Da li neko zna da li su i koliko korektni ljudi iz Belvi travela, da li su priblizno koliko i Perla turs?
Hitno mi treba , pokusavam da ugrabim aranzman za jun.
Hvala
Kakvi su im autobusi i Perli i Belvi-u
Evo ovako par informacija iz prve ruke:
u Septembru 2008. sam putovala upravo preko ove agencije na Zakintos, ne znam koliko si se raspitala o samom ostrvu pa bih te prijateljski zamolila ako josh nisi odabrala u koje od mesta na ostrvu idesh da se odluchish za mesto Tsilivi iz nekoliko razloga:
1) Mi smo letovali u Laganasu koji ti svim srcem NE PREPORUCHUJEM!!! To ti je tipichan Engleski kupleraj gde je raspon godina 17-20 i svi do jednog su drogirani i pijani, igraju goli na shankovima i naravno povracaju po ulici, neretko i po prolaznicima! Nocu se na plazi organizuju sex igre bez granica.... Plaza je lepa, solidna, peshchana i duga, svi barovi su prenaglasheni i naravno podredjeni ukusu gore opisane klijentele.
2) Argasi je manje mesto, mozda i lepshe, ali UOPSHTE, a to znachi bukvalno uopshte nema plazu. Najshiri deo plaze u Argasiju je shirok kao prosechan peshkir za plazu, pa ako ne nameravash da svaki dan iznajmljujesh kola i bezish na neku drugu plazu onda zaobidji i ovo mesto!
3)Jedino mesto za odmor na Zaklintosu koje bih ti preporuchila jae upravo Tsilvi, lepo je, ima super plazicu, nema onih kretena od Engleza.... Veruj mi da ne preterujem u opisu, chak sam mozda celu prichu malo i ublazila
Ukoliko me ipak ne poslushash, pa kao i ja izaberesh Laganas jer ga opisuju kao najzivlje mesto ( a veruj mi da je za ukus svakog iole normalnog choveka i previshe zivahno, meni je to vishe izgledalo kao reklama za naivne kako je u paklu) onda
ni u ludilu ne uplacuj hotel Alexandar 3*, mada mislim da ga ove godine i nemaju u ponudi, jer cesh onda zaista uludo baciti novac. Najblaze recheno, ovo je ubedljivi najprljaviji hotel koji sam videla u zivotu. Moje su drugarice bile smeshtene u prizemlju hotela i zaspale su pored otvoprenih vrata terase, i naravno u neko doba noci je neki lik ushao u njihovu sobu, pokrao im novac, telefone i fotoaparate, a obzirom, ili bolje recheno NA SVU SRECU, da su se probudile tek kada je vec preskakao terasu da pobegne, pa su ostale nepovredjene. Naravno hotel nishta nije preduzeo povodom ovog sluchaja a kasnije se ispostavilo da je pobegao kroz neka vrata od kojih kljuch imaju samo radnici hotela....
U hotelu ne postoji ni jedan jedini chist peshkir ili charshav svi do jednog imaju fleke sumnjivog porekla, pa kad na to dodash one fine engleze sve ti je jasno

Na moj uzas imala sam priliku da vidim sobarice kako sa prljavog poda lifta na josh prljavije hotelsko stepenishte redjaju peshkire koje su upravo namerile da stave u nashe sobe umesto onih od juche

Zaboravila sam da napomenem da svi ovi pijani i krajnje odvratni englezi (nisam stvarno nacionalista

) pri tome ulicom idu maskirani, kao shtrumfovi, mornari, medicinske sestre, .... ili prosto nisu obucheni

bukvalno se izivljavaju, pa ti to prvih dan, dva, mozda i moze biti interesantno ali nakon 4 vecheri vishe necesh zeleti da izadjesh uveche
E sad neshto dobro da ne pomislish da je tamo sve loshe: Ostrvo je u principu lepo, ima stvari koje trebash da obidjesh i vidish, pod obavezno su Plaza Navadjo i Plave pecine, plaze Porto Zoro i Sveti Nikola,... Glavni grad je jako lep, Zante, zapravo jedino tamo vredi izaci uvece, i ukoliko budesh imala prilike obavezno idi na Bohali, to je brdo iznad grada nachichkano tavernama i sve imaju savrshen panoramski pogled na grad, ali je odlazak tamo izvodljiv samo ako imate auto ili bar skuter.
Shto se Belvija tiche, nikakav poseban utisak ali ni narochito losh, osim da smo ishli autobusom koji nije bash najudobniji i bez imalo mesta za noge, a putuje se 24 sata pa ti toplo preporuchujem avion, veruj mi vredi svaku paru, preveliko je cimanje ici autobusom+trajekt.... tamo ce te dochekati predstavnici agencije, neka Jovana i mislim Kristina, koje nisu bash narochito zainteresovane za svoj posao ali ni azurne.... sve u svemu klasika.
Ako se odluchish za Tsilivi sigurno necesh pogreshiti, nadam se da sam ti pomogla, i zelim ti srecan put i lep provod!