kokanbabic
Početnik
- Poruka
- 38
Dragan Zarić nije zaboravljen,čovek je umro pre deset godina...
Pola navedenih u ovoj temi je mrtvo,Cica Perovic Davor Dujmovic...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragan Zarić nije zaboravljen,čovek je umro pre deset godina...
Da,ali pre 2008.i "Roda" 9 godina nije ništa radio...u odnosu na to kako je bio popularan..može se smatrati zaboravljenim..
Jedan od manje poznatih glumaca,uvek mi je bio zanimljiv,i nikad mi nije bilo jasno zasto nije uspeo.
Dragan Nikolic
U Sivom Domu glumi Debos-a,glumio je jos u par serija i filmova,ali ljudi ce se najcese setiti iz Sivog Doma
Cica Perovic
![]()
Nebojša Bakočević se ne bi mogao nazvati nepravedno zapostavljenim..nisam mogla da verujem šta je sve nekadašnja zvezda filmova "Crni bombarder","Bal na vodi"..serije "Zaboravljeni" ...sebi dozvolio...šteta
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/magazin/story/72287/Prokletstvo+slave.html
Eh, baš preteraše. Bakočević nikada nije bio posebno telantovan, a fizički je izrazito sitan i nizak... a ovde ga predstavljaju kao opakog tipa.Nebojša Bakočević
Beogradski glumac i "dečko koji najviše obećava". Na prstima jedne ruke mogle su da se nabroje devojčice iz nekadašnje Osme gimnazije i čuvenog gradskog poteza "Cvetić" - SKC koje nisu bile zaljubljene u njega. Kasnije je sve poprimilo epidemiološke razmere, pa se ubrzo i ceo ženski Beograd zaljubio u Nebojšu Bakočevića, čije su džejmsdinovske slike u razdrljenoj košulji preplavile izloge duž gradske štrafte, od Slavije pa do picerije "Snežana" na kraju Knez Mihailove ulice.
Nisi. To je Makavejevov Ljubavni slučaj.Slobodan Aligrudic.
On se u filmu sa Evom Ras cijeg imena pokusavam da se setim dva minuta al ne mogu prvi put izveo ljubavnu scenu kod nas na platnu
A mozda sam i permutovala nesto?
Eh, baš preteraše. Bakočević nikada nije bio posebno telantovan, a fizički je izrazito sitan i nizak... a ovde ga predstavljaju kao opakog tipa.
Znam da nije tvoj stav. Sećam se i ja 91, 92... i kako sam se pitala šta to vide kod Bakočevića : )
Možda bi trebalo otvoriti i temu o lažnoj slavi. Čini mi se da postoje glumci koji su slavni samo zato što su novine odlučile da treba da budu slavni, a u stvarnom životu retko sretneš ljude koji dotičnog glumca/glumicu stvarno vole...
To bi svakako bila neiscrpna tema ,narocito ako bismo je prosirili na celokupnu medijsku ( javnu ) scenu Srbije - glumci ,pevaci ,politicari itd - s tom razlikom sto su nekad novine ,da li slucajno ili namerno nekom stvarali publicitet ,a danas ova kvazi-elita sama sebi pravi ( placa ) slavu ,neko sebi ,neko svojoj zeni ,neko deci i tako ...malo je pravih istinskih vrednosti u ovoj nasoj medijskoj papazjaniji ...
ne nalazim temu domacih filmova, a i dosta filmova crnog talasa su zaboravljeni.
moze li ko da nadje neke tekstove ili online knjigu o ovome, ili da napise sta zna, a da nije ono osnovno. ne nalazim nista posebno na netu
Možda bi trebalo otvoriti i temu o lažnoj slavi. Čini mi se da postoje glumci koji su slavni samo zato što su novine odlučile da treba da budu slavni, a u stvarnom životu retko sretneš ljude koji dotičnog glumca/glumicu stvarno vole...
Ovo me je podsetilo. Miša Janketić je jedno vreme uživao glas filmskog zavodnika. Bez nekog velikog razloga, mada je imao jedan film negde na prelazu 60-70 (ne mogu da identifikujem naslov filma) koji bi pokrivao takvu reputaciju. Ustvari, to je rezultat zabune. U nekim novinama je izašao članak o njemu koji je trebalo d bude naslovljen sa "Junak naših dana". Međutim, dogodila se greška i naslov je bio "Junak naših dama". Tako je čovek ispao filmski švaler bez ikakve svoje krivice.![]()