Z.A.K.
Početnik
- Poruka
- 29
the world of Survival anglia
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rat i secanja (odlicna serija o II sv. ratu sa Robertom Micamom)
Lepo sam se podsetila mnogih divnih serija...
Ja bih recimo dodala serije
Sever i jug,
Vetrovi rata i Rat i secanja (odlicna serija o II sv. ratu sa Robertom Micamom),
Bangkok Hilton, jedna od prvih sa Nicole Kidman uz odlicni Vijetnam o ucescu Australijanaca u tom ratu,
Grad kao Alice
Last frontier sa Lindom Evans
Against the wind o naseljavanju Australije zarobljenicima
i jos mnogo dobrih australijskih serija, da ih ne nabrajam
Celmsford, o Rimljanima u Britaniji uz cuveni britanski humor,
Zatim Saga o Forsajtima i Ja Klaudije
Mistralova kci
Master of game Sidnija Seldona
I'll take Manhattan
Till we meet again
ne mogu ni da se setim svih, a dosta dobrih serija se prikazivalo osamdesetih tokom nocnog programa, narocito onih koje su ekranizovane po bestselerima
...
Serija kojih se ja sećam po nekom redosledu:
Battlestar Galactica
Benji, Zax & the Alien Prince -Benži, Zeks i dečak iz svemira.
Automan
Police Squad - Policijski odred preteča filmova goli pištolj
Thunderbirds - Ne sećam se naslova na srpskom
Saved by the bell - Zvono kao spas
Wonder years - Čudesne godine
M.A.S.H
Cheers - Kafić Uzdravlje
Moonlighting - Slučajni partneri
Kung fu
Are you being served? - Da li ste usluženi?
Yes, minister - Da, ministre i nastavak prime minister
Ima još dosta ali gde sad da se setim svega, ovo su uglavnom serije koje imam na dvd-ima.
Nego da li se neko seća serije o vanzemaljcima(ala 3 kamen od sunca) kad a par njih dodje na zemlju i tu rade svakojake gluposti. Serija je nešto češka, poljska ili tako. Išla je davno u ZOP-u.
v.
Da li se neko seca serije koja je isla negde 2000-2005 odprilike,mislim da je bila australijska,o nekoj skoli za talente-10ak talentovanih tinejdzera dobija stipendiju-secam se da je Basha bila kamerman,a od ostalih secam se Seta i Kajla....Nikako ne mogu da se setim naziva serije...
Sigurno medju vama ima obozavalaca onih serija koje su nekako zapale pod pesak...
Na primer Tropska Vrelina, M.A.S.H., Odmetnik (sa Lorencom Lamasom), pa legednarni Highlander, pa ona serija sa Brianom Brownom (slicno Highlanderu...), pa Covek Niotkuda, pa Kvantni Skok...
Da li mozete jos necega da se setite?![]()