Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Začeće je začeće. To je to. Nema nazad, proces je pokrenut.I svaki spermatozoid ima sa su da postne fetus pa posle zivot, reci mi koliko si ga puta bacio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Začeće je začeće. To je to. Nema nazad, proces je pokrenut.I svaki spermatozoid ima sa su da postne fetus pa posle zivot, reci mi koliko si ga puta bacio?
Naravno da ima, dokle god postoji opcija da se izvrsi bezbedno po trudnicuZačeće je začeće. To je to. Nema nazad, proces je pokrenut.
Slozimo se da se ne slazemo. Necemo ni ti, a ni ia promeniti stavove i time je diskusija suvisni.Naravno da ima, dokle god postoji opcija da se izvrsi bezbedno po trudnicu
Jeste al ti si ta osoba koja misli da ima pravo da odlucuje under me drugih. To je kao kokosaka koja kokodace dok druga nosi jajeSlozimo se da se ne slazemo. Necemo ni ti, a ni ia promeniti stavove i time je diskusija suvisni.
Abortus je ubistvo .Abortus nije kriminal već pravo žene na njen slobodan izbor. Hajde da je ženi ponuđena neka alternativa. Šta ako nikako ne želi da ima dete? Dobre alternative bi bile sledeće:
1. Pravo da da to dete na usvajanje.
2. Pravo na totalnu diskreciju ili da niko nikada ništa ne sazna o njenoj trudnoći čak ni njeni roditelji.
Ovako ti imaš samo narađenje od države rađaj. To nije nikako dobro. Zato i jesu protesti koje ja podržavam.
Ovo je možda čak i početak novog građanskog rata u Americi.
I tebi preporučujem da se preseliš u Saudijsku Arabiju.Abortus je ubistvo .
Ni ti ne bi voleo da budes zacet pa zatim abortiran.I tebi preporučujem da se preseliš u Saudijsku Arabiju.
Tada nisi u svesnom stanju.Ni ti ne bi voleo da budes zacet pa zatim abortiran.
Ne cini drugima ono sto ne zelis sebi.
Da li bi sada pristao da budes zacet pa iskasapljen nozem?Tada nisi u svesnom stanju.
Mi se o tome tada ništa ne pitamo.Da li bi sada pristao da budes zacet pa iskasapljen nozem?
Recimo da se sada pitas.Mi se o tome tada ništa ne pitamo.
Naravno da ne, ali kao što sam rekao mi tada nemamo nikakvu svest.Recimo da se sada pitas.
Vidis kako je lako tudjom rukom za vrelo gvozdje hvatati.A kad se radi o tvojoj kozi,onda - naravno da ne.Naravno da ne, ali kao što sam rekao mi tada nemamo nikakvu svest.
Ćena ima pravo na svoj slobodan izbor.Vidis kako je lako tudjom rukom za vrelo gvozdje hvatati.A kad se radi o tvojoj kozi,onda - naravno da ne.
Tvoj izbor je da drugi mogu biti abortirani ali ne i ti. Za sebe imas poseban kriterijum?Ćena ima pravo na svoj slobodan izbor.
Ja ne mogu da budem abortiran, jer sam već rođen.Tvoj izbor je da drugi mogu biti abortirani ali ne i ti. Za sebe imas poseban kriterijum?
Prvi korak ka postenju za licemera je kad sebi prizna da je licemer i to pozeli da popravi.Ja ne mogu da budem abortiran, jer sam već rođen.![]()
Сигурно би исту песму певао да си у ситуацији да ти ћерка затрудни у 12. години с вршњаком из разреда, рецимо. Или, још горе, да си родитељ силоване девојчице.Abortus je ubistvo .
Ni ti ne bi voleo da budes zacet pa zatim abortiran.
Tvrdis da deca silovanih zena nemaju pravo na zivot?Сигурно би исту песму певао да си у ситуацији да ти ћерка затрудни у 12. години с вршњаком из разреда, рецимо. Или, још горе, да си родитељ силоване девојчице.
Мењаш тему, али ако ћемо о правима, она се стичу рођењем, не зачећем, и то је универзално у свим друштвима на свету. САД нпр. додељује држављанство свакој беби рођеној на територији која је под америчком јурисдикцијом, без обзира на националност, етничку припадност, држављанство родитеља или место зачећа детета. Дакле, рођење је критеријум, не зачеће.Tvrdis da deca silovanih zena nemaju pravo na zivot?
Nehumana prava.Ko ti daje pravo da sprecavas nekog da zivi ?Мењаш тему, али ако ћемо о правима, она се стичу рођењем, не зачећем, и то је универзално у свим друштвима на свету. САД нпр. додељује држављанство свакој беби рођеној на територији која је под америчком јурисдикцијом, без обзира на националност, етничку припадност, држављанство родитеља или место зачећа детета. Дакле, рођење је критеријум, не зачеће.
А, сад да се вратимо мом питању. Судећи по твојој последњој објави, ти сматраш дакле, да је право ембриона (или фетуса, од 11. недеље трудноће) примарно и важније од права мајке? Чак и у случају кад би се радило о твом сопственом дванаестогодишњем детету? Присилио би је да изнесе трудноћу и роди због права детета, ризикујући тиме њено и психичко и физичко здравље или чак и живот?
Шта, хуманије је присилити силовано дете од 12 година на порођај с огромним ризиком за смртни исход и за мајку и за бебу?Nehumana prava.
Не постоји ,,неко" док се беба не роди, разумеш ли? Буквално сва права која деца имају, стичу на рођењу, а не на зачећу. Притом, шта је с правима мајке - не постоје?Ko ti daje pravo da sprecavas nekog da zivi ?
Уместо што питаш глупа питања, боље одговори на она која избегаваш. Обојица знамо зашто, само један од нас не жели себи да призна.Da li bi ti voleo da budes zacet pa abortiran?
Несумњиво није једини такав случај, чак је могуће и да већина жртви силовања изабере да задржи дете, али то и даље није разлог да се ускрати право на абортус оним жртвама које не желе да роде.Imate slucaj otete maloletnice koja je drzana 10 godina u zatvorenoj kuci radi seksa, zatrudnela je sa otmicarem i porodila se tamo.
Uspela je da pobegne nakon tri godine od rodjenja deteta i ona voli svoje dete svim srcem.
Napisao sam u svom prvom posyu, valjda, da sam saglasan za abortus pod uslovom da je zivot majke ugrozen ili ako je zrtva silovanja. Verovatno bih dodao i za maloletnice ispod 16. Doduse, ako su te zene vec trudne (ne maloletnice), onda neka rode i daju na usvajanje. Uveren sam da ce bar 50% tih sto nisu pro life, kada rode promeniti pricu i zadrzati dete.Несумњиво није једини такав случај, чак је могуће и да већина жртви силовања изабере да задржи дете, али то и даље није разлог да се ускрати право на абортус оним жртвама које не желе да роде.