Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bila sam u Laganasu smestena, meni guzva ne smeta, ostalo je ok.. Argasi je i po meni najbolji, li problem je sto nema plazu (ako se ono sto ima uopste moze nazvati plazom)... To moze da bude problem ljudima koji nece svaki dan da idu na druga mesta...

Nastavljam sa svojim porukama

Pocecu od agencije Matico

Ja sam bio preko ove agencije u Laganasu u junu mesecu

I ja sam bio prevaren kao korisnik koji je ovde dao komentar

Matico je zakupuo sobe u Eugenija kompleksu koje ne pokazuje u svojoj prezentaciji vec druge sobe koje su u drugoj zgradi i koje stvarno ili nemaju prozor ili imaju prozor velicine 10 cm2

Zamislite kako je leti u tim sobama

Ako ste zeleli da uzmete sobu u drugom delu morali ste doplatiti gazdi 100 e sto je i iuradio jedan par

Inace Eugenija kompeks i nije los osim soba koje je iznajmi Matico

Ima prelepu bastu sa cvecem

E sada sto je taj hotel u Laganasu je poseban problem

U Laganas ne idite ni pod razno

Mesto je uzasno sto se tice lepote i uopste ne podseca na primorska mesta

Takodje je puno engleza koji potpuno nisu normalni

Ja sam otisao u Laganas da bih se proveo i da bih mogao uvece da izadjem ali ono sto me je tamo zateklo me je potpuno zgrozilo

Zamislite hiljade pijanih engleskih klinaca koji povracaju na sve strane

Znaci moj najtopliji savet je nikako agencija Matico

Ili ako se odlucite za ovu agenciju obavezno se raspitajte za hotel

Sto se tice gradova moj najtopliji savet je Argasi

On nema plazu ali je zato na samom pocetku Vasilikosa koji ima savrsene plaze. Osim toga Argasi je jako blizu Zakintosa do koga se moze stici i peske

Ko letuje na Zakintosu obavezno neka iznajmi kola posto je jako dosadno biti u jednom mestu ma koje to bilo

Takodje greh je otici na ovo ostrvo a ne videti savrsena mesta kao sto su Plave pecine, Navajo, Xsigija i posebno Porto Roksa i Porto Limionas

Dve poslednje plaze su mi se najvise svidele

Porto Limionas ima najlepsu Tavernu na ostrvu a Porto Roksa je tako dobro sredjena da cete se svi oduseviti

Ona se nalazi na jednoj litici i ima uredjena mesta za lezanje u vidu drvenih platformi sa lezaljkama koje se nisu placale

Mesto Tsilivi ima lepu plazu ali je nekako zavuceno i ime smek sela tako da ne bih savetovao ovo mesto

Sto se tice restorana

Obavezno posetiti restoran na plazi u mesti Ag Nikola

Takodje obavezno posetiti najlepsi restoran Mikalis koji se nalazi na putu od Kalamakija do Argasija

Mikalis nema pogled na more ali ima sve ostalo najbolje

Jako je lep i restoran na litici ka Vasilikosu. Ima fantastican pogled i dobru klopu

Obavezno probati specijalitet zecetna u ljutom sosu i naravno grcku Musaku

Takodje kada se ide na Keri treba videti restoran sa pogledom na zalazak sunca. On se nalazi nekih kilometar pre najvece Grcke zastave

Restoran je super i ima fantastican pogled ali je gazda lopov

U meniju necete mati cene tako da pitajte unared i onda necete imati problema

Sobe koje dobijete ili nemaju prozore ili imaju prozore velicine 20 cm2

Zamislite kako je leti biti u tim sobama

Ako zelite sobe koje se vide na slici u agenciji morate doplatiti

Jedan par je doplatio kada sam ja bio i to ih je kostalo 100e

Budite svesni ovoga jer je kasno kada stignete u sam hotel

Osim toga nikako ne letujte u Laganasu koji je prepun nenormano pijanih engleskih klinaca

Ja sam otisao u Laganas radi provoda ali ono sto me je sacekako dole me jefrapiralo

Gomile pijanih klinaca koji se valjaju po podu

Nema razlike medju muskarcima i zemana. Svi su pijani redom

IZ tog razloga je Argasi kulturiska varijanta gde je skroz ok provod a i Laganas je blizu ako neko bes zeli da svrati i vidi kako to izgleda. Verujte da ce mu biti dovoljno jedno vece

Budite svesni ovoga jer je kasno kada stignete u sam hotel

Osim toga nikako ne letujte u Laganasu koji je prepun nenormano pijanih engleskih klinaca

Ja sam otisao u Laganas radi provoda ali ono sto me je sacekako dole me jefrapiralo

Gomile pijanih klinaca koji se valjaju po podu

Nema razlike medju muskarcima i zemana. Svi su pijani redom

IZ tog razloga je Argasi kulturiska varijanta gde je skroz ok provod a i Laganas je blizu ako neko bes zeli da svrati i vidi kako to izgleda. Verujte da ce mu biti dovoljno jedno vece

