Majat.
Veoma poznat
- Poruka
- 13.005
Placali smo 33 evra dan, uzeli na 5 dana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i koliko otprilike kosta da se iznajme kola na pet do sedam dana? da li neko ima sveze informacije?![]()
Hvala ti na odgovoru, pokvario mi se komp, pa nisam mogla na netNisam bio ali znam gde je i slušao sam komentare ljudi koji su bili. Ako mislimo na isto smeštaj je i više nego ok, imaju i bazen i bar na bazenu. Sad, nalaze se malo dalje, recimo na oko 500-600m od mora a do boljeg dela plaže i malo više. Takođe je i malo uzbrdo (Planos je noviji deo, nalazi se iza obalnog dela Tsilivia). Sve u svemu nisam čuo loše komentare a ni ne izgleda loše a tuda sam prošao šetajući tako da nije ništa strašno jer se celo mesto može obići za pola sata.
To zavisi od perioda boravka, auta i na koliko se dana uzima. Neki prosek je 25Eur po danu a ako se ide na sedam može doći i do 15.
Jel tu ima neko blato kojim se mazes?Porto Azuro je plaza za mlade na Vasilikosu, koju smo obozavali( dj, super sendvici)
Moze li mi neko reci koliko je trajekt peloponez-zakintos,odakle polazi,kao i zakintos-kefalonia?
najbitnije da kazes FULL insurance..koje neko napomene neko ne..pa naplati dodatnih 5e
Nemojte se puno zanositi sa tim ''Full insurance'' ....
Kod velikih firmi Dollar, Avis, Hertz, Budget, to zaista postoji.
Kod malih firmi u 99 posto slučajeva ne, iako piše u ugovoru.
Ipak nije tako strašno, to uglavnom nije vaš problem, ali u nekim slučajevima može da bude.
Obično firme koje nemaju puno osiguranje, lažno ističu to ispred vrata agencije, a one koje imaju, smatraju to normalnim, pa ne naglašavaju...
prevoz je redak, svi preporucuju auto.vidim svi pominju kola kola i samo kola (eventualno skuter i to) koja ja ne mogu da iznajmim, nema ko da vozi
jel je moguce obici plaze autobusom? jel to neko radio? koliko su oni cesti?
citam poruke i ne verujem: pisete da je zakintos jeftin (neko rece kao BG tj cak jeftiniji od halkidikija) i bezbedan - skroz suprotno od onog sto je meni receno. jel ima neko ko je bio ove godine da mi to potvrdi?
idem u nedelju tako da je svaki komentar dobrodosao!!!
HVALA
Moree bi trebalo da bude pretoplo pocetkom septembra...Bila sam krajem avgusta prosle godine, voda fenomenalna...
Inace nas let je trajao 1,5 i nigde nismo sletali pre Zakintosa...Proveri u agenciji da li se jos negde slece...