gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Meni je totalno ludački da se to dogodilo u USA gde se u svakom filmu gura LGBT, feminizam i te gadosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, видиш, то са овом причом нема никакве везе, јер ти дакле дословно тврдиш да је нешто криминал иако није, јер како и сам кажеш, треба да буде.Абортус треба да буде санкционисан као криминалан чин јер је убиство.
Стварно? Дај ми 3 примера само, пошто већ тврдиш да је типично за савремено друштво да има такве склоности.Друга је прича што савремено друштво има склоност да легализује појединачне криминалне радње.
То и јесте моја поента.И кад правиш "уступке", то и даље остаје убиство.
Ма, немој, а где то пише да тај посебни циљ оправдава убиство нерођене бебе, живота ти?Само што се оно чини ради неког посебног циља који оправдава тај чин.
Upustas se u nesto za sta nisi kompetentan , a sto je od velike vaznosti.Шта, хуманије је присилити силовано дете од 12 година на порођај с огромним ризиком за смртни исход и за мајку и за бебу?
Не постоји ,,неко" док се беба не роди, разумеш ли? Буквално сва права која деца имају, стичу на рођењу, а не на зачећу. Притом, шта је с правима мајке - не постоје?
Уместо што питаш глупа питања, боље одговори на она која избегаваш. Обојица знамо зашто, само један од нас не жели себи да призна.
Upustas se u nesto za sta nisi kompetentan , a sto je od velike vaznosti.
Izbegavanjem odgovora frazom "glupo pitanje "samo dokazujes svoju neispravnost.
Na stranu to sto raspravljas sa zamisljenim diskutantom.
Tvoj stav donosi tvoju sudbinu.Sam si kovac svoje srece i nesrece.
Dakle kada sudis o drugima ,ne izuzimaj sebe iz tog konteksta.
Pretpostavi da li bi isto tako postupio da si i sam na tom mestu.Tako ces znati da li si iskren ili potajni licemer .

Tvoje ponasanje opisuje tvoj nivo.
Ocigledno je samo da je rijec o zenskom tijelu,a ne muskom.Odgovornost i za jedne i za druge. To je očigledno..
A ne, nikako. Kondom ne može da pukne, pilule ne mogu da zakažu a i muškarac ne može da ne "iskoči" na vrijeme. U kakvim vi zabludama živite.Odgovornim ljudima to se ne desava.
Кад будеш открила да секс није само кад га стрпаш унутра, живећеш много радослнијим животом.S
To znači da ako si u braku, nemas seks osim ako pravis dete
Pa znate li koliko abortusa se desi u braku a ne posle pijane noci sa strancem.
Ali ne, bolje je da ga rodis, pa da ga daju hraniteljskoj porodici, ili jednostavno u dom. Ili ga ostavis na necijem pragu, kako se to nekad radilo. Ili gladujete svi zajedno, pa vas onda pljuju sto ste radjali kad nemate para...
Lepa perspektiva za taj fetus.
Ili seks u braku mogu da imaju samo dovoljno bogati da izdrzavaju dete
Kul koncept, svidja mi se![]()
Da, da... sve si u pravuКад будеш открила да секс није само кад га стрпаш унутра, живећеш много радослнијим животом.

Овај, гарантује. Члан 6. , став 2. Закона о поступку прекида трудноћеДа преформулишем у питање - зашто мислиш да имаш права да починиш убиство само зато јер ћеш тим убиством (можда) спасити један живот? Који закон ти гарантује то право? Ниједан.
Драго ми је да ћеш послушати савет, ако ме се сетиш на дан безбедности....Da, da... sve si u pravu![]()
Е, видиш, то са овом причом нема никакве везе, јер ти дакле дословно тврдиш да је нешто криминал иако није, јер како и сам кажеш, треба да буде.
Значи, произвољна и неистинита тврдња.
Стварно? Дај ми 3 примера само, пошто већ тврдиш да је типично за савремено друштво да има такве склоности.
То и јесте моја поента.
Ма, немој, а где то пише да тај посебни циљ оправдава убиство нерођене бебе, живота ти?
Ocigledno je samo da je rijec o zenskom tijelu,a ne muskom.
Nisam ni za kakve zabrane,ali ne bih abortus svrstavala u sredstvo kontracepcije.
Sta ce zabrane donijeti?Samo nelegalne aktivnosti i mozda smrti tih zena,jer onaj koji zeli abortus,na kraju ce ga i uciniti.
Зато и треба законски поставити тако да је абортус дозвољен само у екстремним случајевима. Ту је ствар јасна који су то случајеви, нема потребе за додатном причом.
Da muškarci rađaju decu, abortus ne da ne bi bio zabranjen nego bi ga dopuštali i u devetom mesecu!A ne, nikako. Kondom ne može da pukne, pilule ne mogu da zakažu a i muškarac ne može da ne "iskoči" na vrijeme. U kakvim vi zabludama živite.
Meni bi bilo ok da se muškarci oko ovog pitaju kad bi oni bili ti koji kontrolišu začeće, kad bi oni mogli da piju pilule. Ovako samo mlatite bez veze jer žena je ta koja na kraju odlučuje. Kad hoće uradiće to bez obzira na sve zabrane.

