"Zajecarski kafic"

• Začetnik teme Začetnik teme Ragen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
karadagli:
E zato smo došli. A poziv je inače Marko postavio u sve podforume

tačno, evo i ja sam sad došao.
sve sam pročitao...

ženke se žale kako nema normalnih mužjaka, a mužjaci se žale kako nema normalnih ženki.
e, pa, zapitajte se da li ste vi normalni i koliko još normalnih ljudi ima u srbiji!!!
sve je swebano, pogotovu odnosi među ljudima...
ljubav ovde više ne stanuje...

idol...:

znam, idol, znam...
pročitao sam sve od "a" do "š", neverovatno...

Утата шта мислиш,да ли је овај позивар наш нови херој?
Овде чак има двоје који су се смували преко ове теме!
Ја мислим да је Марко нумеро у жељи да и он нађе нешто женско просуо позивнице по целом форуму.Ваљда се нада да ће се нека упецати.

goran_b:
@=bUsHiDo= Ja sam ovde sve vreme, ali nisam hteo da postujem, pustio sam temu da ide svojim tokom, i kao sto sam napisao gore...TEMA JE NAZALOST USRANA DO ZLA BOGA ! Ja sam inace nasao curu, putem ove teme, tj. ova tema nas je spojila, dopisivali smo se oko 2 meseca i upoznali se i poceli da se zabavljamo ! ! ! Eto ispade cista slucajnost i sto bi rekli ljudi ispade jedna veza iz virtuelnog sveta :) ...I MOLIM, STVARNO MOLIM ljude da ako nemaju nista na ovu temu da kazu da ne pisu ovakve gluposti, tipa dozivanja ovog i onog, ne zelim nikog da vredjam, ali MISLIM DA JE DOSTA, tema je izgubila svoju car zbog pojedinaca.....NIJE LEPO ! ! ! !

Drago mi je da si nasao nesto normalno...Eto vidis,da nisi otvorio temu ne bi nasao ok devojku....Sta znas ,mozda ti je ova tema odredila dalji tok zivota...Zamisli da ti je komp pokrenuo stvaranje porodice....Blesavo aaaa....Samo napred...Cuvaj sada to sto imas....
POZ

nikolo_paganini:
Утата шта мислиш,да ли је овај позивар наш нови херој?
Овде чак има двоје који су се смували преко ове теме!
Ја мислим да је Марко нумеро у жељи да и он нађе нешто женско просуо позивнице по целом форуму.Ваљда се нада да ће се нека упецати.

pa, Jazas girl i goran_b su se smuvali, al' sve mislim da će čmare ostati kratkih rukava :roll:

Dobar dan.

Cacili_89, uzifkaj... kerovi koji laju, a ne ujedaju, a ima ih na svakom koraku... Time hrane svoj ego, a kakav je, da se videti iz prilozenog, dosad.

Gorane, bash mi je drago da si nashao srodnu dushu.. Gorane, divno je kad imash nekog ko te razume, kad neko misli na tebe, a ti na njega. Verujem, da cesh sada, kako kazesh s pravom ljubavlju, izaci iz svojih okvira i spoznati svoje mogucnosti. Kasnije cu ponoviti onu svoju prvu poruku.

Gle, gle, nema me nekoliko dana (opravdano), a ovde vashar.
Doshli chergari, razapeli shatore u nadi da ce naci meku patku. Kragujevachki Kinezi, nashi pravnici s kragujevachkog... Doshli ovde da jedu patku, promashili temu... Al’ hajde, obzirom da smo poznati kao pravi domacini, da im pozelimo dobrodoshlicu. Kragujevachki pravnici, dobro MI doshli!
Da vidimo, koga mi tu imamo, ah’aaaam:

Prvi je naseo cyber_sumadinac (chitaj cyber_kurajber). A! Pravi shesheljeFac, shajkacha je tu, radikalni stavovi, sve u smemu, mozak dijabola...

Drugi, drugi koji je naleg’o, to je koleZa na cyber_kurajber, baby_face (prim. prev. mapet_showchovechja ribitza). Zabe, zmije, dazdevnjake i ostale vodeno-gmizave ziFotinjke pustam da i dalje budu k zemlji/vodi... imaju strah od letenja... Dovoljno je pogledati avatar zelembatja i svaki dalji komentar je suvishan...

