Zajednički život ili brak?

a za shta kasno, taska?

Pricam o odredjenima...mada ne volim da generalizujem,ali one smatraju da je kasno za brak,djecu i tako...prva sam optimista kad im kazem da uvijek postoji ono pravo vrijeme ili naici ce taj neko,ali kako vrijeme prolazi sve je manja sansa i to je jednostavno tako...
A sto se teme tice vec sam rekla da sam prvo za zajednicki zivot prije braka,ali nisam za to da se bjezi od vezivanja i samog braka...pa sve ima svoje i dobre i lose strane...

ja znam jednu koja daje samo divljim,neukrocenim muskarcinama...:)
street_fighter_blanka.jpg

ma naravno prekid je prekid,nevezano za papir..ali ipak ljudi se teško odlučuju da potpišu papir..a ako već žele zajedničku budućnost,da žive zajedno,dele sve..onda je logično da se venčaju po meni je tako. :D

ma kakvi, samo im nije do cimanja i papirologije, neki to kasnije odrade ko odlazak u prodavnicu, neki nikad, bar sto se mene tice, nije mi potreban pecat i potpis da bih znala gde sam:). ima ljudi koji ne prave logicne izbore, odnosno logika im je drugacija od tvoje... mi vec delimo "zajednicku buducnost" a papir, ko zna ako nam za nesto zatreba mozda i odradimo tu opstinu, ako ne pa sta sad- i bez papira je to brak... samo meni nije potrebno da tako definisem stvari...

Back