**TASKA**
Veoma poznat
- Poruka
- 10.492
Znam ih kojima je do 30-te g bilo glupo stupiti u brak,zvanicno,kao sta fali isto je i zajednicki zivot bez papiorologije...ali sad....malo drugacije razmisljaju...mozda malo kasno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj nista da se bojis uvijek zena udavi muskarca
)Znam to samo moj mozak je...recimo 70% muski,30% zenski...( nekoliko procanata gore-dole)
a za shta kasno, taska?
sve to dodje na svoje...djavo na kraju potpuno preuzme zenu i omoguci joj da zavrsi posao pravljenja muskarca debilom(ako vec nije)
:-( Dobro,a sto se date,mislim,napraviti debilima?

Zato sto razmisljate ki*tom tako vam i treba!!!HE HEEEEEE!!!![]()

zato sto smo mazohisti..a kad bi zadrzali tu svoju divljinu onda nam nebi dale i mi bi bili jos dublje nesrecni i tuzni![]()

ja znam jednu koja daje samo divljim,neukrocenim muskarcinama...![]()
ma naravno prekid je prekid,nevezano za papir..ali ipak ljudi se teško odlučuju da potpišu papir..a ako već žele zajedničku budućnost,da žive zajedno,dele sve..onda je logično da se venčaju po meni je tako.![]()
. ima ljudi koji ne prave logicne izbore, odnosno logika im je drugacija od tvoje... mi vec delimo "zajednicku buducnost" a papir, ko zna ako nam za nesto zatreba mozda i odradimo tu opstinu, ako ne pa sta sad- i bez papira je to brak... samo meni nije potrebno da tako definisem stvari...Sin: "Tata, jel' istina da u nekim zemljama muz ne upozna svoju buducu zenu prije vencanja?zato sto smo mazohisti..a kad bi zadrzali tu svoju divljinu onda nam nebi dale i mi bi bili jos dublje nesrecni i tuzni![]()

malo se kao zezamo,,,,opusteno opusteno