Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Perla tours je radila prosle godine aranzmane od 15 dana...

Hvala na informaciji, moracu da pogledam njihovu ponudu kasnije, jer za sada nema ponuda za Zakintos na njihovom sajtu, sinoc sam gledala.
Iskreno, sada kada sam procitala sve o turistima koji idu tamo, nisam sigurna da zelim tamo da idem.
Ne prija mi da budem okruzena Englezima, a pogotovo pijanim Englezima koji su dosli da prave bahanalije, ne bih zelela da se moj odmor pretvori u izbegavanje istih, tako da je odlazak sada tamo veoma neizvestan.
Zao mi je zbog toga.
Da li su oni bas toliko napasni, izazivaju li guzvu i tuce, tj. moze li nekoma da presedne odmor tamo u njihovom prisustvu?
:(

Hvala na informaciji, moracu da pogledam njihovu ponudu kasnije, jer za sada nema ponuda za Zakintos na njihovom sajtu, sinoc sam gledala.
Iskreno, sada kada sam procitala sve o turistima koji idu tamo, nisam sigurna da zelim tamo da idem.
Ne prija mi da budem okruzena Englezima, a pogotovo pijanim Englezima koji su dosli da prave bahanalije, ne bih zelela da se moj odmor pretvori u izbegavanje istih, tako da je odlazak sada tamo veoma neizvestan.
Zao mi je zbog toga.
Da li su oni bas toliko napasni, izazivaju li guzvu i tuce, tj. moze li nekoma da presedne odmor tamo u njihovom prisustvu?

Danas im je izasla ponuda za ovo leto... ;)

Da postavili su, ali ja ni sinoc nisam mogla da otvorim, a ni danas, njihovu stranu sa ponudama apartmana i hotela, kao ni stranu sa cenovnikom, jedino je moguce otvoriti stranicu sa online prijavljivanjem letovanja. :(

Zao mi je zbog toga.

U Laganasu zaista ima puno Engleza, ali ni jednu jedinu neprijatnost nismo doziveli od njih, niti smo prisustvovali njhovim tucama (ne znam ko je to napisao), ali mi smo bili smesteni u mestu gde ih ima ubedljivo najvise ...Nemas potrebe ni da ih izbegavas, sve su to deca koja zele da se provedu :-) Pokajaces se ako ne odes, jer Zakintos zaista treba posetiti... ;)

Da li neko zna, da li postoji agencija koja vodi na Zakintos autobusom, ali 15 dana, malo mi je 10 :(

PS Nisam nasla nista o 1 euru :(

Perla ima aranzmane od 15 dana.
Mene zanima kakva su mesta Alykanas i Alykes, Perla ima i tamo aranzmane, a meni se ne ide u mesto sa losom plazom (Argasi) ili gde su nenormalne guzve (Laganas). Inace idu 2 porodice sa po 2 dece uzrasta 6-10 godina, pa se pitam da li su ova mesta Ok ili koje je bolje.
Hvala unapred na brzim odgovorima

Mene zanima kakva su mesta Alykanas i Alykes, Perla ima i tamo aranzmane, a meni se ne ide u mesto sa losom plazom (Argasi) ili gde su nenormalne guzve (Laganas). Inace idu 2 porodice sa po 2 dece uzrasta 6-10 godina, pa se pitam da li su ova mesta Ok ili koje je bolje.

Mi smo uplatili preko Perle vilu Letsos u mestu Alykanas.Ako neko ima neke informacije o mestu i smestaju neka podeli utiske.

Meni licno Alykanes i Alykes se ne svidjaju, Argasi je bolji, jeste da nema plazu, ali Llagans pruza sve, plaza je ogromna, nema guzve kao u CG, sve zavisi ko sta voli .-)

Jos jedno pitanje :)
Da li neko ima iskustva sa "Filip travel " agencijom na Zakintosu i u opste?
Jedino mi njihova ponuda odgovara u periodu koji mi treba.
Hvala u napred. ;););)

Da li neko zna da li su i koliko korektni ljudi iz Belvi travela, da li su priblizno koliko i Perla turs?