Mhm, kao treca sretja, nadvila se vretja! Niko drugi, no nash i vash (ebemo ga bash) karadagli (prim. prev. karaGuzen). Momak je u mladosti pretrpeo ******* svoje mati, te ga sada zivot blati. Komplex, izmi jedan kompex vitamina Q. Sve u svemu, sitna boranija, pritkarka... Tandrchak, tandrchak...

Oooo, pazi, pazi... i pijanista je tu... Njegovo ime izgovaram sa strahoposhtovanjem, dakle nikolo_paganini (chitaj nikolo_kolibrini; prim. prev. nikolitza_sprikolitzom). M’da, ima necheg paganskog u njemu. Josh mu dade i komplimenat. Nego, nikolitzo, uzmi svoju prikolitzu, potrpaj ove svoje lajne i nadjubri njivu. Vec iduceg leta, zemlja ce biti mrsna, pa cete omastiti brke... somchichi, ux shto ste slatki, somchichi...
P’janac... loshe vino... mozak k’o u kolibrija... beznadezan sluchaj...

Gle, imamo i petaka. Chedo nashe... Odaziva se na ime Utata. Sine, tebi treba taja, nemoj mene da shtavish za yaya. Josh nisi ni progovorio, a kako kazesh i sam, banana ti je u ustima... Blago majci koja te rodila, to samo mama moze da foli... Dakle, u pitanju je pilitjarka...

Kao shto rekoh, svako lonche ima poklopche.

Elem, da vas potsetim, tema glasi: Sta je sa normalnim devojkama? Gde su?
Ukoliko imate neshto reci na ovu temu, rado cemo Vas saslushati. Ukoliko biste mene da i dalje shtavite za yaya (Kragujevachki pravnici – petorica), za vas postoji tema specijalitet/modalitet, pod nazivom Mozak u deficitu! Ako mislite da sa mnom vodite dijalog na Forumu, necete imati prilike za to. Jazavci, mozda se budemo sreli na ulici, mene cete prepoznati po tome shto kad hodam, hodam uspravno!

Do iduceg puta, prijatno...

PS. Gorane, shta je po tebi prava ljubav? Sad si je doziveo. Voleo bih da chujem tvoje mishljenje.

marko number1:
Dobro veche, svima vama koji uzimate ucheshce na ovu temu!
Nisam imao nameru da uchestvujem, ali posle svega prochitanog, morao sam.
Dakle, pitanje glasi: "Sta je sa normalnim devojkama? Gde su?"
Tu su, pored vas. U vashem su domenu. Vidjate ih svaki dan, al' ih ne primecujete. U chemu je problem? Problem je u tome shto morate da znate da govorite dva jezika, "mushki" i "zenski". Slazem se, nimalo lako.
Chitao sam pazljivo sve vashe postove. Mushkarci nisu dali konkretne odgovore shta je to shto im se ne dopada, vec je bilo rechi ko se kako oblachi, sponzorushe, foliranje i sl. Od zenskih postova, jedan mi je zapao za oko. Kratak, koncizan, jednom rechju, sve je recheno. Citiram:

Od Stormgearl - "Da li je toliko tesko da se u drustvu devojke lepo ponasas, da spontano pricas, da joj se odmah ne nabacujes i ne dosadjujes?"

1. Lepo ponashanje - Ko se nauchio lepog ponashanja, bice bogat za zivota! Evo nekih mushkih navika koje odbijaju zene: chachkanje nosa, podrigivanje, ispushtanje "goluba" ili vishe uzastopnih, drpanja po preponama, a i masni vic vam nece doneti nijedan poen.

