VictorySun
Ističe se
- Poruka
- 2.714
Cosby Show 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ancika:Nije serija- ali nedostaje mi Fredi Kruger- zato jedva chekam njegov nastavak 2008. godine!!!
Ja pricham o Nightmare in the Elm street :wink:Vinetu:Da li se neko seca serije u kojoj je neki starac sedeo na stolici i pricao price? Licio je na Fredi Krugera.
Jeste serija, davno je bila prikazivana mozda se zato ne secas. Saznao sam naziv - The StoryTeller, ocena 8,9 od 10 na imdb.
Shinoda:A mocni rendzeri???![]()
![]()
![]()
Niko njih da pomene! :?![]()
Takodje se secam Alf-a, doduse secam se zato sto je moj brat snimao epizodde...
Jel gledao neko to?
eex,daaaa....katy:The first vawe, Virtual Reality 5, MIke & Angelo
miljanap:ja sam ranije volela da gledam Pod Suncem Sent Tropea, francuska serija
da li je jos neko gledao to?
kazu da se ponovo daje na Studio B, ali ne znam kada
Pajper:kako se zvala ona serija o porodici gde je tata covek a mama vanzemaljac (ili obrnuto) i deca su ima sva mesana i imaju bebu koja stalno vice "imam zahtev,hocu moj cokoladni pudnig!"![]()
ajde budi dobar pa potrazi da li imas,pa vidi kako se zoveiwan88:a joj i ja se secam te serije ali ne znam kako se zove. mozda imam na nekoj staroj kaseti snimljenu neku od epizoda
jaaaao secam se! islo davnih dana na Pinku...cini mi se da su poceli da je pustaju kada je Nikita zavrsila... (:_Saint:"Profajler"