Ne znam stvarno gde ste ih videli da se valjaju po podu..verovatno su nase gole klinke po sankovima kulturnije po vama..to da se njihov provod razlikuje od naseg stoji..mi nikad ne prilazimo strancima bez zadnjih namera iliti startovanja..oni su itekako otvoreni i uvek nasmejani..druzeljubivo pozivaju na pice..pitaju kako ste..javljaju se u prolazu..dok su nasi drveni posebna prica..gledaju okolo i zgranuto komentarisu..sve spustajuci i dizuci sebe u nebesa..to se i u srbiji desava i ne prilazimo normalno ni nasim ljudima..tako da se ne ocekuje ni preko nesto drugacije..ispada da se nasi ne opijaju i ne razbijaju po lokalima..da prave tuce s opravdanim razlogom..tuzno ako ima jos takvih ljudi koji misle da smo sami sebi dovoljni i da nam svet ne treba

Možeš ti da pričaš šta hoćeš, ali ja NIKADA nisam video ovako pijane naše devojke na ulici.

Pogađajte iz jednog puta odakle su....a imam čitavu kolekciju, oko 50 mnogo ružnijih fotografija Engleskinja iz Malje i Sisija.
Pa....ako vam se ne gadi, mogu da počnem da postavljam.....

pijaneengleskinje-1.jpg

Mislis mi to radimo diskretnije:lol:u tome i jeste stvar sto njih zabole da izvines sta ce ko reci..oni su tu dosli da se provedu..mi za bolji provod od splavova i narodnjaka ne znamo..da nije to nasli bi nesto drugo..ne bi im se muzika dopala..skupo pice..inace po vasem ima onda jako malo mesta gde ce se nasi ljudi osecati prijatno..bolje pocni da nabrajas mesta poput iosa..mikonosa..ibice..duga je noc:lol:

Ma veruj mi prijatelju, Englezi NISU ljudska bića, a pogotovo Engleskinje.

Živeo sam u Engleskoj kao tinejdžer, pa mi se zgadilo i vratio se.
Sada u Grčkoj napravim novu grešku i živim 6 meseci sa Engleskinjom, pa mi to mazohisti ne bude dosta, ponovim sa drugom to isto...opet šest meseci pakla...dođem umoran sa posla u frižideru zatičem sve vrste alkohola, ali ni komad voća, povrća, barem neku konzervu ....
Od kada sam drugi put shvatio kakva sam budala, engleski progovaram samo u nužnom zlu.

Naše prostitutke ispod Plavog mosta su kulturne i fine za ovu gamad.

:lol:i ja sam bio s engleskinjom i ziveo s njom..al mi nekako sve to simpa bilo iako ne pijem alkohol..mislim da se posle 20e smire malo..al malo mi bzvz da ih toliko pljujete..ipak je to 10ak dana i ako ih upoznas preko dana druga je prica..jesi video kako se lepo organizuju u grupicama pa idu kolektivno da zurkice:lol:sad sta rade posle je degutantno pricati..i nasi imaju valjda sex na plazi i napijaju se..ali oni bi to prihvatili kao dobro zazanje i gledali da sebi ugode..ne ugrozavaju nikoga..od 97e sam po grckoj i nisam nikad video ni1 incident da su napravili

Zakintos?................Mali i divalj, sa predivnim plazama, stenama, uvalama, more cisto, mada nema mnogo podvodnog sveta(da li zbog cestih zemljotresa ne znam) ali ima kornjaca ...........rent a car, pod obavezno, barem 3-4 dana.......mnogo lepe prirode ima i nije da se sedi na hotelskoj plazi.........................e da, i nezaobilazni giros:ceka:

Poslednja izmena:
Zakintos?................Mali i divalj, sa predivnim plazama, stenama, uvalama, more cisto, mada nema mnogo podvodnog sveta(da li zbog cestih zemljotresa ne znam) ali ima kornjaca ...........rent a car, pod obavezno, barem 3-4 dana.......mnogo lepe prirode ima i nije da se sedi na hotelskoj plazi.........................e da, i nezaobilazni giros:ceka:

Sve se slazem osim za gyros..pojeli smo na 3 mesta ne zna se gde je manji i goreg ukusa to u laganasu..u gradu smo pojeli 1 i odvalili se koliko mesa zena natrpa za 2e

Sve se slazem osim za gyros..pojeli smo na 3 mesta ne zna se gde je manji i goreg ukusa to u laganasu..u gradu smo pojeli 1 i odvalili se koliko mesa zena natrpa za 2e

Sto se klope tice ja se drzim pravila da jedem samo tamo gde jedu lokalci.........mesta koja su puna turista zaobilazim..........to su obicno malo zabaceniji i ne tako uredjeni restorani, ali se bar najedem................

evo mi prvog septembra preko Perle idemo u Alykes. Da li je neko tamo bio. Hotel i apartamani Selini.
Hvala unapred. I jos samo nesto da li je let u ranim jutarnjim casovima?

Back