dragandragan
Početnik
- Poruka
- 12
Pocecu od agencije Matico
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budite svesni ovoga jer je kasno kada stignete u sam hotel
Osim toga nikako ne letujte u Laganasu koji je prepun nenormano pijanih engleskih klinaca
Ja sam otisao u Laganas radi provoda ali ono sto me je sacekako dole me jefrapiralo
Gomile pijanih klinaca koji se valjaju po podu
Nema razlike medju muskarcima i zemana. Svi su pijani redom
IZ tog razloga je Argasi kulturiska varijanta gde je skroz ok provod a i Laganas je blizu ako neko bes zeli da svrati i vidi kako to izgleda. Verujte da ce mu biti dovoljno jedno vece
Zakintos?................Mali i divalj, sa predivnim plazama, stenama, uvalama, more cisto, mada nema mnogo podvodnog sveta(da li zbog cestih zemljotresa ne znam) ali ima kornjaca ...........rent a car, pod obavezno, barem 3-4 dana.......mnogo lepe prirode ima i nije da se sedi na hotelskoj plazi.........................e da, i nezaobilazni giros![]()
Sve se slazem osim za gyros..pojeli smo na 3 mesta ne zna se gde je manji i goreg ukusa to u laganasu..u gradu smo pojeli 1 i odvalili se koliko mesa zena natrpa za 2e
Sto se klope tice ja se drzim pravila da jedem samo tamo gde jedu lokalci.........mesta koja su puna turista zaobilazim..........to su obicno malo zabaceniji i ne tako uredjeni restorani, ali se bar najedem................