Zaboravljene serije... :)

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MIKE & ANGELO :heart: još nisam upoznala ikoga ko je izrazio makar najniže poštovanje prema ovoj seriji, a kamoli da je voli i obožava kao ja...
Serija jeste zaboravljena negde u 90im, ali ja se i dan danas osećam prisutnom u prelepoj staroj kućici, na jugu Londona, u Larkswood Line broj 7. ahhhhhh
Po Katy Andrews, kućnoj pomoćnici, sam čak nadenula sebi nick :D
510qv6.jpg

MIKE & ANGELO :heart: još nisam upoznala ikoga ko je izrazio makar najniže poštovanje prema ovoj seriji, a kamoli da je voli i obožava kao ja...
Serija jeste zaboravljena negde u 90im, ali ja se i dan danas osećam prisutnom u prelepoj staroj kućici, na jugu Londona, u Larkswood Line broj 7. ahhhhhh
Po Katy Andrews, kućnoj pomoćnici, sam čak nadenula sebi nick :D
510qv6.jpg

ova serija je ochajna........bedni efekti......:thumbdown:

Serija kojih se ja sećam po nekom redosledu:

Battlestar Galactica
Benji, Zax & the Alien Prince -Benži, Zeks i dečak iz svemira.
Automan
Police Squad - Policijski odred preteča filmova goli pištolj
Thunderbirds - Ne sećam se naslova na srpskom
Saved by the bell - Zvono kao spas
Wonder years - Čudesne godine
M.A.S.H
Cheers - Kafić Uzdravlje
Moonlighting - Slučajni partneri
Kung fu
Are you being served? - Da li ste usluženi?
Yes, minister - Da, ministre i nastavak prime minister

Ima još dosta ali gde sad da se setim svega, ovo su uglavnom serije koje imam na dvd-ima.

Nego da li se neko seća serije o vanzemaljcima(ala 3 kamen od sunca) kad a par njih dodje na zemlju i tu rade svakojake gluposti. Serija je nešto češka, poljska ili tako. Išla je davno u ZOP-u.

v.

Joj,o cemu se radi u toplo-hladno...?

To je bese ona britanska serija?

A nestasne godine,serija s pocetka 90-ih,o jednoj australijskoj skoli,njenim djacima,njihovom odrastanju,i prof.te skole.

Ista tematika kao u kompanjerosima,ali ja ovu seriju vise volim:heart:.

Obe su neprevazidjene serije.

Nevidim da je neko pomenuo seriju Crni andjeo(mislim da se tako zove) a mozda i ne...ako ne.....onda evo opis pa se mozda neko seti....Prikazivala se na BK...
Glavna junakinja je devojka koja je valjda kao dete...odnosno prerusena u decaka bila vlajda u vojsci......ima Bar kod na vratu....i sada kada je odrasla naravno ima puno neprijatelja.... i pogodite uvek pobedi....super serija
......prikazivala se davno...ja sma bila mala pa sam vecinom zaboravila...ali bih da je ponovo odgledam

Moćne rendžere i Čuvare plaže, nisam mogla da smislim. Bile su mi odvratne. Zato sam obožavala Zvono kao spas, Nestašne godine, Kalifornijski snovi, Dadilja, Sedmo nebo (ne propuštam ni jednu epizodu sad na RTV), a od crtanih filmova Džini (ne znam da li se tako zove, to je ona mala sa roze kosom i kosom umesto ruku, koja priča o naučnicima i kako je šta otkriveno) i 1001 Amerika (ili je 101 Amerika nisam sigurna).

Ima li ovde onih sa trideset i vise godina (kao ja) koji se secaju skandinavske serije o jednoj plavoj devojcici i njenom kamenu? Valjda se serija zvala Beli kamen, ali nisam sigurna. Mnogo bih zelela da se setim pravog naziva i da negde pronadjem bar insert, jer sam skoro sve zaboravila. Znam samo da je pomalo misticna i cudna, bar mi je tako delovala kao detetu. Ajde, pomagajte!

Nevidim da je neko pomenuo seriju Crni andjeo(mislim da se tako zove) a mozda i ne...ako ne.....onda evo opis pa se mozda neko seti....Prikazivala se na BK...
Glavna junakinja je devojka koja je valjda kao dete...odnosno prerusena u decaka bila vlajda u vojsci......ima Bar kod na vratu....i sada kada je odrasla naravno ima puno neprijatelja.... i pogodite uvek pobedi....super serija
......prikazivala se davno...ja sma bila mala pa sam vecinom zaboravila...ali bih da je ponovo odgledam

Secam se ja te serije, extra je! Glavna uloga: Jessica Alba
Serija ima samo 2 sezone, a radi se o tome da je vojska pravila supervojnike od neke dece, ali par njih uspe da pobegne jednog dana i razdvoje se kako ih ne bi nasli... Glavna junakinja Max (Alba), ne spava uopste i ima neke vestine (super skace, trci...) i ona sve vreme trazi ostalu decu koja su pobegla...dok ih vojska juri da ih uhvati...
Tako nesto... :mrgreen:

Ima li ovde onih sa trideset i vise godina (kao ja) koji se secaju skandinavske serije o jednoj plavoj devojcici i njenom kamenu? Valjda se serija zvala Beli kamen, ali nisam sigurna. Mnogo bih zelela da se setim pravog naziva i da negde pronadjem bar insert, jer sam skoro sve zaboravila. Znam samo da je pomalo misticna i cudna, bar mi je tako delovala kao detetu. Ajde, pomagajte!

DEN VITA STENEN

Poslednja izmena:

Back