"Zajecarski kafic"

• Začetnik teme Začetnik teme Ragen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
marko number1:
Dobar dan.

Cacili_89, uzifkaj... kerovi koji laju, a ne ujedaju, a ima ih na svakom koraku... Time hrane svoj ego, a kakav je, da se videti iz prilozenog, dosad.

Gorane, bash mi je drago da si nashao srodnu dushu.. Gorane, divno je kad imash nekog ko te razume, kad neko misli na tebe, a ti na njega. Verujem, da cesh sada, kako kazesh s pravom ljubavlju, izaci iz svojih okvira i spoznati svoje mogucnosti. Kasnije cu ponoviti onu svoju prvu poruku.

Gle, gle, nema me nekoliko dana (opravdano), a ovde vashar.
Doshli chergari, razapeli shatore u nadi da ce naci meku patku. Kragujevachki Kinezi, nashi pravnici s kragujevachkog... Doshli ovde da jedu patku, promashili temu... Al’ hajde, obzirom da smo poznati kao pravi domacini, da im pozelimo dobrodoshlicu. Kragujevachki pravnici, dobro MI doshli!
Da vidimo, koga mi tu imamo, ah’aaaam:

Prvi je naseo cyber_sumadinac (chitaj cyber_kurajber). A! Pravi shesheljeFac, shajkacha je tu, radikalni stavovi, sve u smemu, mozak dijabola...

Drugi, drugi koji je naleg’o, to je koleZa na cyber_kurajber, baby_face (prim. prev. mapet_showchovechja ribitza). Zabe, zmije, dazdevnjake i ostale vodeno-gmizave ziFotinjke pustam da i dalje budu k zemlji/vodi... imaju strah od letenja... Dovoljno je pogledati avatar zelembatja i svaki dalji komentar je suvishan...

Mhm, kao treca sretja, nadvila se vretja! Niko drugi, no nash i vash (ebemo ga bash) karadagli (prim. prev. karaGuzen). Momak je u mladosti pretrpeo ******* svoje mati, te ga sada zivot blati. Komplex, izmi jedan kompex vitamina Q. Sve u svemu, sitna boranija, pritkarka... Tandrchak, tandrchak...

Oooo, pazi, pazi... i pijanista je tu... Njegovo ime izgovaram sa strahoposhtovanjem, dakle nikolo_paganini (chitaj nikolo_kolibrini; prim. prev. nikolitza_sprikolitzom). M’da, ima necheg paganskog u njemu. Josh mu dade i komplimenat. Nego, nikolitzo, uzmi svoju prikolitzu, potrpaj ove svoje lajne i nadjubri njivu. Vec iduceg leta, zemlja ce biti mrsna, pa cete omastiti brke... somchichi, ux shto ste slatki, somchichi...
P’janac... loshe vino... mozak k’o u kolibrija... beznadezan sluchaj...

Gle, imamo i petaka. Chedo nashe... Odaziva se na ime Utata. Sine, tebi treba taja, nemoj mene da shtavish za yaya. Josh nisi ni progovorio, a kako kazesh i sam, banana ti je u ustima... Blago majci koja te rodila, to samo mama moze da foli... Dakle, u pitanju je pilitjarka...

Kao shto rekoh, svako lonche ima poklopche.

Elem, da vas potsetim, tema glasi: Sta je sa normalnim devojkama? Gde su?
Ukoliko imate neshto reci na ovu temu, rado cemo Vas saslushati. Ukoliko biste mene da i dalje shtavite za yaya (Kragujevachki pravnici – petorica), za vas postoji tema specijalitet/modalitet, pod nazivom Mozak u deficitu! Ako mislite da sa mnom vodite dijalog na Forumu, necete imati prilike za to. Jazavci, mozda se budemo sreli na ulici, mene cete prepoznati po tome shto kad hodam, hodam uspravno!

Do iduceg puta, prijatno...

PS. Gorane, shta je po tebi prava ljubav? Sad si je doziveo. Voleo bih da chujem tvoje mishljenje.
Dr.Sumadinac iz prilozenog zakljucuje:
1) Mare je jazavac
2) Progutao je kisobran i hoda uspravno
3) Hoce da kupi diplomu Pravnog fakulteta
4) Deda i baba su mu bili cigani cergari
5) Voleo bi da trazi kredit od fonda razvoj da kupi jednu mecku
6) Ocajno zeli da nadje bilo sta zensko cak i Kineskinju

Iz prilozenog zakljucujem da Mareta treba 'ebati kao Rufima,karati kao Heroja i napuniti kao madam Sindi od Kontija
:idea:

Pa ljudi evo i mene,posto se Goran javio reko i ja da se javim. :lol: Utata_nije mi jasno kako si provalio da se radi o meni,ja nemam nikakve veze sa Jazasom,taj nick sam dobila iz nekih glupih razloga...Nego si ti najverovatnije,kao sto je i Goran rekao,zakljucio zbog nekog posta,ali mislim da znam i kog...Ne znam vise sta da dodam,uglavnom se sve zna,imam samo da kazem:"Covece sta radi krstarica" sto bi rekao neko...Pozdrav svima. :razz: :razz: :razz: :razz:

Jazas girl:
Pa ljudi evo i mene,posto se Goran javio reko i ja da se javim. :lol: Utata_nije mi jasno kako si provalio da se radi o meni,ja nemam nikakve veze sa Jazasom,taj nick sam dobila iz nekih glupih razloga...

naravno da ne radim u JAZAS-u, šala mala...

goran_b:
@Utata Ma ja mislim da si ti provali po "jednom" postu....Hehehehe...Nebitno bitno da je cura cool ! POz drugar

Jazas girl:
...Nego si ti najverovatnije,kao sto je i Goran rekao,zakljucio zbog nekog posta,ali mislim da znam i kog...Ne znam vise sta da dodam,uglavnom se sve zna,imam samo da kazem:"Covece sta radi krstarica" sto bi rekao neko...Pozdrav svima.
Jazas girl:
:razz: :razz: :razz: :razz:

...naravno da sam provalio po postu, i to ne jednom nego po nekoliko njih...
ala ste popatetisali... :-D

zaljubljeno to, šta će... :wink:

nikolo_paganini:
Утата овај помиње неки Крагујевац.Ја сам из Краљева

čmare je potpuno flipn'o :roll:

nikolo_paganini:
Немој да бежиш-Враћај се овамо.

Слушај бре.Позвао си нас.А побегао си.Пишеш о свему као да преписујеш из романа а одједном почињеш да пљујеш.Да ли си ти лицемер или си ти онај што пљује???Да ли се тако понашаш према свакој девојци?Прво је лажеш а после јој душу једеш?Није ми јасан твој став!?

Кроз твоје постове завидиш горану који је срео своју љубав и у жељи да и ти нађеш нешто просејао си оглас по целом нету.

У наредним данима покушаћемо да направимо твој профил и да видимо ко си заиста ти.

Да се представимо:
Проф.Др.Утата Чачански врхунски форумски стручњак за пајзане
Проф.Др.сци.мед. Шумадинац Сајбер интернационални провокатор
Проф.Др.Бејби фејс наша драга васпитачица
Проф.Др.Карадагли међународни стручњак за гузу.Доказан на пдф Никшић,Требиње,КГ
Проф.Др.Николо Паганини,психолог и убица типова попут Хероје улице из Атлантиде

Наш задњи пројекат се звао Херој улице из Атлантиде

Господо додајте нешто ако сам заборавио!

samo bih dodao da, ukoliko čmare uskoro ne bude primljen na kliničko lečenje, zajednica će osetiti pogubne konsekvence njegovih psihopatoloških postupaka.
jedino se nadam da će naš konzilijum uspeti da pomogne napaćenom čmaretu.
u svojoj karijeri se, do sada, nisam sretao sa ovako teškim duševnim oboljenjem.
biće to veliki izazov. :|

Utata:
u svojoj karijeri se, do sada, nisam sretao sa ovako teškim duševnim oboljenjem.
biće to veliki izazov. :|

Đe je najteže - tu smo mi!! ;)
Hrišćanski je pomoći jadnom chmaretu, od dvostruke ličnosti napraviti jednu i tako to....

Država bi trebala da nam je zahvalna što joj praznimo ludare tj. njenu brigu o moronima prihvatamo kao svoju.
Ma šta zahvalna, pivo da nam plati.....

Jazas girl:
Utata_sta smo popatetisali,ne razumem te,pojasni mi malo...

evo detaljnog objašnjenja, pošto sam dokon... 8-)

Jazas girl:
a znas kako kazu"zaljubljeno izgubljeno"...salim se naravno.

sve vam je oprošteno... :-)
...............................................

dakle, objašnjenje sledi... :|

diskusija je bez tebe trajala do četvrte strane, a onda si se ti pojavila i postovala

Jazas girl:
Naravno da ima normalnih devojaka u Zajecaru,mada su retke i sve su fenserke,a mozda takve normalne devojke i ne izlaze cesto.Hoces da mi kazes kako se zoves i koje si godiste?P.S.a jel devojka mora da bude bas iz Zajecara? :roll:

goran_b odgovara:

goran_b:
Slazem se sa tobom da ih ima, znam ja sve to...Ja ne znam samo zasto toliko ima fensera? Jel mi to imamo neku fabriku ovde koja ih samo shtancuje? :) Svi shljashte, sijaju se kao jelke...Mhm...Katastrofa bre...Svi gledaju da budu sto vise upadljiviji, tj. takmicenje u tome ko ce bolje da izgleda...S T R A S N O...Kapiram ja da ok cure slabo izlaze, ali odmah pitanje, kako onda mi koji "trazimo" da nadjemo takve cure? Jedino da pocnemo da operisemo po kucama, neeeeeeeeeema druge. HeHeHe :)

