Zaboravljeni domaci glumci

Miloš Žutić
Milo%C5%A1_%C5%BDuti%C4%87.JPG

I jos dva glumca, glume u Sabirnom centru, onaj ciga sa svetlom harmonikom i prugastom plavo-belom pidzamom, cini mi se da mu je nadimak u tom filmu bio Ruzmarin, i do njega sto stoji onaj krupni,debeli,obucen u belo,prasnjav,kao da je brasnom isprljan, a valjda je i glumeo pokojnog pekara?

Kako se zove zena koja glumi Marijinu tetku iz Novoga Sada, inace Milanovu sestru iz Zikine dinastije/Ludih godina? Bilo je 1980-ih.Verovatno vise nije ziva,jer je i tad bila u godinama...

Ta glumica iz Žikine dinastije je Ljiljana Janković, bila je svojevremeno prvakinja Narodnog pozorišta. Živa je i dalje, ali ne glumi još od početka devedesetih, kada je otišla u penziju...
Pekar je poznati makedonski glumac Dušan Kostovski, pokojni nažalost.
Harmonikaš je naturščik.

Pogledajte prilog 290833

Zna li neko sudbinu Dragana Radulovića iz "Bubašintera"? Šta se desilo sa njim, gde živi i to. Ni traga ni glasa o protagonisti tog remek-dela.

Dragan Radulovic je preminuo od posledica srcanog udara pre nekoliko godina. Inace, radio je kao asistent na Odeljenju za sociologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu, na predmetu Socijalna patologija.

0000-00-000-0034.jpg

Milan Milošević, igrao u nekoliko domaćih filmova: Kozara, Vlak bez voznog reda, Partizanske priče, Dim...
Široj javnosti najpoznatiji po ulozi Šumenka u dečijoj seriji "Ni crno, ni belo".

Njegova sudbina nije poznata. Navodno je samo nestao jedne septembarske večeri 1970. godine i od tada ga niko nije video.

Poslednja izmena:
Obren Helcer.Ništa o njemu nisam uspeo da nađem posle 1992.godine i Tanga argentina.

Šarlota Pešić najverovatnije preminula između 2014 i 2016 godine.Gugl pretraga je vodi kao živu sa 109 godina trenutno iako jedan blicov članak 2017 govori o njoj u prošlom vremenu...

0000-00-000-0034.jpg

Milan Milošević, igrao u nekoliko domaćih filmova: Kozara, Vlak bez voznog reda, Partizanske priče, Dim...
Široj javnosti najpoznatiji po ulozi Šumenka u dečijoj seriji "Ni crno, ni belo".

Njegova sudbina nije poznata. Navodno je samo nestao jedne septembarske večeri 1970. godine i od tada ga niko nije video.
ne znam odakle ti to ali je glumio 1983 u Kako sam sistematski uništen od idiota

Kad sam procitao naslov teme prvo mi pade napamet Nebojša Bakočević, ono tamo 80-ih i pocetkom 90-ih kao jos uvek relativno klinac bio je ozbiljna faca i mlada zvezda domace kinematografije, (predvidjali mu cak i svetsku karijeru) e onda najednom maltene lik samo nestao i skoro vise nigde se nije pojavljivao, znaci ne samo da je nestao sa filmskog platna vec uopste iz javnog zivota, cudi me da se nije pojavio makar u nekim emisijama, u nekom podcastu, na Balkan Infu ili tako negde da malo podseti na stare dane i kako je to nekad bilo ali i nakon toga i da malo cujemo i njegovu stranu price.

Back