Hitno mi treba , pokusavam da ugrabim aranzman za jun.

Hvala
Kakvi su im autobusi i Perli i Belvi-u

Da li neko zna da li su i koliko korektni ljudi iz Belvi travela, da li su priblizno koliko i Perla turs?

Hitno mi treba , pokusavam da ugrabim aranzman za jun.

Hvala
Kakvi su im autobusi i Perli i Belvi-u

Evo ovako par informacija iz prve ruke:
u Septembru 2008. sam putovala upravo preko ove agencije na Zakintos, ne znam koliko si se raspitala o samom ostrvu pa bih te prijateljski zamolila ako josh nisi odabrala u koje od mesta na ostrvu idesh da se odluchish za mesto Tsilivi iz nekoliko razloga:
1) Mi smo letovali u Laganasu koji ti svim srcem NE PREPORUCHUJEM!!! To ti je tipichan Engleski kupleraj gde je raspon godina 17-20 i svi do jednog su drogirani i pijani, igraju goli na shankovima i naravno povracaju po ulici, neretko i po prolaznicima! Nocu se na plazi organizuju sex igre bez granica.... Plaza je lepa, solidna, peshchana i duga, svi barovi su prenaglasheni i naravno podredjeni ukusu gore opisane klijentele.
2) Argasi je manje mesto, mozda i lepshe, ali UOPSHTE, a to znachi bukvalno uopshte nema plazu. Najshiri deo plaze u Argasiju je shirok kao prosechan peshkir za plazu, pa ako ne nameravash da svaki dan iznajmljujesh kola i bezish na neku drugu plazu onda zaobidji i ovo mesto!
3)Jedino mesto za odmor na Zaklintosu koje bih ti preporuchila jae upravo Tsilvi, lepo je, ima super plazicu, nema onih kretena od Engleza.... Veruj mi da ne preterujem u opisu, chak sam mozda celu prichu malo i ublazila :roll:
Ukoliko me ipak ne poslushash, pa kao i ja izaberesh Laganas jer ga opisuju kao najzivlje mesto ( a veruj mi da je za ukus svakog iole normalnog choveka i previshe zivahno, meni je to vishe izgledalo kao reklama za naivne kako je u paklu) onda ni u ludilu ne uplacuj hotel Alexandar 3*, mada mislim da ga ove godine i nemaju u ponudi, jer cesh onda zaista uludo baciti novac. Najblaze recheno, ovo je ubedljivi najprljaviji hotel koji sam videla u zivotu. Moje su drugarice bile smeshtene u prizemlju hotela i zaspale su pored otvoprenih vrata terase, i naravno u neko doba noci je neki lik ushao u njihovu sobu, pokrao im novac, telefone i fotoaparate, a obzirom, ili bolje recheno NA SVU SRECU, da su se probudile tek kada je vec preskakao terasu da pobegne, pa su ostale nepovredjene. Naravno hotel nishta nije preduzeo povodom ovog sluchaja a kasnije se ispostavilo da je pobegao kroz neka vrata od kojih kljuch imaju samo radnici hotela.... U hotelu ne postoji ni jedan jedini chist peshkir ili charshav svi do jednog imaju fleke sumnjivog porekla, pa kad na to dodash one fine engleze sve ti je jasno :dash: Na moj uzas imala sam priliku da vidim sobarice kako sa prljavog poda lifta na josh prljavije hotelsko stepenishte redjaju peshkire koje su upravo namerile da stave u nashe sobe umesto onih od juche :besna:
Zaboravila sam da napomenem da svi ovi pijani i krajnje odvratni englezi (nisam stvarno nacionalista :lol:) pri tome ulicom idu maskirani, kao shtrumfovi, mornari, medicinske sestre, .... ili prosto nisu obucheni :roll: bukvalno se izivljavaju, pa ti to prvih dan, dva, mozda i moze biti interesantno ali nakon 4 vecheri vishe necesh zeleti da izadjesh uveche :besna:
E sad neshto dobro da ne pomislish da je tamo sve loshe: Ostrvo je u principu lepo, ima stvari koje trebash da obidjesh i vidish, pod obavezno su Plaza Navadjo i Plave pecine, plaze Porto Zoro i Sveti Nikola,... Glavni grad je jako lep, Zante, zapravo jedino tamo vredi izaci uvece, i ukoliko budesh imala prilike obavezno idi na Bohali, to je brdo iznad grada nachichkano tavernama i sve imaju savrshen panoramski pogled na grad, ali je odlazak tamo izvodljiv samo ako imate auto ili bar skuter.
Shto se Belvija tiche, nikakav poseban utisak ali ni narochito losh, osim da smo ishli autobusom koji nije bash najudobniji i bez imalo mesta za noge, a putuje se 24 sata pa ti toplo preporuchujem avion, veruj mi vredi svaku paru, preveliko je cimanje ici autobusom+trajekt.... tamo ce te dochekati predstavnici agencije, neka Jovana i mislim Kristina, koje nisu bash narochito zainteresovane za svoj posao ali ni azurne.... sve u svemu klasika.
Ako se odluchish za Tsilivi sigurno necesh pogreshiti, nadam se da sam ti pomogla, i zelim ti srecan put i lep provod!:zplez:z:poz:

