Zaboravljene serije... :)

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Secam se ja te serije, extra je! Glavna uloga: Jessica Alba
Serija ima samo 2 sezone, a radi se o tome da je vojska pravila supervojnike od neke dece, ali par njih uspe da pobegne jednog dana i razdvoje se kako ih ne bi nasli... Glavna junakinja Max (Alba), ne spava uopste i ima neke vestine (super skace, trci...) i ona sve vreme trazi ostalu decu koja su pobegla...dok ih vojska juri da ih uhvati...
Tako nesto... :mrgreen:

JAO....TO JE BILA PRETERANA SERIJA....BILA JE NA BK....

Joj..."Plavo leto" ,"Beli kamen","Sokolov greben","Bendži,Zeks i dječak iz svemira"...ma,ne bih ih se nikad sjetila da ovde ne pročitah...a bile su mi nekad omiljene...
Evo da se pokušam prisjeti još nekih: "Dragulj u kruni","Džek Holborn","Jelenko","Vijetnam" sa tada nepoznatom Nikol Kidmen,zatim jedna u kojoj je glumila Džudi Foster,a radnja se odvija u Francuskoj za vrijeme 2.svj.rata...njih dvoje se vole,a rat ih razdvaja...:)...Baš bih voljela kad bih mogla da se sjetim naslova...Bila je nekad u noćnom programu,a ujutro repriza i ja poranim da gledam opet...:)
Kladim se da ovde nema nikog ko je pratio poljsku ili češku seriju "Kćeri i sinovi Jakoba staklara"...A voljela sam i jednu američku seriju koja se,mislim,zvala "Čudesne godine"(ne "nestašne")...dječak iz perspektive odraslog,sjeća se svoje mladosti i odrastanja 60-tih godina...

Da li je neko gledao ovu seriju http://www.imdb.com/title/tt0086779/ kod nas su je preveli kao Hobotnica?
Ne znam sta mi bi pa sam se setila nje, znam samo da je u pitanju neki inspektor i mafija, tako nesto... Bas me zanima da li je neko gledao, posto se davno prikazivala kod nas, ja sam bila mala, pa se i ne secam, ali znam da je moja mama pomno pratila... :hahaha:

Naravno da jeste..."Hobotnica" je baš čuvena serija o italijanskoj mafiji...;) Ja je baš nešto i nisam pratila...Ne volim pucnjavu i ne volim dim...:)

Back