Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
photo0178z.jpg

dosla sam na forum krstarice, jos neregistrovana, da vidim sta ljudi sa foruma misle o Yakintosu, i procitala mnostvo korisnih informacija. Ali, posto neke linkove a ni slike nisam mogla otvoriti, odlucila sam se registrovati. I, nisam pozalila

imala sam nameru registrovati se tek kad se vratim sa iz Laganasa, ali eto, registrovala sam se sad da mogu videti sve sto zelim. Spremam se, a nadam se da cu i uspeti otici u Laganas od 1-og juna i nadam se da cu moci i ja dodati svoje utiske ovom mnostvu korisnih informacija koje su napisali forumasi. Hvala vam za to. Pozdrav svima!

I jos nesto. Volela bih da mi neko kaze, pod uslovom da ovako zimi neko uopste piskara o letovanju, i naravno ako iko od Vas ista zna o Barcino travelu, da li su pouzdani, kakvi su vodici, autobusi, Hotel Suneshine (ako je neko bio smesten u njemu), dobijas li od njih to sto ti obecavaju?
I jos nesto. Kakva je temperatura mora na plazi u Laganasu i u okolini na samom pocetku Juna.
Hvala, unapred.
Pozdrav

Drugarica i ja planiramo same da idemo na more, i htele bi da odemo na Zakintos. Da li bi mogao neko da mi kaze koje mesto je najbolje, tj gde je najbolji provod? Da li je to Laganas? Citala sam sve komentare, i vidim da su misljenja podeljena..
Prosle godine smo bile na Krf, uzele last minute ponudu, nismo ni znale gde idemo.. nismo se ni raspitale. Ispostavilo se da nam je vila bila u malom mestu, kako ga je vodic nazvao "nase malo selo". Kola nismo mogle da iznajmimo, tako da smo tu provele svih 10 dana.. Uvece nismo imale gde da izadjemo, imala je samo jedna ulica i to je bilo setaliste..
Zato bih ove godine htela dobro da se raspitam o svemu, da nam se ne dogodi opet ista stvar :)
Jel bi mogao neko da mi preporuci gde bi mogle da idemo?

Laganas je prepun kafica i klubova ne moze se izbrojati..ali ce vam mozda biti problem sto su uglavnom englezi..to je vecini nasih ljudi los provod s njima..u svakom slucaju moja preporuka tamo su jedne od najlepsih plaza na svetu:ok:

A da li bi mogle da obidjemo ostrvo, s obzirom da kola ne mozemo da iznajmimo?
Bila bi steta da ne vidimo celo ostrvo, verujem da je prelepo...
Ne vidim drugi nacin..organizovana tura je 30€ i ukljucuje samo plazu s kornjacama..a ima mnogo boljih zabacenih..ali racunaj na to da mozete upoznati nekog ko ce uzeti auto na par dana pa podelite troskove..to se svakom isplati..kartu dobijete u rentacaru i tamo vam kazu sta ne smete propustiti..1 dan u jednom drugi dan u drugom pravcu..tesko se zaluta i vidite sve plaze
jel isao neko kolima na zakintos? dal se isplati?

Ima na netu mapa od do i kilometraza..pa sad kojim kolima i koliko trosi izracunaces..ako ide cetvoro mozda bi se isplatilo..da ne zaboravim do tamo se islo neverovatnih 26h autobusom u povratku nesto krace..mozda je sad brze bez viza smaranja na granici..rentacar oko 30€ bez toga necete nista videti

Мене би занимало да ли знаш можда неку лепу кућицу...пансион...или кућу са апартманима на плажи...коју би могао да препоручиш или агенцију која би то имала. Такође ме занима како се стиже до Лаганаса тј. Закинтоса авионом??? И има ли пуно наших на плажи...јесу ли плаже песковите или шљунковите. Ваљда не тражим превише...:roll: :brus: плизззз

Avionom čarter letom... Plaže su peskovite, more pretoplo, ima naših ali u mnogo manjem broju nego kao na Halkidikiju ili na Krfu na primer....

Има ли ко у Црној Гори гужве да седите једно другом на грбачи или ...:think:
И молим те још ми кажи само каква је клопа по ресторанима..има ли нека пекара или нешто слично да можеш да се снађеш за доручак и вечеру...да ли је скупа храна.

И молим те још ми кажи само каква је клопа по ресторанима..има ли нека пекара или нешто слично да можеш да се снађеш за доручак и вечеру...да ли је скупа храна.

U Laganasu je najveca guzva, ali nije kao u Crnoj Gori ;)
Mi smo svako vece isli na vecere, hrana je super, mozete naci sta volite... vecera za dvoje je oko 25 eura...
Po pekarama cene su skuplje nego kod nas, ali imas giros na svako koraku do 2 Eura. ;)

A da li je na Laganasu ima dosta guzve i krajem juna? Da li i tada ima dosta onih pijanih engleza o kojima se pisalo..?
Veruj da je to preuvelicavanje..sta god neko radio nesto sto se kosi s nasim vidom zabave mi to pljujemo..ko da su nasi cvece i ne cirkaju..glupost

U laganasu je tako ali su svuda lezaljke..ima ispred deo utabanog peska kojima setaju ljudi i nije bas za peskir..ogromno je treba malo prosetati..u svakom slucaju moja je preporuka sto vise obilazaka drugih plaza i ostanak sto duze na njima..sve su peskovite..tu je aerodrom vide se nonstop avioni kako slecu..ali ne znam odakle da ides mislim da ne leti odavde nista..sve je podredjeno turizmu i ima milion mesta za klopu..ali nista napamet moras se tamo raspitati gde mestani jedu

Nije taj Zakintos sve u svemu nista posebno..Zante je sladak gradic,jedna ulica sa radnjama i trg sa restorancicima...ostalo kao i u Becicima...Mi smo nakon Kefalonije otisli na Zakintos pa smo se jako razocarali,a i vodic nam je rekao da se to tako ne praktikuje....Svi se more u toj varijanti...

Back