2. Spontana pricha (razgovor) - Mushki, u ovom sluchaju, najbolje cemo proci ako dvostruko vishe prichamo ushima. Neko ce reci, "Devojke se zaljubljuju slushajuci". Slazem se, al' kad razvezu prichu jedino cete proci ako pribegnete onom shto sam malochas pomenuo. Zene su predodredjene za prichu i tu nema dileme. U tome su nepobedive.
Kada zena zapochne razgovor s mushkarcem, on se oseca kao da je prozvan da reshi problem. Mozak mushkarca je oblikovan za reshavanje problema i neprekidno nalazenje reshenja. Nemojte joj nuditi savete i gotova reshenja, jer ona to od vas ni ne trazi. Shvatite da je glavna svrha zenske priche, upravo prichanje. Njen cilj je da se oseti bolje poshto izbaci iz sebe sve ono shto joj se toga dana izdeshavalo. Pri tome, nikakva reshenja joj nisu potrebna. Sve shto treba jeste da je saslushate i podstichete. Kako reche moj profesor, "Zene vishe vole pazljive slushaoce od brbljivih sagovornika". Jednostavno, ako joj se dopadate, ako se slaze s onim shto govorite, prichace s vama. U supritnom, bice cutljiva.
Zene, kad prichate s mushkarcima, budite direkne. Nemojte da upotrebljavate indirektan govor - ne razumemo ga! Ne okolishite.
Momci, prepoznajte emocionalnu ucenu, to zene najbolje rade. Pusti suzu kad god hoce, a vi imate osecaj krivice.

3. Nabacivanje - Shta reci, "Mushkarci se zaljubljuju gledajuci". Dobar deo mushkaraca gleda na zenu kao seksualni objekat i tu nema dileme. Kada upoznajete devojke, kada prichate, nemojte dozvoliti da vam pogled ide nize od ramena. U protivnom, bicete provaljeni i kod te cure nemate prolaz. Pratite je dok pricha, budite pazljivi, gledajte sve vreme u njeno lice, u ochi, potvrdjujte sa mhm, aha... Pustite da sve ide svojim tokom. Timok kad prodje toliko i toliko km uliva se u Dunav. Reka ide svojim tokom, ne remetite ga!

4. Dosadjivanje - Ima jedna punk pesma koja kaze "Dosada, dosada me ubija"... Nashao sam se nebrojeno puta u drushtvu devojaka kada su im prilazili poznati momci (iz drushtva) . U trenutku su izgovorile, "Jao, idu ove dosade; smarachine". Primetio sam da ti momci puno puta upotrebljavaju rechenice koje pochinju sa "Ja". Jednostavno, niste vi centar sveta, niti se bilo shta zbog vas vrti, niti ce!

Moram da kazem da mi je zapao za oko josh jedan zenski post. Citiram:

Od Cristal_77 - "P.S. da parafraziram mog najboljeg druga ---- Mi smo devojke muvali uz vecne rok balade".

5. Romantika - Momci, zene vole romantiku. Slabe su na nju! Pri tome im nije bitna velichina, vec uchestanost (odmah da kazem da ne mislim na sex - ko razume, shvatice). Cristal_77 je pomenula rock balade. Ja bih samo dodao Kazalishte (bar 15 balada - vechitih), Tuti Fruti, Valjak, Jabuka...
Zene vole da budu zavedete. Svaki put ih iznova zavodite. Uchinicete je vaznom. Trudite se i dalje k'o zmaj, k'o na pochetku veze. Mushki, ja znam da nam ovo shto cu sada reci teshko pada, al' govorite svojoj voljenoj volim te, napishite joj poroku ukoliko zbrishete, javite se ukoliko kasnite, recite joj da vam nedostaje, da vam znachi...
Zanimljivo je koliku odbojnost mushkarci imaju da izgovore pred svojom dragom, volim te!
Mushki, losh kompliment se vidi na kilometar. Nama nije dozvoljena laz. Zenama su dozvoljene male sharene lazi. U prednosti su. Ne zaboravite da vas sve vreme skenira.
Malo da razbijemo predrasude. Imam prijatelja, bili smo cimeri na fakultetu. Dechko, nit' ima kesha, nema kola, ne nosi markiranu garderobu, pritom nije iz grada, al' je zato lepak za devojke. Kako? Momak upravo radi ono shto Stormgearl navodi u svojoj rechenici.

Mushki, ukoliko zelite da saznate neshto o potencijanoj devojci, jednostavno, recite njenoj drugarici par lepih rechi o njoj. Neverovatno, ali dobicete polusatni elaborat, a da to niste ni ochekivali.
Pri upoznavanju, zapamtite, imate samo jedanput shansu da ostvarite prvi utisak. Losh prvi utisak je najbolji put do neuspeha!