P.S. Ako si mene pitala za ime i godiste....Goran (Goga) 84` godiste. Ne mora devojka biti iz Zajecara, neka bude i sa Marsa sto se mene tice, samo da je ok...Hm...Hm...Mars, daaaaaaa, tamo jos nisam trazio....Ako nije meni upuceno bilo pitanje onda, mhm...Mosha...XeXeXe ;)

u međuvremenu su pale neke pp, (a možda i sms :roll: hehe) pa sledi tvoj post:

Jazas girl:
goran_b-kako ide potraga za normalnim curama,jel ima kandidatkinja,ili stvarno takva ne postoji?

goran_b odgovara:

goran_b:
@Jazas girl Cut brej tamo....HeHeHeHe :) :) :) Ima, ima... ;)

i bilo bi ok da je ostalo na tome, ali ovde ti počinješ malo da patetišeš:

Jazas girl:
A sto da cutim,e bas necu....hihihihihihi!

pa odgovor:

goran_b:
@Jazas Girl....more...more...Ma ja mislim da sam nasao, ali tek treba da je upoznam ! Videcemo kako se stvari odvijaju, TI ces prva da znas situaciju ! OKE :)

pa onda ti ubaciš još trista grama patetique:

Jazas girl:
Jao bas sam polaskana sto cu ja prva da saznam,nadam se da ce sve da ispadne dobro sa tom curom,jer si ti mnogo dobar deckooooooo!

pa ti čovek lepo kaže:

goran_b:
Ispasce dobro ! ;)

potom ti još malkice dosoliš:

Jazas girl:
Iz tvoja usta u bozje usi:)

onda i gogi malo popatetiše:

goran_b:
Ma ispasce, mora da ispadne ! A i voleo bih da ispadne dobro ! ! ! !

a onda si ti ispala i malo mračna:

Jazas girl:
Sto mora,niko ne kaze da mora,u zivotu samo mora da se umre,a mi bi svasta voleli u zivotu,ali nece sve...

potom se pojavio čmare i uneo pometnju... :evil: :twisted:

e, u vezi s tim, moram odgovoriti kolegi karagadliju na ovo

karadagli:
Đe je najteže - tu smo mi!! ;)
Hrišćanski je pomoći jadnom chmaretu, od dvostruke ličnosti napraviti jednu i tako to....

Država bi trebala da nam je zahvalna što joj praznimo ludare tj. njenu brigu o moronima prihvatamo kao svoju.
Ma šta zahvalna, pivo da nam plati.....

rudarski je to posao, cela gajba mora da padne! :-D

p.s.
mislim da mi je ovo naaaajduži post do sada. :roll: :wink:

p.s.s.
eto, Jazas girl & goran_b, ipak je bilo više od jednog posta.
al' dobra je patetika.

Ma nisam bre nervozna,zaljubljena valjda jesam...ali jednostavno takva sam ja...a i osim toga ti mi na svaki post kazes da patetisem,pa zato to kazem...ne ljutim se na tebe,nemoj se brigas,sve ti je oprosteno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kude ste bre drugari? Sta mi radite vi? Jaooooooooooooooo vidi ti ko je to nama svratio.... :) Nekim cudom, jeste da smo otisli od teme MNOGO, ali jbg...Kad nema moderatora, sta da se radi, ali ovde je postalo zanimljivo ! ! ! Utata...svaka cast...Sto bi rekli ljudi, kao spanska serija smo ispraceni...Postovanje :D Da, da, bilo je prvo malo na javi, pa ponda malo PM, pa onda mail, pa onda, SMS, pa onda live...Gori smo od spansku seriju...Mhm :D Ali sve u svemu dobro ispade, nanu mu !

Hm...hm...Ko je to pomenuo pivo...Slab sam na pivo, kad cujem pivo, odlepim...Karadagili daj vamo odma nesto da se zalije :)

Uh, majko jos se secam kroz maglu pre dve veceri kako se utepa kao sveska i kako sam jedva dosao do kuce sa drugom...Brrrrrrrrrrrrrrrrrr :lol:

Gorane jel ti to meni nesto kazes... :lol: pa dosla sam,posto si se i ti javio,reko i ja da se javim...stvarno smo kao spanska serija,ali to sve zahvaljujuci tebi,posto si me otkrio. :evil: :evil: :evil: Pretpostavljam da si se sad ovde javio jer si video da se prica o pivu...hihihihihihihi sve si blesav!!!!Ljudi nemojte da mu dajete pivo,molim vas!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back