giros svuda u restoranima je po toj ceni.
паметнице...Нажалост, неко више воли да се трује генетски модификованом сојом једући биг мекове, него домаћу мусаку.Zar je bitno da li ima MEK i KFC???Da se hraniš u njima uopšte nije jeftino, za te pare možeš da sednes u svaki restoran i da jedeš normalno
Mislim da ti je big mac obrok oko 6 evra, a musaka, giros svuda u restoranima je po toj ceni.
Нажалост, неко више воли да се трује генетски модификованом сојом једући биг мекове, него домаћу мусаку.![]()

100€ дневно, пошто свуда пишеш ВЕЛИКИМ словима.KOLIKO BI KOŠTAO APARTMAN ZA PETOČLANU PORODICU(3 DECE) DA NE IDEMO PREKO AGENCIJE?DA LI NEKO ZNA?
Znači apartman 100 evrića dnevno? Jel uz plažu? Mogu muža da gurnem u more?
Ako ti smeta mogu ja i malimZnači apartman 100 evrića dnevno? Jel uz plažu? Mogu muža da gurnem u more?
![]()

samo da vam javnem da sam se vratila sa Zakintosa...bice price a bice i slika...samo da prebacim fotke u lap top![]()

...ali kasnije ce biti i nesto sto sam sama slikala 

Sve u svemu? ludnica i super? Jeeeeeeeeee.... Uskoro cu se i ja baciti na dozivljaje![]()

Ide li neko sutra ili narednih dana na Zakintos?![]()