- Poruka
- 18.738
uz bocu domace,
i malo meze pride
i slaninice nakoso..samo vip samo rejv

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uz bocu domace,
i malo meze pride

pa da bi bili pravi srpchitji pravoslavchitji
Ne znam,meni je to bas fenomen...Kao zene su ovakve,onakve,uniste muskarca bla bla...a vi dozvolite da vas " uniste ".Zasto?Mislim,sto se zenite uopste,i ako se zenite sto dozvolite to?Aj dont nou.A ako dozvolite sto se onda zalite?
A onda oni meni kazu.. a sto tebi da bude lepse nego nama... 
i slaninice nakoso..samo vip samo rejv![]()
Za mene je brak veliki riziko,ja trazim devojku koja zeli vanbracno dete.
Ima mesta u banci sperme...
Moze to da se uradi starim,dobrim putem...
obrati paznju,jer tu postoji jos jedan put...

U određenom trenutku veza se razvije do nivoa kada vam ne preostaje ništa drugo nego da se odlučite - da li ćete se venčati ili ćete živeti zajedno. Život udvoje je vrlo sličan braku i više je nego dobro rešenje ukoliko niste sasvim sigurni koliko ćete zaista biti kompatibilni sa partnerom iz dana u dan, u onim svakodnevnim situacijama. Ukratko, to je dobar način da „probate da budete venčani”...
RespectBrak i zivot sa deckom(proba braka) nikako nije isto, pa ni slicno!
Ako bih, cak i sada, bila u ozbiljnoj vezi, odlucila bih se da zivim sa deckom, ako bi postojali uslovi za to...........to je neozbiljno, i ne vuce obaveze sa sobom.......
Brak je vec nesto drugo, na to bih se odlucila jedino ako bih bila savrseno sigurnja u svoju i njegovu ljubav, i ako bih vise od icega zeljela da rodim njegovu djecu............
Djecu van braka ne bih mogla, tacnije, voljela imati!!!
A cekaj..da li mislis da ima razlike..imati decu van braka..i imati decu posle razvoda braka?
Mislim sta je u pitanju..ti..deca..ili manja sramota zbog okoline..nista licno samo me zanima.
Pa i nisi..ma samo mi se ucinilo da si iskljuciva..kad si rekla deca u braku..licno nemam misljene a narocito verovanja u brak..isto mi je ako zivim s nekim..kao da smo u braku..ebes papir.
A cekaj..da li mislis da ima razlike..imati decu van braka..i imati decu posle razvoda braka?
Ali je uži...
I postoji opasnost odrona...