Sto se tice smestaja, mi smo takodje bili smesteni u Laganasu, nikakvih neprijatnosti nismo doziveli od Engleza, koji se zabavljaju celu noc, bili smo smesteni u Timos apartmanima, koji su odlicni za cenu koju platis, imaju i bazen, povucen je malo od glavne ulice (5 min) a do plaze bukvalno ima 2 minuta...

Uospte malo vremena smo proveli u Laganasu, najvise smo uvece setali po Zanteu, koji je zaista presladak u noc, obavezno Bohali tvrdjavu treba posetiti... ako nemate kola, taksi idu non-stop i cena je 9 evra u jednom pravcu :-)

Argasi je najbolji, ali nema plazu... I kada smo izlazili u Laganasu, to nije bila glavna ulica jer su tu smesteni svi kafici, vec su to bile taverne duz plaze, u kojima smo vecerali i uzvali i u kojima ima mnogo manje Engleza ili ih gotovo i nema :-)

Ukusi su razliciti, a i da sam bila sa decom mislim da nam Laganas ne bi bio promasaj. ... Plaza je ogromna i ne mogu biti velike guzve :-)

Osim Laganasa, letovala bih jedino jos u Argasiju ili dole okolo Vasilikosa, a taj pojas Alykantes, Alykes i Tzilvi, nikada :-) To je samo moje vidjenje stvari...

Sto se tice smestaja, mi smo takodje bili smesteni u Laganasu, nikakvih neprijatnosti nismo doziveli od Engleza, koji se zabavljaju celu noc, bili smo smesteni u Timos apartmanima, koji su odlicni za cenu koju platis, imaju i bazen, povucen je malo od glavne ulice (5 min) a do plaze bukvalno ima 2 minuta...

Uospte malo vremena smo proveli u Laganasu, najvise smo uvece setali po Zanteu, koji je zaista presladak u noc, obavezno Bohali tvrdjavu treba posetiti... ako nemate kola, taksi idu non-stop i cena je 9 evra u jednom pravcu :-)

Argasi je najbolji, ali nema plazu... I kada smo izlazili u Laganasu, to nije bila glavna ulica jer su tu smesteni svi kafici, vec su to bile taverne duz plaze, u kojima smo vecerali i uzvali i u kojima ima mnogo manje Engleza ili ih gotovo i nema :-)

Ukusi su razliciti, a i da sam bila sa decom mislim da nam Laganas ne bi bio promasaj. ... Plaza je ogromna i ne mogu biti velike guzve :-)

Osim Laganasa, letovala bih jedino jos u Argasiju ili dole okolo Vasilikosa, a taj pojas Alykantes, Alykes i Tzilvi, nikada :-) To je samo moje vidjenje stvari...

