Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.318
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim drugi nacin..organizovana tura je 30€ i ukljucuje samo plazu s kornjacama..a ima mnogo boljih zabacenih..ali racunaj na to da mozete upoznati nekog ko ce uzeti auto na par dana pa podelite troskove..to se svakom isplati..kartu dobijete u rentacaru i tamo vam kazu sta ne smete propustiti..1 dan u jednom drugi dan u drugom pravcu..tesko se zaluta i vidite sve plazeA da li bi mogle da obidjemo ostrvo, s obzirom da kola ne mozemo da iznajmimo?
Bila bi steta da ne vidimo celo ostrvo, verujem da je prelepo...
jel isao neko kolima na zakintos? dal se isplati?
Avionom čarter letom... Plaže su peskovite, more pretoplo, ima naših ali u mnogo manjem broju nego kao na Halkidikiju ili na Krfu na primer....
Има ли ко у Црној Гори гужве да седите једно другом на грбачи или ...
И молим те још ми кажи само каква је клопа по ресторанима..има ли нека пекара или нешто слично да можеш да се снађеш за доручак и вечеру...да ли је скупа храна.
Veruj da je to preuvelicavanje..sta god neko radio nesto sto se kosi s nasim vidom zabave mi to pljujemo..ko da su nasi cvece i ne cirkaju..glupostA da li je na Laganasu ima dosta guzve i krajem juna? Da li i tada ima dosta onih pijanih engleza o kojima se pisalo..?
Има ли ко у Црној Гори гужве да седите једно другом на грбачи или ...
И молим те још ми кажи само каква је клопа по ресторанима..има ли нека пекара или нешто слично да можеш да се снађеш за доручак и вечеру...да ли је скупа храна.
Jao slike su super. Ja idem u septembru u Laganas, Vila Sokrates. Jedva cekam!!!
Jao slike su super. Ja idem u septembru u Laganas, Vila Sokrates. Jedva cekam!!!
ah , da , idemo u aprtmane SOKRATES . je l' bio neko tamo , kako je ?