Voleo bih da devojke/mushkarci napishu to shto ih frustrira kod suprotnog pola, shta je to shto im smeta. Shta ochekujete od suptotnog pola, a on ne radi?

Nadam se da sam doprineo, bar malo, ovoj temi.
POZZ svima vama...

PS. M'da. Neko je pomenuo ljubav. Shta reci, skup parfem koji brzo vetri, a ostavlja gorak ukus.

To shto neko reche da ja trazim, odavno sam nashao.
Podelio sam sa vama neka svoja zapazanja, mislim da su od koristi.
Dovidjenja.

Neka, neka, no ne valja ti to što psuješ, nije lijepo......
A mogao bi prvo naučiti srpski da pišeš, pa tek onda da počneš da pišeš.....

I za tvoju informaciju, Nikolo Paganini je bio violinista a ne pijanista

@Utata "a, Jazas girl i goran_b su se smuvali" Hahahahahaha...kako pa ti znas `bem ga ! ! ! ! Da to i je devojka inace...

@marko number1 Ajde da pojmim nekako sta prava ljubav ukratko...Ok, aj ovako, volim curu koja ume da voli i srcem i dusom, koje ume da postuje sebe na prvom mestu, pa zatim i druge, da ne laze, da je ubitacno iskrena prema meni, pa i tada kad zna da ne treba, da mi zavrti tlo pod nogama, da bude spontana, PAMETNA, da imam spiku sa njom o svemu bez malo stida i tih gluposti, romanticna...itd itd....Ali mislim da nisam jos naisao na pravu ljubav, da mene tek ceka PRAVA ljubav i kasnije sta ide uz to...prvo zivot udvoje jedno vreme, pa tek brak, pa decica :p I tako dalje i tako blize !

Ali da...eto devojka mi je cura odavde koja ima nick Jazas_Gril :) :) :) Hehehehe

ZIVOT JE CUDO JBG-a !

marko number1:
Elem, da vas potsetim...

ne moraš nas poTsećati, sve si rek'o... :lol:

marko number1:
Ukoliko biste mene da i dalje shtavite za yaya (Kragujevachki pravnici – petorica)

chmare, ja sam iz čačka... :roll:

marko number1:
Jazavci, mozda se budemo sreli na ulici, mene cete prepoznati po tome shto kad hodam, hodam uspravno!

e, sad pouzdano znam da si pitchkopaćenik 8-)

Јао ала је нумеро чмаре пргав.Прво просипа љубав,осећања...на леба да га мажеш!
Али ми смо га натерали да отвори душу и он је почео да лаје

Девојке видите сада каако изгледа лицемерје.Покушао је да вас заведе,да смува неку од вас као горан!
Али је направио грешку.У жељи да што пре нађе неку послао је оглас на све пдф.И ми дођосмо а он поче да АВ АВ АВ АВ

Зар стварно желите да се смувате са неким оваким.Нисте луде!
Утата овај помиње неки Крагујевац.Ја сам из Краљева

marko number1:
To shto neko reche da ja trazim, odavno sam nashao.
Podelio sam sa vama neka svoja zapazanja, mislim da su od koristi.
Dovidjenja.
Немој да бежиш-Враћај се овамо.

Слушај бре.Позвао си нас.А побегао си.Пишеш о свему као да преписујеш из романа а одједном почињеш да пљујеш.Да ли си ти лицемер или си ти онај што пљује???Да ли се тако понашаш према свакој девојци?Прво је лажеш а после јој душу једеш?Није ми јасан твој став!?

Кроз твоје постове завидиш горану који је срео своју љубав и у жељи да и ти нађеш нешто просејао си оглас по целом нету.

У наредним данима покушаћемо да направимо твој профил и да видимо ко си заиста ти.

Да се представимо:
Проф.Др.Утата Чачански врхунски форумски стручњак за пајзане
Проф.Др.сци.мед. Шумадинац Сајбер интернационални провокатор
Проф.Др.Бејби фејс наша драга васпитачица
Проф.Др.Карадагли међународни стручњак за гузу.Доказан на пдф Никшић,Требиње,КГ
Проф.Др.Николо Паганини,психолог и убица типова попут Хероје улице из Атлантиде

Наш задњи пројекат се звао Херој улице из Атлантиде

Господо додајте нешто ако сам заборавио!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back