serija "plavo leto" (verano azul)
E, i ovo sam dugo trazila, ali skoro sam pronasla. Kad se samo setim tih serija....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
serija "plavo leto" (verano azul)
Super Force... Prikazivala se i na NS plus.Zna li neko kako se zove serija (orginalni naziv), prikazivala se na RTS pre deset i vise godina. Ja je se secam ko "Super Zaca".
Super Force... Prikazivala se i na NS plus.
Jel se seca neko serije "Tudje- sladje" ??
Kako sam obozavala tu serijual se nigde vec dugo vremena ne daje...
![]()
Secam se ja te serije, extra je! Glavna uloga: Jessica Alba
Serija ima samo 2 sezone, a radi se o tome da je vojska pravila supervojnike od neke dece, ali par njih uspe da pobegne jednog dana i razdvoje se kako ih ne bi nasli... Glavna junakinja Max (Alba), ne spava uopste i ima neke vestine (super skace, trci...) i ona sve vreme trazi ostalu decu koja su pobegla...dok ih vojska juri da ih uhvati...
Tako nesto...![]()
Zna li neko kako se zvala serija "PRVI TALAS"?
Treba mi originalan naziv,na engleskom....
Da li je neko gledao ovu seriju http://www.imdb.com/title/tt0086779/ kod nas su je preveli kao Hobotnica?
Ne znam sta mi bi pa sam se setila nje, znam samo da je u pitanju neki inspektor i mafija, tako nesto... Bas me zanima da li je neko gledao, posto se davno prikazivala kod nas, ja sam bila mala, pa se i ne secam, ali znam da je moja mama pomno pratila...![]()
Jel se seca neko serije "Tudje- sladje" ??
Kako sam obozavala tu serijual se nigde vec dugo vremena ne daje...
![]()
Hm... A legendarna ''La Piovra''? Ko je pratio, svakako zna o čemu se radi.
Meni fali serija Felisity, Cold Feet i to cu da narucim![]()