Zaboravljeni domaci glumci

Honduras, veliko hvala za preporuku knjige.. Probacu da nadjem mada nisam optimista :)

Ovaj Gulding je navodno poznat autoritet za (istočno) evropski film; Tirnanićeva knjiga je dobra, ali mučna, nije pregled celokupnog filmskog stvaralaštva u to vreme, nego detaljan dosije o nekoliko filmova koji su bili najproblematičniji za tadašnju vlast. Ima i ovo, cela knjiga na netu http://books.google.com/books?id=eGi6ykWT6OkC&printsec=frontcover&source=gbs_atb#v=onepage&q&f=false

Pozdrav

files.php

Nebojsa Bakocevic. Bas sam malopre gledala Kako je propao rokenrol. Strasno sta covek uradi od sebe. Sebi je najveci neprijatelj. :(
A tako je bio sladak

Konačno sam smislila šta da kažem o Bakočeviću da sebi dam oduška, a da obradujem vas obožavateljke: 'Ebo vas Bakočević :)

Закаснила си. Све што је имало да се каже већ је рекла Пуси Галор.

Цитираћу по сећању: Никакав је глумац, али ја сам тинејџерка а он је сладак.

Куд јој не дадох репутацију за ту изјаву.

• Podržavam
Reactions: DD
Da ne zna neko sta se desilo (ili sta se desava) sa Natasom Ninkovic koja je u Sloznoj Braci glumila Srebru, konobaricu? Ja sam uvek mislio da je to ista NN kao i ona mnogo poznatija, ali ipak uvek mi je bilo cudno da u Sloznoj Braci '95 izgleda dosta starije nego u Porodicnom Blagu '98. Skoro sam proverio na IMDb i kaze da su to dve razlicite glumice, a ova iz Slozne Brace ima samo tu ulogu na spisku.

Bata Stojkovic - Bokseri idu u raj sl 01.preview.jpg

Đorđe Pura (1923-1987) Obućar Jova iz "Bokseri idu u raj", česta ali neprimetna pojava domaćeg filma

svetoliknikacevic.jpg

Svetolik Nikačević (1905-1987), đed iz "Lepote poroka", orator iz "Bokseri idu u raj", još češća i još neprimetnija pojava domaćeg filma

toma kuruzovic Sedamdesete 0097.jpg

Toma Kuruzović (1930-), glumio u "Otpisanima" i još pregršt filmova i serija

jvl1.jpg

Merima Isaković (1959-), glumila u "Jovani Lukinoj" a 1982. doživela tešku saobraćajku koja joj je prekinula karijeru

Poslednja izmena:
Nikola Jovanović.
http://2.***************/_11O8Yk1EvD8/TVG4arKNo_I/AAAAAAAAAmI/QJpNdg5xfgE/s1600/Nikola.jpg

Poručnik Veca iz "Marša na Drinu". Blistavi početak karijere, a danas je praktično statista u ponekoj tupavoj seriji. Šta se desilo, Bog zna.

Poslednja izmena:

Back