Zaboravljene serije... :)

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel neko možda gledao seriju Pleme, odn. The tribeworld?
Stvarno sam obožavala ovu seriju. Malo ko iz mog okruženja je gledao, a ja... sveki dan uz Pleme...
Prikazivala se na Kanalu D, a kasnije na Super Tv (Subotica)
Seća li se neko?

Pa naravno....Kako se ne bih sećala...
Nisam je gledala baš redovno,ali je bila dobra serija...
Mnogo mi je bio dobar onaj vodja,sa crnom dugom kosom....Kako se beše zvao?
Imao je neko kratko ime.....

da, Put za Ejvonli i Pleme... Secams e... a jel neko gledao odličnu seriju na prvom programu ( prikazivala se dvaput) Models.... Keri, Dzuli, Sara i ostale manekenke... Bas je bila extra serija... U globalu serije 80ih i 90ih su mnogo bolje nego ove danasnje.... Setite se samo Beverli Hilsa.... Jaooooooo, što nisam rodjena 70tih i da tinejdzerske dane zivim u 80tim.... Najbolja vremena.... Ali Mekbil i Peper Denis su mi super serije...

Pa naravno....Kako se ne bih sećala...
Nisam je gledala baš redovno,ali je bila dobra serija...
Mnogo mi je bio dobar onaj vodja,sa crnom dugom kosom....Kako se beše zvao?
Imao je neko kratko ime.....

Mislis ili na Lexa,
koji je bio likcina...
crt2.jpg

A mozda i mislis na Breja lozile se klinke na njega u to doba...
U svakom slucaju samo prve dve sezone valjaju,
ostalo je proser@@@nje...

Andros je bio crveni rendzer. Srebrni se zvao (valjda) Zejn. Sto se tice "zaboravljenih" serija, tu su: Super zaca, Beverly Hills, Zapadni Vaikiki, Tropska vrelina, Hobotnica, bliznakinje iz gimnazije, nestasne godine, itd.

Srebrni rendzer se zvao ZEK (mozda se prezivao ili ga zvali zejn...)
(ne brkajte ga sa crncem koji je na pocetku serije bio crni rendzer i zvao se ZAK)...

ne.. Srebrni rendzer se zvao zejn, crveni Tom, plavi dzastin, roze Kimi i zuti Esli... Eto kako pamtim likove iz serija- nije normalno a da tako pamtim u skoli gde bi mi bio kraj....ex

Slabo pamtis...
Oni pricaju o totalno drugoj sezoni,
to je bilo na pocetku dok su bili mocni rendzeri, nindza rendzeri pa su lagano kod sezone zeo rendzera poceli da se menjaju likovi...
(slede turbo, pa mega...)

E a serija One Tree Hill? Ustvari ona se jos emituje u americi i dalje je snimaju.Ali u ovoj bednoj srbiji nista ne isprate do kraja.Pa bi se moglo reci da se polako zaboravlja ona ovde u srbiji.A za mene najbolja serija koja je ikad postojala je PRIJATELJI...A dobra je i ona ruska serija Brigada, mnogi je zovu i kao Sasina Ekipa.

Zvezdane staze (Star Treck) i to Svemirska stanica 9 (Deep space 9). Odlicna serija. Gledala sam sve epizode. Nisam sigurna da li je zaboravljena ili nas je vrlo malo gledalo, u svakom slucaju najbolja od svih serijala Zvezdanih staza. Prikazivana je pre 5-6 godina na Kosavi ako se ne varam... a kasnije i na HRT 2.

Back