intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
Cezar, Berlin Alexander Platz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jovcica:Inace, ja sam volela leonarda i bila sam roze rendzer, pa vi viditeops:
ops:
Fenomenalna serija, zaista. Americki filmovi nikada nece imati toliko pravog mafijaskog "duha"! Cosa nostra i te stvari - a gde nego u bella Italia!alien:Hm... A legendarna ''La Piovra''? Ko je pratio, svakako zna o čemu se radi.
Da naravno ne provalih odmah da se radi o Hobotnici..Bee:Fenomenalna serija, zaista. Americki filmovi nikada nece imati toliko pravog mafijaskog "duha"! Cosa nostra i te stvari - a gde nego u bella Italia!alien:Hm... A legendarna ''La Piovra''? Ko je pratio, svakako zna o čemu se radi.
Bili su sjajni i Korado Katani (i sve njegove drage), i David Likata, ali Tano Karidi...najjaci lik. Pa jos one epizode iz njegovog detinjstva/mladosti, sa Barbarom Altamurom, wow, koja muzika i koja atmosfera! Dobro, u celoj seriji je bila sjajna muzika, pocev od spice...
Ovakva serija je zasluzila i posebnu temu, ali 'ajde.![]()
Hobotnica, ma che cosa altra?intra:Da naravno ne provalih odmah da se radi o Hobotnici..Bee:Fenomenalna serija, zaista. Americki filmovi nikada nece imati toliko pravog mafijaskog "duha"! Cosa nostra i te stvari - a gde nego u bella Italia!alien:Hm... A legendarna ''La Piovra''? Ko je pratio, svakako zna o čemu se radi.
Bili su sjajni i Korado Katani (i sve njegove drage), i David Likata, ali Tano Karidi...najjaci lik. Pa jos one epizode iz njegovog detinjstva/mladosti, sa Barbarom Altamurom, wow, koja muzika i koja atmosfera! Dobro, u celoj seriji je bila sjajna muzika, pocev od spice...
Ovakva serija je zasluzila i posebnu temu, ali 'ajde.![]()
mackica ns:Moj takozvani životEh, prva godina srednje... Bila sam zaluđena...
Jel' gleda neko ponovo Bolji život; bolja je od svih kasnije napravljenih... Srećni ljudi i sl.
micka_88:Otvorena vrata,najbolja domaca serija ikada napravljena,barem po mom mishljenju,ehda je izdaju na DVD-ui,ili barem ponovo repriziraju,sve bih snimila de se cepam po ceo dan na izvale...
obozavam je,kako je bila extra,przio sam se kao niko na nju....NTT:
Trajce:obozavam je,kako je bila extra,przio sam se kao niko na nju....NTT:
Zack Moriss,Slater,Scritch,Principal Building,Kelly Kapovski,Lissa...