Obavezno. Daleko cu ja da doguram slusajuci tebe, tako pametnog i sveznajucegОвај, гарантује. Члан 6. , став 2. Закона о поступку прекида трудноће
Драго ми је да ћеш послушати савет, ако ме се сетиш на дан безбедности....

Старам се...Obavezno. Daleko cu ja da doguram slusajuci tebe, tako pametnog i sveznajuceg![]()
Или касапинком, молим лепо.U nekom podrumu, sa nekim kasapinom.
Мени лично је занимљиво да, без изузетка, ко год да је остао у другом стању (хипотетички), теби опција договарања и искрене љубави према детету и од мајке и од оца никако не може да буде прихватљива?Da muškarci rađaju decu, abortus ne da ne bi bio zabranjen nego bi ga dopuštali i u devetom mesecu!
Zamisli tu situaciju, muškarac zatrudni, jer je zakazala kontracepcija i njegova partnerica mu kaže da on mora devet meseci nositi to dete, roditi ga i o njemu brinuti sledećih 20+ godina. Ona će priznati dete i mesečno slati novac za njegovo izdržavanje (ako bude imala), a on neka gleda šta će.
Naravno, on ne pomisli: "Hej, pa to je moje telo, moj život, novo biće za čiju sreću treba da budem odgovoran!", već pokorno kaže: "Da, draga. Razumem tvoju želju za slobodom. Ja nisam važan. Žrtvovaću se, jer je to novi život, a i natalitet mog naroda je nizak, pa treba pripomoći!".
Samo treba obrnuti uloge i sve postaje mnogo jasnije... Ili što bi narod rekao: "Po tuđoj guzi ni trista batina nije mnogo"!![]()
To je idealni scenario, ali u realnosti često nije tako. Zato sve opcije moraju biti otvorene...Мени лично је занимљиво да, без изузетка, ко год да је остао у другом стању (хипотетички), теби опција договарања и искрене љубави према детету и од мајке и од оца никако не може да буде прихватљива?
Сви из моје околине, сви које познајем и који имају децу, нема мајке или оца међу њима који не воли своје дете, не жели да га види или да проводи време с њим.To je idealni scenario, ali u realnosti često nije tako. Zato sve opcije moraju biti otvorene...
Drago mi je zbog Vas i nadam se da će sve više ljudi biti takvo zbog sreće svih uključenih.Сви из моје околине, сви које познајем и који имају децу, нема мајке или оца међу њима који не воли своје дете, не жели да га види или да проводи време с њим.
Заиста ми је жао у каквим то окружењима ви живите.

U nekom podrumu, sa nekim kasapinom.
Aha, jedno od tih slučajeva bi bilo silovanje, zar ne?
Znači po tebi, žena mora prvo da pretrpi traumu, da bi mogla da abortira?
Ne deli niko oružje deci ali jeste uobičajeno da se deca od najranijih uzrasta uce odgovornom rukovanju oruzjem. Sto je sasvim normalno i pozeljno, i kod nas je to bio običaj dok nas nisu okupirali ovi levicari i demokrateznaci, po ovaj zakon, ameri ne smeju ubiti bebu u stomaku majke vec moraju sacekati da dete podje u obdaniste i tamo ga , skupa sa ostalom decom, ubiti.........ORUZJEM KOJE SE U AMERICI DELI I DECI.
Stvarno su ameri humani i misle na majke i decu.
Taj gradjanski rat moze da ima samo jedan ishod - potpuni poraz levice, sorosevaca i liberala.Ovako ti imaš samo narađenje od države rađaj. To nije nikako dobro. Zato i jesu protesti koje ja podržavam.
Ovo je možda čak i početak novog građanskog rata u Americi.
Takvi slučajevi ne predstavljaju ni 1 % obavljenih abortusaСигурно би исту песму певао да си у ситуацији да ти ћерка затрудни у 12. години с вршњаком из разреда, рецимо. Или, још горе, да си родитељ силоване девојчице.