Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.353
Koji vodic?sta se ne praktikuje?svi se more sta to znaci nista te ne kapiram
najmanje sto je bitno je sam grad i butici..restorani..obilazak zabacenih plaza je neponovljiv dozivljaj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve vrvi od kafica barova i klubova ali ne verujem da ces se lepo provesti posto su pretezno engleziMoze li mi neko reci da li ima diskoteka i nocnog zivota u Zanteu???I likacija i smestaj vile Socrates u laganasu ako je neko bio smesten???? hvala unapred...
Hej recite mi kakave su plaze u laganasu i okolini? Uze ili sire....na to mislim. Jer pored prelepog peska obozavam i siroke i dugacke plaze....hvala
ah , da , idemo u aprtmane SOKRATES . je l' bio neko tamo , kako je ?
Jao slike su super. Ja idem u septembru u Laganas, Vila Sokrates. Jedva cekam!!!
Има ли ко у Црној Гори гужве да седите једно другом на грбачи или ...
И молим те још ми кажи само каква је клопа по ресторанима..има ли нека пекара или нешто слично да можеш да се снађеш за доручак и вечеру...да ли је скупа храна.
Ae molim te reci mi lokaciju socratesa,blizu kog hocela se nalazi??i kakav je smestaj??![]()
Ja bila u Sokratesu. Smestaj je ok, standardni grcki, plaza blizu. Ne znam nijedan hotel u blizini , malo je izolovaniji (mozda nekih 300-400 m) od centra. To je skroz na kraju Laganasa, blizu pocetne autobuske stanice.
Veruj mi nikakve , ali nikakve veze sa CG nema. Bila u Laganasu pretprosle godine, a u CG prosle godine i sto puta sam pomislila Laganas je zakon, upravo zbog te guzve. U Laganasu je plaza 9 km i teoretske sanse nema da bude guzva. U 11h kada sam ja izlazila na plazu, skoro da zive duse nije bilo> Divota! Sto se tice klope, ja nijednu pekaru nisam nasla, ali ima u blizini market DIA ,a ima i dosta restorancica koji nisu preskupi. Cene su otprilike bile iste kao i naTasosu (bar sto se tice pice i girosa).
Izgooglaj mozda negde ima ali svakako ces je dobiti u svakom rentacaru s objasnjenjem koje plaze ne smes propustiti
Не, не не... такве мапе @georgejune, него као оне које добијеш кад идеш на Тасос, са све рекламом за Ирис Голд.ne preporucuju oni vec dobija svako kartu i kazu svakom isto..mislim ok ti onda potrazi mapu u mesari pa ce ti mozda oni reci i zaokruziti mesta koja treba pogledati..mislim stvarno..evo mape pa ti sad meni reci kako se na taj nacin mogu videti lepote prirode i gde pise sta treba posetiti..ko ce ti dati te informacije nego na licu mesta
ne preporucuju oni vec dobija svako kartu i kazu svakom isto..mislim ok ti onda potrazi mapu u mesari pa ce ti mozda oni reci i zaokruziti mesta koja treba pogledati..mislim stvarno..evo mape pa ti sad meni reci kako se na taj nacin mogu videti lepote prirode i gde pise sta treba posetiti..ko ce ti dati te informacije nego na licu mesta
Aham verujem da si nasla..aj postavi da i mi vidimo..znaci ne verujem sta pises i nemoj se ljutis al si vezana vreca..nikad u zivotu se nisam raspitivao a i da jesam kolko ljudi tolko cudi pa ne bi bilo poente dok se sam ne uverim na licu mesta sto se xxx puta desilo..jedno naslici a kad udjes u hotel 16a prica..ja rekoh da ti olaksam tako sto ces ipak uci u rentacar bez obzira sto ti ne treba auto i videti na zidovima mape sa obelezenim destinacijama i raspitati se iz prve ruke..u odnosu na mape koje ces kupiti u prodavnicama
Aham verujem da si nasla..aj postavi da i mi vidimo..znaci ne verujem sta pises i nemoj se ljutis al si vezana vreca..nikad u zivotu se nisam raspitivao a i da jesam kolko ljudi tolko cudi pa ne bi bilo poente dok se sam ne uverim na licu mesta sto se xxx puta desilo..jedno naslici a kad udjes u hotel 16a prica..ja rekoh da ti olaksam tako sto ces ipak uci u rentacar bez obzira sto ti ne treba auto i videti na zidovima mape sa obelezenim destinacijama i raspitati se iz prve ruke..u odnosu na mape koje ces kupiti u prodavnicama
nisam odavno sreo osobu sa ovako uskim razmisljanjem.
kartu kao kartu mozes u svakoj samousluzi da kupis, ali ljudi postavljaju ovde karte i opisuja ta mesta i plaze. ti verovatno imas mozak poput kolibrija pa ti veliki problem da shvatis.
za razliku od tebe, uvek se konsultujem sa ljudima koji su vec bili na pomenutom mestu i o njemu se detaljno raspitam, pre nego sto krenem na put. a ne uplatim letovanje cisto negde da bih otisla, pa tek kad stignem uzmem kartu i vidim gde sam dosla.
mape koje si postavio su bile sasvim dovoljne, jer sam odprilike slicno i trazila, da znam gde se koje mesto nalazi.
ali ti ocigledno ne shvatas!![]()
http://www.greekhotel.com/ionian/zakyntho/zakynthos-[en]-greekislands.com.pdf
EVO SAJT NA KOME SAM SASVIM DOVOLJNO SAZNALA,
A i na prethodnih 24 stranice ima toliko toga sto me je zanimalo vezano za Zakintos i verujem iskusvima ljudi, koji su vec bili!
A ti trazi informacije u renta caru!!!
Aemolim te mi reci kakav je smestaj u socratesu i lokaciju ,blizu kog hotela je?posto sam bila prosle god u laganasu pa bih tacno da se orijentisem gde se nalazi![]()
Nisi saznala najbitnije a to je MAPA gde se pomenute plaze nalaze kao ni SLIKE kako to izgleda..al ok tebi to ne treba![]()
Isli smo preko Kalodukas agencije pa ta gospodja koja tamo inace i zivi i sjajna je,nam je rekla da smo pogresili sto smo najpre videli kefaloniju a zatim dosli na Zakintos.Koji vodic?sta se ne praktikuje?svi se more sta to znaci nista te ne kapiramnajmanje sto je bitno je sam grad i butici..restorani..obilazak zabacenih plaza je neponovljiv dozivljaj