Molim te,objasni zasto je los Alykanas.Da li je plaza losa ili je mesto bezveze.Cisto da znam sta me ceka.

Mesto je malo, plaza solidna, ali bili smo na tom potezu Alykanes-Alykes- Tsilvi 3 puta, i na plazi je stalno duvao vetar, talasi, ....ne znam meni se nije svidelo, ne volim ni ja guzve ali ti gradici su zaista mali :-) Tsilvi je najveci od njih, ali meni se ne svidja, glavna ulica je ujedno i magistrala, ...

Hvala vam svima na verlikoj pomoci, narocito tebi Alexandra n na potpuno iscrpnom odgovoru. :)
I ja sam stekla da su ljudi u Belvi travelu malo neljubazni, bar po onome koliko sam razgovorala sa njima sinoc raspitivajuci se za smestaj, vreme polaska......
:)
Zao mi je sto si se tako provela, ali ja nemam problema sa hotelskim peskirima . :) Ne koristim ih!
Ko zna ko se brisao sa njima sve i da se posle ja brisem, nikada.
Jeste da u koferu oni zauzmu najvise mesta, ali samo svoje koristim.
Ja sam mislila da idem u Laganas, koliko sam i videla tamo sada i ima jedino mesta. Nadam se da necu imati nekih problema sa Englezima, ni ja ih ne volim, ali volim velike plaze. :)
Mada planiram da vidim celo ostrvo, tako da veliki deo odmora necu ni biti u Laganasu, sem da prespavam i koji put izadjem.

Poslednja izmena:
Hvala vam svima na verlikoj pomoci, narocito tebi Alexandra n na potpuno iscrpnom odgovoru. :)
I ja sam stekla da su ljudi u Belvi travelu malo neljubazni, bar po onome koliko sam razgovorala sa njima sinoc raspitivajuci se za smestaj, vreme polaska......
Zao mi je sto si se tako provela, ali ja nemam problema sa hotelskim peskirima . :) Ne koristim ih!
Ko zna ko se brisao sa njima sve i da se posle ja brisem, nikada.
Jeste da u koferu oni zauzmu najvise mesta, ali samo svoje koristim.
Ja sam mislila da idem u Laganas, koliko sam i videla tamo sada i ima jedino mesta. Nadam se da necu imati nekih problema sa Englezima, ni ja ih ne volim, ali volim velike plaze. :)
Mada planiram da vidim celo ostrvo, tako da veliki deo odmora necu ni biti u Laganasu, sem da prespavam i koji put izadjem.

:lol::lol::lol:
ma bice tebi tamo lepo, kad god budesh u mogucnosti zbrishi uveche u Zante (glavni grad) tamo je stvarno super, kao da nije samo 4 km dalje od onog haosa :roll:
najgore je kada posle Krita, na kome sam letovala prethodne dve godine, odesh na Zakintos, jer je u svakom pogledu skromniji ( osim po pitanju tih bezveznih engleza ;) ) a Krit stvarno nadmashi sva ochekivanja, onda stvarno nije teshko vratiti se kuci razocharan :dosadno: :ljutko: Zelim ti srecan put i lep provod i naravno :telefon: javni utiske kada se vratish. Ja sam reshila da se ove godine od proshlogodishnjeg leta teshim negde na Tajlandu pa cemo videti da li i tamo ima toliko pobesneih engleza ili ne :lol: :rotf: veliki pozdrav, cao!:bye:

Back