- Poruka
- 32.028
Zezala sam se, nema kome je vise zao no meni sto vise boravi po corci nego na platnu, ja sam tinejdzer a on je sladak.
Al to nam je sto nam je.
Al to nam je sto nam je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,ali pre 2008.i "Roda" 9 godina nije ništa radio...u odnosu na to kako je bio popularan..može se smatrati zaboravljenim..
ma znam..nego kad videh da ima 45 godina..pola života mu prođe u zatvoru..a što je najgore imamo još takvih bisera...Igor Pervić,npr..
Igor je vec tuga Tinska. al svidjaju mi se obojica u onom filmu, kako se bese zove, Cedomorac, sa Draganom Nikolicem i Radmilom Zivkovic :] super film.
Igra i Sonja Savic,i Olivera Markovic i Mica Tomic al ne znam naziv a ne mogu da izguglam.
Kako nije ?! Jeste ...krao je po Bg-u!
Igor Pervic je sve ...samo ne dobar glumac!
Nebojša Bakočević se ne bi mogao nazvati nepravedno zapostavljenim..nisam mogla da verujem šta je sve nekadašnja zvezda filmova "Crni bombarder","Bal na vodi"..serije "Zaboravljeni" ...sebi dozvolio...šteta
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/magazin/story/72287/Prokletstvo+slave.html
![]()
Danas ih gledam...gde li oni nestadoše?![]()
Koliko sam shvatila, tema je o glumcima kojima se mnogi danas ne sećaju ni imena, a o ulogama da ne govorimo, ali koji su ostavili "neizbrisiv trag" u domaćoj kinematografiji...![]()