Zaboravljene serije... :)

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Chuvari plaze

baywatchcreatures.jpg

shta kazete za tu dobru staru seriju....

Judo Plesacu
Cuvari Plaze:lol:

Jao,onaj Dzoni....E on je bio super lik...Kako sam bila poludela za njim....Strašno.....:lol:
"Prvi talas" sam baš volela da gledam.Jest' da je bila u suštini glupost,ti vanzemaljci....Ali bilo je zanimljivo.Baš sam je volela.Kejd Foster,bla,bla....:)
Ali su zato "Power Rangers" nezaboravni...Mislim da tu seriju svi gledali.....
Onaj srebrni rendzer,beše Andros.....
Zna li neko njegovo pravo ime?????

Andros je bio crveni rendzer. Srebrni se zvao (valjda) Zejn. Sto se tice "zaboravljenih" serija, tu su: Super zaca, Beverly Hills, Zapadni Vaikiki, Tropska vrelina, Hobotnica, bliznakinje iz gimnazije, nestasne godine, itd.

NE....Postojao je beli,ali srebrni se kasnije pojavio,i bio je poseban ne znam ni zašto,ne sećam se ali sigurno nije bio crveni.
Imao je dugu kosu vezanu u rep i bele pramenove duž cele kose.

ne.. Srebrni rendzer se zvao zejn, crveni Tom, plavi dzastin, roze Kimi i zuti Esli... Eto kako pamtim likove iz serija- nije normalno a da tako pamtim u skoli gde bi mi bio kraj....ex

:D E da svi tako pamtimo u školi.....
Sećam se ja i ovih,najviše tog Dzastina,ali to su oni drugi rendzeri tj.ona tzv.naredna generacija.
Bilo je njih valjda tri generacije,a ovaj Andros se pojavio u prvoj generaciji,kad su bili prvi rendzeri.Oni po kojima se snimio i film.

Nope... Andros je bio crveni rendzer u serijalu "Power Rangers in space" u kojem se negde oko polovine serijala pojavio i srebrni rendzer Zejn (koji je pre toga valjda bio na aparatima za odrzavanje zivota, ne secam se bas dobro). A prvi crveni rendzer je bio Dzejson.

Back