"Zajecarski kafic"

• Začetnik teme Začetnik teme Ragen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto je ovde tako pusto?

То је само привид. Повукли се људи у илегалу јер је ова окупација: БЕСПАРИЦА врло окрутна.
Изаћићемо на улице када дођу боља времена.
А можда треба да изађемо на улице да дођу боља времена.
Дилема!

Искористио сам ова 2-3 дана са пролећно-летњим температурама, обишао центар града и околину центра. Имао сам шта и да видим:
- Улице преоране као да су претрпеле бомбардовање. И горе од бомбардовања. Никада није Зајечар, ни у време највеће економске кризе, улазио у зиму са оваквим стањем улица.
- ,,a propo'' стања на улицама, сваког дана гледам преко 3 године радове на фудбалском игралишту на Краљевици. Сваког дана 3-4 радника, 2-3 грађевинске машине, 1-2 камиона и по неколико путничких и ,,pi cap'' аутомобила. Преко лета цео комплекс игралишта, а има их 5, нон-стоп заливају се водом, највероватније из неког дела водовода. Ко то плаћа? Па потрошачи воде који исту користе за пиће,кување, прање и купање.
- сијасет старих продавница је нестало а на њиховим местима никле неке нове или на стаклу излога са унутрашње стране пишпе: ,,Локал за издавање''. Шта је са људима који су тамо радили - појма мемам.

Poslednja izmena:
То је само привид. Повукли се људи у илегалу јер је ова окупација: БЕСПАРИЦА врло окрутна.
Изаћићемо на улице када дођу боља времена.
А можда треба да изађемо на улице да дођу боља времена.
Дилема!

Ma mi smo uzas narod...
Ovi sto vode nasu drzavicu nam sve vise i vise stezu kais a mi na to ama bas nista.
Uzas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back