Zaboravljene serije... :)

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jer je "Plasite li se mraka" ono sa klincima koji se okupljaju oko vatre i pricaju price strave i uzasa? Ako je to bas sam je volela. I vec pomenuti "Kameleon". Da li se neko seca serije "Sever"? Isla isto na BK. O dvoje policajaca na severu Kanade ili tako negde. Ili West Waikiki, sa ono dvoje u Honlilulu na Havajima, valjda neki policajci...

avtor:
sta to bese "kvantni skok"? nesto mi poznato...

quantium leap... Jedan od glavnih glumaca je sad velika holivudska faca... Doduše nije prva klasa, ali odmah iza... Drugi je isto tu negde blizu... Ne mogu da se setim imena... Dopisaću za neki dan, kad pogledam na netu.

Uglavnom fora je da je glavni lik deo organizacije koja ima zadatak da ispravi nepravde koje su se desile u prošlosti... On putuje kroz prošlost ulazeći u lik tipova koje treba da spasi... I onda na dan/dva glumi tog nekog pokušavajući da izbegne nešto da se desi...

Ala sam opisao svaka mi čast. :lol: Ma... Naći ću negde na netu...

-Sahara(kod nas preveli "Tajna Sahare")-Majkl Jork,Endi Mekdowel,Ben Kingsli
-M.A.S.H.-neprevazidjeno
-"Cover up"(kod nas"Na tajnom zadatku")-najbolja muzika
-"She-wolf of London"-na foru Bafi ali mnogo pre,o zeni vukodlaku...onako,meni se tada svidjala.
-"If tomorrow comes"-mladjani i jos uvek vitki Tom Berindzer i riba sto lici na onu iz "Flashdence"-a kao provalnici
-Neprevazidjena glupost je neka sapun serija o poznatoj glumici koja pokusava da provali ko joj je keva izmedju tri kandidatkinje.Nije spanska serija.Ne secam se kako se zvala.Posle su snimili nastavak gde pokusava da provali ko joj je cale isto izmedju trojice. :lol:Na to sam se cepao. :lol: :lol:
-neka serija sa Nikol Kidman(pre nego sto je postala ultra mega giga poznata) i onim engleskim glumcem sto u "Indijana Dzons"filmovima glumi Markusa,kao cale Kidmanove.
-onaj sto glumi Bilba u nekoj realisticnoj spijunskoj-triler seriji...
-Hobotnica-posle ubistva Katanija to vise nije bilo to(a posle ubise i onog sto lici na Alessandra Abia)
-Crna guja-svi nastavci.Meni najbolji prvi i onaj u vreme kraljice Elizabete,onda serija gde Rowan Atkinson glumi nekog poslanika valjda
Treba li spomonjati Pajtonovce?
Ima toga jos mnogo,mnogo...

ahh, gina gershoon.....

Prilozi

• Gina Gershon.jpg
    Gina Gershon.jpg
    17 KB · Pregleda: 7
  • Gina Gershon 009.jpg
    Gina Gershon 009.jpg
    21 KB · Pregleda: 5
  • Gina Gershon 011.jpg
    Gina Gershon 011.jpg