Zaboravljene serije... :)

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Robinja Isaura ili Emili Kalebove kceri. (Tu sam se zaljubila u maestralnog Roy-a Dipuisa kasnije Majkla u Nikiti) Serije za sva vremena.Robinje se secam delimicno jer sam bila dete (inace brazilska serija,dosta stara.Skoro su brazilci radili rimejk iste) dok se Emili secam od prve do poslednje epizode.

Moj spisak nezaboravnih tv serija: Dynasty (Dinastija), Lace (Čipke), Mistral's Daughter
(Mistralova kći), Mike Hammer, P.S. I. Luv U (P.S. Volim te), The Avengers (Osvetnici),
Lost In Space (Izgubljeni u svemiru), Cover Up (Na tajnom zadatku), Cagney & Lacey,
FM (FM radio), Family Ties (Porodične veze), Hooperman, McCloud (Šerif Meklaud),
If Tomorrow Comes (Ako dočekam sutra), Smogovci, Cosby Show, The Twilight Zone
(Zona sumraka), Charlie's Angels (Čarlijevi anđeli), Falcon Crest (Sokolov greben),
Beverly Hills, 90210, Sandokan, The Invisible Man (Nevidljivi čovek), Built To Last,
Battlestar Galactica (Svemirska krstarica Galaktika), The Winds Of War (Vetrovi rata),
The Flash, Dallas...ma ima ih još...
I naravno, moja omiljena, Return To Eden (Povratak u Idn)...trenutno na RTS-u 1. :D

Ana iz zelenih zabata

Prilozi

• ang306.jpg
    ang306.jpg
    45,5 KB · Pregleda: 9
Na prvom mestu Na tajnom zadatku - ta serija mi je bila nesto neverovatno, secam se muzike I need a hero i glumca Mac-a Harpera. Doziveo sam traumu kada sam cuo da se ubio.

The year is 2020, time is tuff but he is tuffer his name is Supercop" - superzaca

The Flash - Munja

Zona sumraka

Od crtaca secam se Granzort-a - onih klinaca sto prave krugove u zemlji iz kojih izlaze borbeni roboti, Saber Ridera, Voltrona, He-mana, Denvera dinosaurusa, snorkijevaca, droida, evoksa...

Da li se neko seca serije u kojoj je neki starac sedeo na stolici i pricao price? Licio je na Fredi Krugera.

Back